miércoles, 29 de enero de 2014

Levante-EMV i el catalanisme fan campanya contra CCV

Denuncia Levante-EMV, òrgan de comunicació de tot l´espèctre polític - sindical - associatiu catalaniste, que les freqüències que ocupava Cat Ràdio, són ocupades ara per dos conegudes emissores de música techno i dance.

Segons Levante-EMV, Catalunya Ràdio és la "dècima emissora de ràdio o tv en valencià a la que el Consell ha tapat la boca". ¿Catalunya Ràdio, en valencià? Levante es convertix, gràcies a afirmacions categòriques d´este nivell en la gaceta de l´humor nº1 en vendes.

Si tinguera que ser el Consell qui tapara la boca del catalanisme, senyors de la caverna, estem segurs que plouria suc de taronja abans de que els nostres actuals governants clausuraren l´AVL, netejaren l´educació autonòmica d´agents adoctrinadors, i tancaren l´aixeta de les subvencions a Escola Valenciana. Massa hipoteques són les que, a pesar del desafiu soberaniste, manté el PP en CiU.

Per això ser lliures i treballar des de i per a la societat civil valenciana mos senta tan be. Encara que valorem molt els esforços intelectuals del pancatalanisme per atribuïr-mos relacions i qüalitats ideològiques. Sempre demanant disculpes per posar en una mateixa frase paraules tan contrapostes com "intelectual" i "pancatalanisme", per supost. Ni som el PP, ni Ciutadans, ni Círculo Balear, ni som tampoc "valencianistes tricolor", "extrema dreta" o "ultres blavers". Som ciutadans valencians a favor de la desideologisació i el trilingüisme en el sistema educatiu, i amics del respecte per les senyes d´identitat valencianes i l´orde constitucional i estatutari. I vosatros no. Vosatros esteu per subvertir, violentar i desmantellar tot allò en lo que mosatros creguem, des d´uns possicionaments polítics deslleals en la societat valenciana i espanyola.

És cert que hi ha multitut d´emissores FM en situació d´allegalitat en la Comunitat Valenciana. Pero totes elles funcionen en la vocació d´aspirar a llicència definitiva quan el procediment administratiu pertinent siga obert per l´institució encarregada. I totes elles tenen domicili social en la Comunitat Valenciana. I a qui li pique, que es rasque... volem dir: no mos molesta en absolut l´oferta musical de les emissores que han ocupat l´espai radiofònic que ha deixat Catalunya Ràdio.

Els problemes de Catalunya Ràdio són uns atres:

a) 23 anys d´emissions illegals per part de l´entitat mare del pancatalanisme valencià, ACPV, sense llicència ni possibilitat d´obtindre-la, ya que les emissions televisives o radiofòniques d´una CCAA en territori d´un atra han d´estar autorisades pel govern autonòmic del territori receptor, cosa que no ocurrix, i sempre en base a la compartició de cultura i llengua, fets que no es donen entre Catalunya i la Comunitat Valenciana, a tenor de les senyes extretes de les enqüestes del CIS al respecte de la llengua dels valencians: 2 de cada 3 valencians considera el valencià una llengua singular i pròpia del poble valencià.

b) L´atre problema de les emissions de ràdio i tv de Catalunya és la falta de respecte per l´Estatut d´Autonomia valencià, per les senyes d´identitat dels valencians i per la Constitució Espanyola, fets que, com a entitat cívica, mos han obligat a denunciar eixes emissions.

¿Preten el diari Levante-EMV i tot l´entorn fusterià negar als valencians el dret a tindre una llengua pròpia i independent de qualsevol atra, en una rica tradició lliterària secular, gramàtiques, diccionaris...?

¿Preten el sector catalaniste botar-se la llei audiovisual, de la mateixa manera que es boten en Catalunya les sentències sobre bilingüisme en l´educació, per eixemple?

No som "país valencià", som històricament Regne de Valéncia, i estatutàriament Comunitat Valenciana. No som "països catalans", som una important CCAA espanyola. I parlem valencià, no català. I tot lo que no siga fidel a la llegalitat i al sentiment majoritari del nostre poble, sera sistemàticament denunciat per la nostra entitat.

viernes, 24 de enero de 2014

24 de giner: nostres amics de PLV, en la RAE i Mediaset


Els nostres amics de Plataforma Valencianista (PLV), entitat agermanada en Círcul Cívic Valencià, es troben hui en Madrid per a desenrollar una agenda molt profitosa per als valencians:

A primera hora, s´han reunit en representants de Mediaset (Telecinco, Cuatro) per a demanar que en els canals de la corporació audiovisual es respecte al nostre poble i deixen de nomenar-nos com a "levante" i "levantinos".



Posteriorment, els representants de PLV s´han desplaçat fins a la Real Academia Española de la Lengua (RAE), a on han presentat una solicitut formal per a que l´ent normatiu del castellà torne a reconéixer la llengua valenciana i modifique la seua definició en el diccionari general.



El valencianisme, viu, actiu i reivindicatiu. A soles el treball, el compromís, l´esforç, l´imaginació i l´amor per lo propi són els motors que mos portaran a la recuperació i posta en valor de tot lo valencià.


jueves, 23 de enero de 2014

Círcul Cívic solicita l´ampliació de l´expedient sancionador a ACPV

Círcul Cívic en la Processó Cívica del 9 d´Octubre

Despuix d´observar que l´expedient sancionador impost pel Ministeri d´Indústria a ACPV a soles contempla en el seu plec de càrrecs les correspondents sancions administratives per l´instalació no autorisada del repetidor de Calicanto (Valéncia), i no incluïx cap referència als repetidors de La Carrasqueta (Alacant) i el Bartolo (Castelló), el departament jurídic de CCV ha decidit solicitar a la Jefatura Provincial de Telecomunicaciones de Valéncia l´ampliació de l´expedient als dos repetidors no inclosos i a l´utilisació no autorisada de cinc freqüències més.

D´esta manera, l´entitat filocatalanista ACPV, hipersubvencionada pel govern separatiste d´Artur Mas, el qual arriba a pagar completament les quotes anuals de l´hipoteca de l´edifici El Siglo Valenciano, sèu principal de l´entramat associatiu i editorial edificat per Eliseu Climent i adlàters, s´enfronta a sancions de considerable montant, conseqüència directa de portar dècades operant en este sentit al marge de la llei.

Grupúscul catalanista a favor de Cat Ràdio anit en Castelló
La societat valenciana, farta de patir l´abús, els excessos, les agressions culturals i la violència dialèctica del pancatalanisme valencià, que ha convertit impunement el món de la cultura i el sistema educatiu valencià en el seu cortijo durant els últims 30 anys, a través d´entitats com CCV, ha decidit donar un pas avant i posar la barrera a l´alvanç de l´injerència, l´alienació i i totes les activitats i actuacions del catalanisme dirigides a desvertebrar-mos com a poble i a posar les nostres senyes identitàries al servici de la voluntat de l´ultradreta catalana, per a ser usurpades o extinguides, segons convenga.


miércoles, 22 de enero de 2014

L´Ajuntament d´Elig posa la Real Senyera en la selecció de llengua de la web municipal, a petició de CCV




Fa uns dies, Círcul Cívic denunciava públicament que tres ajuntaments alacantins indicaven en una bandera no oficial en les seues webs municipals la selecció de llengua valenciana. Es tracta dels ajuntaments d´Elig, La Vila Joiosa i L´Alqueria d´Asnar.

En el cas de la ciutat d´Elig, ya hem rebut confirmació de modificació, i hem pogut comprovar que la rectificació s´ha produit sense problemes.

Quedem agraïts al consistori ilicità per complir aixina en l´Estatut d´Autonomia i identificar correctament la llengua dels valencians en la bandera que mos identifica a tots.


martes, 21 de enero de 2014

Les denuncies de Círcul Cívic finiquiten les emissions ilegals de Cat Ràdio en Valéncia

Segons noticia apareguda en el digital catalaniste Vilaweb:

Catalunya Ràdio y Catalunya Información dejarán de escucharse desde hoy, 21 de enero de 2014, en Valencia. Tras el cierre de TV3, las emisiones de la radio pública catalana se mantenían a través de la red de repetidores de Acció Cultural del País Valencià . Pero el viernes la entidad recibió una comunicación del gobierno español en el que la obligaba a cerrar las emisiones y anunciaba dos multas por valor de un millón de euros que probablemente se aplicarán incluso cerrando las emisiones.

Por primera vez, el Ministerio de Industria español, a través de la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información, pretende castigar no sólo las emisiones, sino la propiedad y existencia de torres de repetidores de la emisión 'sin autorización'. Según Industria, esta actuación se hace a partir de la denuncia de la entidad Círculo Cívico Valenciano y con el acuerdo de la Generalitat Valenciana.

ACPV explica que recibió el viernes 17 de enero de 2014 una notificación del Ministerio de Industria anunciando un expediente sancionador por dos supuestas infracciones referidas a las emisiones de Catalunya Ràdio y Catalunya Información: la instalación de estaciones radioeléctricas sin autorización, y la utilización de frecuencias radioeléctricas sin autorización, cada una de las cuales puede conllevar una multa de hasta 500.000 euros.

El mismo texto insta ACPV a cerrar de manera inmediata las emisiones y avisa de que si no lo hace, 'precintará los equipos y aparatos que forman parte de la red de difusión'. Por este motivo ACPV se ve forzada a cerrar las emisiones y anuncia que presentará alegaciones. 

Ahora mismo las frecuencias por donde se puede escuchar Cataluña Radio en Valencia son el 106.8 de la FM en Alicante y el 97.0 para Cataluña información, mediante el repetidor de la Carrasqueta, el 106.7 en Castellón (94.0 para Cataluña Información), desde el repetidor del Bartolo, el 104.0 en Ontinyent y el 106.3 (87.0 Cataluña Información), en Valencia.

Este fet és un dur colp contra l´impunitat en la que el catalanisme viola sistemàticament la llegalitat i l´identitat, cultura i llengua dels valencians, i deixa molt clar que la societat valenciana, a través d´entitats cíviques i culturals com Círcul Cívic, no aprova tals pràctiques. Les entitats catalanistes com ACPV o Escola Valenciana no tenen patent de corso per a botar-se la llei, i molt manco per a contravindre la voluntat majoritària del poble valencià i les nostres senyes d´identitat.

Transmitim puix, des d´estes llínies, la nostra satisfacció per esta decisió del Ministeri d´Industria. La clausura de les emissions de Cat Ràdio des del repetidor de Serra Perenchissa per part d´ACPV és, al nostre entendre, l´evidència de l´incapacitat de reacció davant una flagrant ilegalitat que porten desenrollant des de fa anys, dins de l´impunitat tolerada pels sucessius governs, nacionals i autonòmics, des de l´implantació dels repetidors en els anys 80.

Círcul Cívic vol anunciar que esta mateixa semana el nostre gabinet jurídic presentarà també les pertinents denuncies sobre les emissions ilegals de Catalunya Ràdio en Castelló i Alacant, a través dels repetidors del Bartolo i la Carrasqueta, abdós també propietat de l´entitat filocatalanista Acció Cultural.

jueves, 16 de enero de 2014

Círcul Cívic denunciarà al Síndic de Greuges als ajuntaments valencians que no complixen l´Estatut, ni la Llei de Símbols, ni la Llei de Banderes

Les webs municipals dels ajuntaments de La Vila Joiosa, Elig i L´Alqueria d´Asnar identifiquen la llengua valenciana en una bandera no oficial en territori valencià, segons l´Estatut d´Autonomia, que establix que la bandera oficial de la Comunitat Valenciana és la Real Senyera en franja blava i coronada.


Si a este fet li afegim l´existència d´ajuntaments, com el de Pedreguer, fet que CCV denuncià públicament fa uns mesos, a on les banderes oficials valenciana i espanyola no existixen, i sí en canvi la bandera de quatre pals d´Aragó assimilada per Catalunya, mos trobem davant una flagrant i impune violació a l´Estatut d´Autonomia, a la Llei Valenciana de Símbols i a la Ley de Banderas espanyola.






Des de Círcul Cívic anem a posar estos fets en coneiximent del Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, per a que des d´esta alta institució valenciana es garantise el rigurós compliment de la llegislació vigent en matèria de símbols i banderes, fent una revisió del compliment de la mateixa en totes les institucions valencianes.


En Círcul Cívic mos veem en l´obligació moral, cultural i identitària d´exigir a les administracions el màxim respecte per la llei, les senyes d´identitat i la sensibilitat majoritària de la societat valenciana.

Des de Círcul Cívic seguirem exigint al Partit Popular la promulgació d´una Llei de Defensa de les Senyes d´Identitat Valencianes que continga un règim sancionador per a aquelles administracions, ents públics, partits polítics, sindicats i associacions que no respecten la bandera, la denominació territorial o qualsevol de les demés senyes identitàries valencianes. 


miércoles, 8 de enero de 2014

Paterna s´adherix a la catalanista "ruta Estellés"


A pesar de la petició formulada per Círcul Cívic Valencià a l´alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí (PPCV), per a no incloure a la població en les activitats catalanistes en torn a la figura de Vicent Andrés Estellés organisades per l´Ajuntament de Burjassot i el seu ínclit "batlle" accidental Jordi Sebastià, la moció d´adhesió a estes activitats fon aprovada per unanimitat en el plenari de decembre.

Este fet contrasta molt en les paraules recents de Serafí Castellano, "el PPCV és l´únic partit que defén els interessos dels valencians i les nostres senyes d´identitat", mentres a nivell municipal es dóna recolç a activitats d´ensalçament de figures subculturals i antivalencianes, com és el cas del sr. Estellés, "el poeta de la vulgaritat".




martes, 7 de enero de 2014

L´empresa francesa rectifica: l´orchata, famosa beguda valenciana, no catalana


L´empresa francesa Béghin-Say, fabricant dels terrons de sucre a on figurava la pregunta sobre el nom de la "coneguda beguda catalana a base de chufa" i que portava per resposta "l´orchata", mos ha remés per mail la seua disculpa i s´ha compromés a publicar una rectificació inmediata sobre l´orige de l´orchata.

Donem per vàlida la ràpida reacció d´
esta empresa, i esperem la rectificació pública a la que Béghin-Say s´ha compromés.



Els valencians hem pogut presenciar novament com el catalanisme manipula les fonts documentals i informatives, fet que ha induït a esta empresa francesa a cometre este garrafal erro. Hem d´agraïr la colaboració de tots els ciutadans que han participat en la campanya, enviant els seus mails de protesta i rectificació a Béghin-Say: de no ser per esta acció, la falàcia de l´orchata "catalana" seguiria escampant-se pel pais veí d´acort als interessos de l´expansionisme nacionaliste català, i perjudicant a l´image d´una de les singularitats gastronòmiques valencianes: l´orchata de chufa.

Transcripció del correu remés pel Departament de Servici al Consumidor de Béghin-Say a Círcul Cívic Valencià:

Buenos días,



Hemos tenido en cuenta su correo del 23/12/13.

Muchos de ustedes han reaccionado sobre el origen de la bebida "horchata de chufa" y efectivamente nosotros tenemos que lamentar un error administrativo que se ha deslizado inadvertidamente en nuestra serie de preguntas / respuestas en la serie de azúcares envueltos

Entendemos su reacción y agradecemos que nos hayan informado de este error.

Vamos a publicar una rectificación inmediata sobre el origen de esta famosa bebida originaria de Valencia!

Reciban nuestras más sinceras disculpas y les deseamos nuestros mejores deseos para el año nuevo!



Saludos cordiales

Delphine 

Servicio al Consumidor Béghin-Say