sábado, 28 de septiembre de 2013

El Parlamento catalán reconoce institucionalmente los "países catalanes". Alberto Fabra, calla y otorga.

El Parlamento de Cataluña ha aprobado por amplia mayoría reconocer los inexistentes "países catalanes" como una realidad cultural, lingüística e histórica compartida entre sus diferentes territorios, actualmente ubicados en diferentes estados y en el caso de España en diferentes comunidades autónomas, según las enfermizas e imperialistas mentes de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA y CUP. Es decir, 106 de los 135 escaños de la cámara.

Estos cinco grupos parlamentarios también han aprobado reivindicar la unidad de la lengua catalana y denunciar las medidas de los gobierno aragonés sobre el Lapao y del gobierno balear contra la inmersión lingüística.

Desde Círculo Cívico Valenciano queremos denunciar la inacción del gobierno valenciano ante la enésima injerencia del pancatalanismo, así como del Gobierno de España, que sigue tolerando las propuestas inconstitucionales y las faltas de respeto sistemáticas de Cataluña hacia la Comunitat Valenciana, Baleares y Aragón.

Alegoría gráfica del catalanismo en la educación valenciana
Los valencianos necesitamos un gobierno que responda de forma contundente ante estos y otros agravios por parte del gobierno autonómico catalán y ponga freno al proceso de catalanización invasiva que sufrimos los valencianos desde hace décadas. No necesitamos un gobierno valenciano que siga permitiendo el adoctrinamiento y la enseñanza del catalán en el sistema educativo autonómico y los libros de texto en catalán. No necesitamos un gobierno que colabora con entidades catalanistas y permite que sus agentes culturales campen a sus anchas por las administraciones y medios de comunicación públicos. No necesitamos un gobierno que sufraga con dinero de todos los valencianos a entidades del entorno filocatalanista valenciano, como Escola Valenciana y Acció Cultural. Y no necesitamos un gobierno que conspira contra los intereses culturales y sociales del pueblo valenciano negociando con un gobierno catalán que nos insulta la implantación de un canal televisivo que no nos respeta y que sirve de vocero mediático del separatismo institucional de Artur Mas y sus secuaces.

miércoles, 18 de septiembre de 2013

VLC News pren el pols al valencianisme

El digital VLC News ha publicat dos artículs en els quals algunes de les entitats i partits polítics de l´entorn valencianiste han respost a dos preguntes que deixen clares les opinions del valencianisme. Com be diu l´artícul, ni estem tots els que som, ni som tots els que estem, pero estes respostes servixen per a prendre el pols en estos moments al valencianisme.


1. ¿És una amenaça real l'independentisme català per als valencians? I si és aixina, ¿en qué nos podem sentir amenaçats? 

2. ¿Existix el valencianisme polític? ¿En qui està representat?


Vos transcribim les respostes de Junts Front a l´AVL, Rogle Constantí Llombart, Círcul Cívic Valencià (CCV), Acció Nacionalista Valenciana (ANV), Colectiu Fullana, Plataforma Jovenil Valencianista (PJV) i Plataforma Valencianista (PLV).

1. ¿És una amenaça real l'independentisme català per als valencians? I si és aixina, ¿en qué nos podem sentir amenaçats? 

Junts Front a l´AVL: 
Efectivament, es una amenaça real i actuant. En un moment determinat el catalanisme es transformà en pancatalanisme i aflorà l´idea de una "gran Catalunya", pero abandonada esta denominació passaren a la de "països catalans" per considerar-la  menys agressiva i mes efectiva.

Al soport de la seua prepoténcia,  CiU per mig de Pujol feu chantage a Aznar, que necessitava la majoria absoluta i  ahí tingué lloc la gran traïció del Partit Popular, que va vendre la llengua valenciana al catalanisme per mig de l'invent de la "Acadèmia Valenciana de la Llengua", ¿de quina llengua?. Des de eixe moment creix la creació de chicotetes agrupacions de jóvens "colaboracionistes" que continuen fent propaganda en la societat valenciana, encara que hui, al trenta anys de lintent a soles han conseguit que ixca  de nou la resistència ciutadana i s'òbriga la segona Batalla de Valéncia, esta volta contra els "nostres" representants que faltant al seu jurament de defendre els interessos de la Comunitat Valenciana estan servint als de l´expansió catalana.

Conseqüència llògica de tal agresió es la oberta actitut catalanisant de ACPV i hui mateix l´intent de penetració, ya física, en territori valencià per mig de la cadena humana per la llengua catalana "i la llibertat ".

Es ben evident que els valencians estem amenaçats en la nostra pròpia identitat, ya que podem passar de ser un  poble diferenciat dins d'Espaya a un poble de segona, parasitat i dominat pels catalans que s'apropiarien de tot el nostre patrimoni i cultural i no a soles del Segle d´Or valencià. El Tot es en conjunt un fortíssim procés de conquista.

Els catalanistes saben be que si els valencians arribarem a dir que parlem català s'habia acabat Valéncia.

Rogle Constantí Llombart: No, per a nosatres no es cap amenaça, almenys directa. Defenem la llibertat, tant l’individual com la colectiva dels pobles, i per tant volem que els catalans puguen triar en llibertat el seu futur, tambe si este inclou l’independencia –encara que pensem que provablement estos moviments no siguen mes que una atra manera de pressionar per a seguir sangrant a l’Estat–. Cas de produir-se, es dificil saber cóm afectaria als valencians. Si el fet s’utilisara per a tancar-se cada u encara mes en la seua postura identitaria, sería perjudicial; si en canvi servira per a establir per fi un debat obert sobre el tema, sería bo per a tots.

Círcul Cívic Valencià: L´independentisme català és una amenaça relativa per als valencians. Obviament, a nivell geopolític, no existix capacitat de forçar al poble valencià a escindir-se d'Espanya i passar a formar part d'uns hipotètics països catalans: la Constitució i l´Estatut són molt clars a eixe respecte. El perill radica en les conseqüències de l'infiltració catalanista en l'educació i les administracions autonòmiques: un fet contrastat, des de fa 30 anys. Eixes conseqüències, sobre tot, són l'alienació socio-cultural que patix el poble valencià, al qual des de les institucions educatives li van modificant els patrons d'autoestima, els referents històrics i culturals, i inclús s'arriba a impartir doctrina política en les aules.  Això mos conduïx a la despersonalisació, al pensament únic i a la construcció de "cantera" monocultural de nous catalanistes, tot en la finalitat de construïr, si no es pot una unitat nacional, sí per lo manco una virtual "nació cultural catalana". Tot sempre a expenses de vilipendiar, ridiculisar, ningunejar, substituïr, absorbir o eliminar els ítems culturals genuïnament valencians.

Acció Nacionalista Valenciana: L'imperialisme catalaniste es una amenaça per a la patria valenciana,  com ho es el castellanisme, perque els dos neguen la personalitat, llengua, cultura e identitat nacional valenciana. De totes maneres, el pancatalanisme es una amenaça coneguda des de fa decades, quan Josep Maria Bayarri escrigue son ensaig: “El Perill Català” (1933) i a on ya denunciava:

“El perill, que diem catalá, per a nostra Valencia consistix, ya ho havem insinuat, en creure i propagar que Valencia, l’antic reine, la nostra Patria es catalana, que Valencia, per sí, no té personalitat nacional”[…]” ”La pretensió d’eixe pancatalanisme anula la nostra personalitat nacionalitat valenciana. Valencia queda extinguida en sa personalitat juridica”[…]

Es per tant, un problema recurrent i antic. La solucio passa per una revalencianisacio radical des de l'escola i els mijos de comunicacio, a on es inadmisible que s'utilisen les Normes catalanes de l'Institut d´Estudis Catalans filtraes per la AVLl ad un context valencià (en el millor de les casos). La solucio a futur es utilisar les Normes d´El Puig per a escriure en llengua valenciana. A pesar de l'image de valencianisme que vol donar el PP, ells son els culpables de la situacio actual de la llengua valenciana.

Colectiu Fullana: De cap manera. De fet l'independència de Catalunya seria bona per als valencians, perque ya no tindrien l'influència que tenen actualmente sobre Valencia, a través del poder que eixercixen sobre els diversos governs espanyols.

Aprofitem per a precisar que per a qualsevol valencianiste Valencia és lo primer, i no Espanya o Catalunya. De fet, l'amenaça pot ser tant dels espanyolistes pancastellans com dels expansionistes pancatalans. Només en un estat clarament confederal o tenint un estat propi, Valencia podria mantindre a llarc determini la seua personalitat, basada en la pròpia llengua i la seua cultura úniques i diferents de les del seu entorn.

Plataforma Jovenil Valencianista: Des de la Plataforma Jovenil Valencianista pensem que no es cap amenaça l'independencia de Catalunya per als valencians. Si ells volen independisar-se, alla ells; sempre i quan no mos incloen als valencians en eixe fictici conjunt de territoris que ells volen denominar "Països Catalans". Provablement si els valencians tinguerem un poc mes d'autoestima, i valorarem mes la nostra idiosincrasia com a poble, esta amenaça no hauria segut mai cap perill.

Plataforma Valencianista: L'amenaça podriem dir que és real, encara que després jurídicament, no tenen res a fer en el nostre territori. Els valencians tenim el nostre Estatut d'Autonomía, i és inviolable. De totes formes, i per molt que l'Estatut marque lo que és llei, i a on està el llímit, els independentistes catalans, auspiciats i subvencionats per la pròpia Generalitat de Catalunya, seguiran volent reivindicar els inexistents Països Catalans.  Per ara hem d'aguantar que s'inventen l'història i que manipulen l'autèntic orige de la llengua valenciana. Pero afortunadament tenim les obres i escrits antics fets pels propis valencians, i això no es pot manipular.

Pot ser no siga una amenaça a dia de hui, pero qui sap més avant. Perque en lo de voler l'independència han chafat l'accelerador, després el segon plat serem els valencians.


La principal amenaça serà la territorial, incorporació de la Comunitat Valenciana ad eixos suposts Països Catalans, i per supost que de la llengua i cultura valenciana nos hauriem d'oblidar. El procés de catalanisació en les escoles, instituts i universitats és clara. I no entenem com la Generalitat Valenciana ni la Conselleria d'Educació han parat ya el tema.


2. ¿Existix el valencianisme polític? ¿En qui està representat?

Junts Front a l´AVL: Hui no existix un valencianisme polític. Existí "Unió Regional Valencianista" que del centre deriva a l'esquerra i desaparegué. També "Unió Valenciana" que es deixà engolir pel P.P. en l'afany de figurar i personalismes. També hi hagueren atres intents, "Renovació Valencianista" i "Coalició Valenciana" pero tampoc pogueren consolidar-se.

Les diverses agrupacions patriòtiques i culturals estudien la necessitat de crear un nou partit polític valencià aplicant les experiències patides i partint de nous criteris, aprofitant  el descontent de la societat i a la vista de que el catalanisme no era un "fantasma" sino una terrible realitat que amenaça Valéncia en mes perill que la Batalla de Almansa.

Rogle Constantí Llombart: Cap formacio present actualment en les Corts Valencianes representa un autentic valencianisme, que ha de ser, per definicio, identitari, cultural, economic i tambe social. Per mes que vullguen apropiar-se del terme, en realitat no son mes que prolongacions sucursalistes dels dos centralismes, el de ponent i el de tramontana. Pero el fet de que tracten d’atraure eixe vot demostra que la base per ad eixe valencianisme existix, i espera tindre un referent per a manifestar-se. Ultimament han aparegut –i uns atres estan encara per apareixer– diversos partits que competiran per ostentar eixa representativitat. Lo mes natural es que els ciutadans se decanten pel proyecte mes solit i, sobre tot, que pose per davant de tot els interessos, individuals i colectius, dels valencians i les valencianes.

Círcul Cívic Valencià: El valencianisme polític, en este moment, no existix. Pero tenim constància de la seua reorganisació, per part de 3 forçes polítiques: Unió, Renovació Política i Acció Nacionalista Valenciana. La refundació del valencianisme polític passa, al nostre entendre, per la construcció d'una gran coalició entre estes 3 forçes. L'esquerra al complet funciona com a agent del catalanisme, gràcies a la seua asunció dels preceptes alienants i transoberanistes del fusterianisme. I el PP valencià a soles utilisa el discurs valencianiste quan l'interessa electoralment, sense donar profunditat als preceptes del valencianisme polític, en clar eixercici d'escaparatisme. 


Acció Nacionalista Valenciana: Hui en dia el valencianisme politic està representat per Accio Nacionalista Valenciana, partit nacionaliste valencià en una militancia activa i molt important, en cantitat i sobretot en calitat.

Ademes de defendre la personalitat historica, juridica, cultural i identitaria del poble valencià, Accio Nacionalista Valenciana defen l'aplicacio d'un concert fiscal entre l´Estat i Valencia (similar al que tenen en el Regne de Navarra) per a que els imposts dels valencians servixquen per a inversions en Valencia, i un sistema electoral de llistes obertes per a que els valencians trien directament als seus representants.

Colectiu Fullana: Desafortunadament no existix un valencianisme polític que puga obtindre representació en les Corts Valencianes o Espanyoles. Només existixen una série de partits polítics minoritaris valencianistes que si foren capaços d'unir-se, en un mensaje coherent, centrant-se sobre tot en resoldre els problemes socieconòmics dels valencians, i no només en els clàssics signes d'identitat (llengua, cultura i senyera), podrien tindre possibilitats d'èxit. I per supost, parlem d'aquells que ara no estan en l'òrbita del PP o que puguen sorgir en un futur pròxim.

Plataforma Jovenil Valencianista: No, sense cap dubte no existix representat el valencianisme en cap partit politic. Almenys, no de moment.

Plataforma Valencianista: El valencianisme polític quedà tocat de mort quan desaparegué Unió Valenciana, i es feu el famós pacte del pollastre. A partir d'eixe instant, molta gent d'UV es passà a les files del PP, i mullgué este partit.

En estos moments s'intenten reviscolar partits polítics com Unió, Renovació Política, Acció Nacionalista Valenciana... pero si van per separat no conseguiran res. Deuen unir-se novament i anar baix una mateixa marca.

Si be la PLV és una entitat apolítica, nosatros voriem en bons ulls que de nou es presentara un únic partit polític valencianiste en tota la Comunitat Valenciana. I ixcà algún dia conseguirem de nou els mateixos resultats que l'antiga UV, pero ara per ara, ho vegem molt complicat.




lunes, 16 de septiembre de 2013

Círcul Cívic demana a Català que les universitats valencianes abandonen la catalanista "Xarxa Vives"

En un escrit presentat en Conselleria d´Educació, Cultura i Deports fa uns dies, Círcul Cívic Valencià demanà a la consellera Català l´eixida inmediata de les 5 universitats públiques valencianes de la coneguda com "Xarxa Vives", una federació d´universitats creada per a promoure els països catalans en l´àmbit universitari. Transcribim la carta presentada:

Des de Círcul Cívic Valencià i Círcul Jove volem denunciar de forma oberta la pertenència de les 5 universitats públiques valencianes a la denominada “Xarxa Vives”, una federació d´universitats configurada per tots els centres universitaris del supost “entorn catalanoparlant” o “àmbit cultural català”.

La región universitaria Vives se configura alrededor de 21 instituciones de educación superior de 4 estados europeos -español, francés, italiano y andorrano- que comparten una misma cultura, con la lengua catalana como eje más importante”, segons enuncia la web d´esta institució, que té la seua seu, per a més inri, en la Universitat Jaume I de Castelló.

La societat valenciana, de forma majoritària, rebuja, encara hui a pesar de l´activitat adoctrinant provocada per l´infiltració d´agents catalanistes en el sistema educatiu valencià des dels anys 60, l´idea de que la Comunitat Valenciana forme part de l´entorn cultural català, o de que la llengua pròpia dels valencians, la valenciana, siga una varietat dialectal o part subordinada d´atra llengua, segons les últimes enqüestes del CIS al respecte de les llengües vernàcules de les regions espanyoles, conforme a la conciència idiomàtica del poble valencià des de fa sigles.

És necessari, una vegada més, recalcar en quina llengua manifestaven escriure els autors clàssics valencians del Sigle d´Or.

Creguem menester fer notar que fins a finals del sigle XIX, moment de l´eclosió del nacionalisme català, ningú, mai, havia plantejat que el valencià fora una varietat dialectal d´una llengua, el català, naixcuda com a neollengua de forma coyuntural per a justificar les actituts de colonialisme cultural per part d´un nacionalisme carent de referents culturals i folclòrics propis.

Posem de nou damunt de la taula el reconeiximent de la Llengua Valenciana a nivell internacional, com aixina ho reconeix l´Informe i Resolució Killilea, estiguent inscrita en el Catàlec de Llengües Minoritàries Europees. I a nivell nacional, el valencià és una de les cinc llengües reconegudes per la Constitució Espanyola a través de l´Estatut d´Autonomía de la Comunitat Valenciana.

En base a estos contrastats arguments d´índole llegal, històrica, cultural i social, i al fet de que les universitats públiques valencianes han d´estar al servici de la societat valenciana,

SOLICITEM:

L´eixida inmediata de les cinc universitats valencianes de la “Xarxa Vives” i de qualsevol atres federacions d´índole similar.


La supressió de qualsevol tipo de dotació econòmica pública per a sufragar les “oficines de promoció llingüística” i els “serveis de normalització”. Els diners dels valencians no poden ser utilisats per a promoure la construcció nacional d´una comunitat autònoma veïna, ni per a realisar activitats formatives o promotores en clau de doctrina política que, ademés, contravé clarament la Constitució Espanyola i l´Estatut d´Autonomia de la Comunitat Valenciana.

Círcul Cívic exigix la destitució de Carles Santos com a conseller del CVC

Des de Círcul Cívic Valencià exigim al Consell l´elevació a Les Corts de la proposta de destitució del compositor vinarossenc Carles Santos com a conseller del Consell Valencià de Cultura, dessignat pel PSPV, a causa de la seua presència en la cadena independentista organisada pel separatisme català i recolçada en la Comunitat Valenciana per l´entramat socio-polític filocatalaniste afí a Acció Cultural del País Valencià, Escola Valenciana, Compromís, PSPV, EUPV, ERPV o CUP, entitats i partits polítics de clar tall anticonstitucional i contrari a l´Estatut d´Autonomía valencià.


Considerem que un personage que, a banda de no assistir a les comissions i reunions del CVC, eixercix com a agent del catalanisme en una alta institució valenciana com és el Consell Valencià de Cultura, no mereix l´honor de formar part de dita institució, ni representa els interessos culturals majoritaris del poble valencià.


viernes, 13 de septiembre de 2013

Radicals anticonstitucionals en L´Eliana


Des de Círcul Cívic Valencià i Círcul Jove volem manifestar el nostre desacort i indignació per la celebració en el municipi valencià de L´Eliana de l´Aplec d´entitats radicals catalanistes i euskaldunes.

Entre els participants, trobem a l´entitat radical Arran, a diverses faccions locals d´ACPV i a diverses entitats federades en Escola Valenciana, i al colectiu Eskerra Abertzale.

Entre els actes a celebrar, trobem una conferència que porta per títul "Desobediència civil i experiències de lluita".

Des de CCV exigim a l´alcalde de L´Eliana que explique els motius que l´han mogut a permetre estos actes en la població, i al PSPV, partit al qual perteneix, a mostrar les seues cartes i clarificar quines relacions mantenen en els colectius organisadors.

En CCV pensem que no es pot utilisar el dret a la llibertat d´expressió com a subterfugi per a llançar consignes anticonstitucionals, separatistes i violentes, com les que habitualment utilisen tots estos colectius.








jueves, 12 de septiembre de 2013

El valencianisme cívic, en Vinaròs. Els radicals, en el llímit territorial.

Defensa dels inexistents "països catalans" i de l´inexistent "Esuskalherria".
Detenció del saguntí Alfons López Tena, ex diputat autonòmic català de Solidaritat Catalana,
el partit fundat per Joan Laporta, per agredir a un agent de la Benemèrita.


Mentres el catalanisme valencià més radical, borreguil i provocador representat per ACPV i atres grupúsculs socio-polítics de l´entorn filocatalaniste es manifestaven i provocaven altercats en el llímit territorial entre el Regne de Valéncia i Catalunya, a on es produïren inclús càrregues i detencions policials, el valencianisme cívic representat per Círcul Cívic, Plataforma Valencianista PLV, Círcul Jove, Renovació Política RePo i Acció Nacionalista Valenciana ANV, es concentrava en la Plaça Parroquial de Vinaròs en un mensage molt clar de desagravi a la societat valenciana per l´enèsima injerència del catalanisme, a favor de la Constitució Espanyola, de l´Estatut d´Autonomia valencià i de les genuïnes senyes d´identitat valencianes.

Les pancartes dels representants de les entitats cíviques assistents portaven lemes molt aclaridors: "Del Sénia al Segura: un regne, una bandera, una cultura i una llengua", "defén lo teu: som i serem valencians", "els jóvens valencians construïrem un nou futur: nostre i valencià". Entre els aplaudiments majoritaris dels vinarossencs, i, tot hi ha que dir-ho, algunes increpacions per part d´alguns ciutadans alienats, trancorregué la concentració de forma tranquila, pacífica i cívica.



Des d´estes llínies volem agraïr a les entitats i particulars que mos acompanyaren a Vinaròs el seu compromís en la defensa i reivindicació de lo valencià. També volem donar un agraïment especial a tots aquells valencians que, de forma desinteressada, han colaborat econòmicament a fer possible este desagravi que les entitats participants hem organisat. I per supost, agraïr a la Policia Municipal de Vinaròs i a la Guardia Civil el bon tracte i acollida que mos dispensaren, protegint-mos en tot moment i organisant el tràfic de forma que la nostra concentració no provocara cap tipo de molèstia als veïns de Vinaròs.


Moments de la concentració valencianista en Vinaròs:



jueves, 5 de septiembre de 2013

Concentració valencianista en Vinaròs el 11 de setembre: ¡No a la cadena separatista d´ACPV!

El pròxim 11 de setembre es realisarà una cadena humana independentista en Catalunya, la qual l´entitat filocatalanista Acció Cultural del País Valencià (ACPV) prolongarà també en territori valencià, tallant la carretera N-340 en el llímit entre els termens municipals d´Alcanar (Catalunya) i Vinaròs (Comunitat Valenciana). 


Entitats cíviques i culturals, i valencians particulars, hem decidit organisar una resposta cívica en senyal de desagravi per esta nova injerència catalanista en territori valencià.


Els valencians volem mostrar el nostre rebuig i contestar de manera pacífica, tolerant i cívica esta provocació i "invasió" territorial, concentrant-nos eixe dia a les 18 hores en la Plaça de l´Ajuntament de Vinaròs. 

Ha arribat el moment de defendre d´aquells que volen suplantar o fer desaparéixer el nostre territori, la nostra denominació territorial, la nostra bandera, la nostra llengua i cultura valencianes, o el nostre Estatut d´Autonomia. Digam alt i clar que ¡YA N´HI HA PROU! i mostrem la nostra dignitat de poble.



Apunteu-vos, confirmant assistència en este event creat en Facebook:


o comunicant-ho per mail a prensaccv@gmail.com

Encara per confirmar el lloc i l´horari d´eixida i tornada definitius, estimem que els autobusos que fletarem poden eixir de Valéncia ciutat en torn a les 14,30 - 15h, fent parada en Castelló, per a arribar a Vinaròs en torn a les 17h. Tornarem a partir de les 20h, en acabar la concentració.


Tots aquells valencians que vullgau assitir a la concentració en els vostres coches particulars, també podeu fer-ho igualment.  


Els autobusos, gràcies a les aportacions de particulars i entitats cíviques i culturals valencianistes, seràn de bades per a tots aquells que confirmeu de fet la vostra assistència.

PER LA DEFENSA DE LO NOSTRE, APUNTA´T I VINE A LA CONCENTRACIÓ VALENCIANISTA EN VINARÒS

martes, 3 de septiembre de 2013

Círcul Cívic solicita a Delegació de Govern la no autorisació de la cadena independentista en Vinaròs

Círcul Cívic ha solicitat a la Delegada de Govern en la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, i al Subdelegat de Govern en Castelló, David Barelles, que no s´autorise la celebració de la cadena independentista en territori valencià.

Segons l´escrit remés per CCV, este acte, organisat per l´entitat filocatalanista Acció Cultural del País Valencià, representa una afrenta al títul VIII de la Constitució Espanyola, un agravi a l´Estatut d´Autonomia valencià i un claríssim vilipendi a les senyes d´identitat valencianes i la sensibilitat majoritària del poble valencià.



CCV denuncia el perjui econòmic i personal que representa el fet de tallar la N-340 durant dos hores, pel simple caprig reivindicatiu d´un grup radical gens representatiu de la societat valenciana.

Des de Círcul Cívic, s´aprofita la solicitut per a exigir a les institucions autonòmiques i nacionals el cesament definitiu de qualsevol subvenció pública a esta entitat, Acció Cultural, pel caràcter anticonstitucional i antiestatutari del seu ideari i propostes.



Els valencians diguerem alt i clar #NoEnCatalà en Twitter

El dissabte 31 d´agost de 2013, el catalanisme llançà una campanya en Twitter baix el hashtag #VullEstudiarEnValencià, per a exigir al Consell l´imposició de les llínies educatives en català en tot el territori valencià, i la relegació de l´educació bilingüe / trilingüe.

La resposta dels tuiters valencians fon contundent, i la campanya catalanista quedà eclipsada per la veu d´un poble fart de les imposicions catalanistes, l´adoctrinament escolar i la manipulació educativa.


Mentres #VullEstudiarEnValencià es convertia en trending topic ¡en Barcelona! (prop del 90% dels tuits que portaven el hashtag procedien de Catalunya), els valencians convertirem el hashtag #NoEnCatalà en tendència en Valéncia, i durant prop de tres hores en trending topic nacional.


La campanya #NoEnCatalà, organisada per Círcul Cívic Valencià i les seues joventuts, Círcul Jove, fon un èxit global del valencianisme, i en especial de la joventut valenciana, principal seguidora de la campanya en la ret social. 

Els polítics valencians, a poc que escolten la veu del poble en les rets socials, ya deuen començar a saber a qué atendre´s a l´hora de defendre l´identitat valenciana: en fermea, o seguint mirant cap a un atre costat.