¿Escola valenciana? ¿Escola catalana? / ¿Escuela valenciana?¿Escuela catalana?

¿Escola valenciana? ¿Escola catalana? - Círcul Cívic Valencià
Des de CCV volem mostrar el més enèrgic rebuig a la resposta d'escola "valenciana" davant la nula participació de pares i mares en la Consulta Llingüística de la Generalitat.

Estem d'acort en escola "valenciana" en que la "Sra". Mª José Català – li ve con anell al dit el llinage- no sap ni a on té la mà dreta. Pero fins ahí arriba el nostre estar d'acort en una entitat que rep diners públics i els utilisa per a adoctrinar llingüísticament i als pares i mares i en conseqüència als seus chiquetes i chiquets valencians, perque si posem els papers damunt la taula, escola valenciana no porta 10 anys lluitant per l'idioma valencià, porta 10 anys enganyant a la gent del Regne de Valéncia.

I diem enganyant perque una escola que se posa un nom fals i gasta diners públics per a dir-li mentires a la gent no mereix atre qualificatiu per la nostra part.

Les declaracions del seu president dient: - “"Escola Valenciana vol expressar el seu profund respecte al treball de les AMPES i el professorat de tot el "país valencià"”- ya parlen per elles mateixa. Lo de "país valencià" és tan aberrant que cap mare ni pare fa vint anys hagueren acceptat que esta entitat cívica haguera entrar a formar part de la vida escolar dels seus fills si des d'un primer moment les coses s'hagueren nomenat pel seu nom.

¡Sí! Pel seu nom, perque escola valenciana deuria d'haver-se nomenat “escola catalana en el país valencià” . ¿Imagineu la reacció dels pares si des d'un primer moment s'hagueren posat el nom de lo que realment són i formen els pensaments i principis d'escola valenciana? ¿ S'imaginen vostés que les coses s'hagueren dit pel seu nom des d'un principi?

Si fa vint anys estes persones al servici de polítics, ya que d'ells reben els diners per a poder funcionar,( tant ells com el Consell Valencià de Cultura, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, les Unitats per a l'Educació Multilingüe de les universitats, la Confederació Gonçal Anaya, Fapa-València, Fapa-Penyagolosa, Fapa-Enric Valor, STEPV, FE CCOOPV, FETE-UGTPV, ANPE, CSIF-CV, l'Associació d'inspectors del País Valencià, Associació de directors de Primària, Associació de directors de Secundària, PSPV-PSOE, Compromís i EUPV )...

Nosatros no s'ho imaginem perque ho sabem. Si fa vint anys estos fills, engendres... de pactes polítics que van posar preu a tot un poble, si el PP haguera posat a les coses els seus noms reals, estem segurs que els pares i mares no hagueren acceptat mai l'engany al que han estat somesos sense ser la majoria de voltes culpables de res ni conscients. L'ignorància de no saber la veritat va fer que fins i tot alguns dels més fervents defensors del Regne de Valéncia caiguérem en la trampa d'estos manipuladors al servici de Catalunya per un grapat d'euros.

Molts de nosatros varem anar a les primeres trobades d'escola, i varem estar presents en l'implantació de l'assignatura de valencià en l'escola de la desapareguda EGB. I durant dos anys aixina va ser, classes en valencià de la RACV. ¿Per qué no li conten a la gent la veritat de lo que va passar en acabar eixos dos anys? ¿ Per qué de repent se crearen aberracions catalanisades sense preguntar al poble si volíem o no estes coses? ¿Per qué al poble valencià mai se li ha donat el modern concepte del dret a decidir? No hi ha prou artícul a on pugam fer totes les preguntes que per desgracia nos pareix que mai nos respondrà ningú.

Pero lo que sí que sabem, com díem ans, és que si fa anys les coses s'hagueren nomenat pel seu nom, els mares, pares, yayes i yayos, no hagueren autorisat l'adoctrinament que han patit els seus chiquets durant tots estos anys i que han donat com a fruït un dimoni sense escrúpuls que res té que vore en Castelló, Valencia i Alacant, ni en la nostra benvolguda llengua valenciana a la que mentrimentres quede un valencià en peu sabedor de la veritat mai podran assessinar.

I si la pregunta haguera segut: ¿valencià o català? Quines ganes de que facen la pregunta com deuen fer-la.

Per a mostra una felicitació de nadal d’un institut de Castelló i l’idioma que utilisen, se nomena català i haurien de dir-ho sense por, ¿o és millor dir “la nostra llengua” quan parlen de l’unitat de les llengues valenciana i catalana per a que la gent no s’entere massa?

https://www.escolavalenciana.com/noticies/index?categoria=174

Círcul Cívic Valencià


¿Escuela valenciana?¿Escuela catalana? - Círculo Cívico ValencianoDesde CCV queremos mostrar el más enérgico rechazo a la respuesta de escola "valenciana" delante la nula participación de padres y madres en la Consulta Lingüística de la Generalitat.

Estamos de acuerdo en escola "valenciana" en que la "Sra." Mª José Catalá - le viene como anillo al dedo el apellido - no sabe ni a donde tiene la mano derecha. Pero hasta aquí llega nuestro acuerdo en una entidad que recibe dinero público y los utiliza para adoctrinar lingüísticamente y a los padres y madres y en consecuencia a sus hijas e hijos valencianos, porque si ponemos los papeles encima de la mesa, escola "valenciana" no lleva 10 años luchando por el idioma valenciano, lleva 10 años engañando a la gente del Reino de Valencia.

Y decimos engañando porque una escuela que se pone un nombre falso y gasta dinero público para decirle mentiras a la gente no merece otro calificativo por nuestra parte.

Las declaraciones de su presidente diciendo: ""Escola "Valenciana" quiere expresar su profundo respeto al trabajo de las AMPAS y el profesorado de todo el "país valenciano""- ya hablan por ellas mismas. Lo de "país valenciano" es toda una aberración que ninguna madre ni padre hace 20 años hubieran aceptado que esta entidad cívica hubiera entrado a formar parte de la vida escolar de sus hijos si desde un primer momento las cosas se hubieran llamado por su nombre.

¡Sí! Por su nombre, porque escola "valenciana" debería de llamarse "escuela catalana en el "país valenciano"". ¿Imaginaros la reacción de los padres si desde un primer momento se hubieran puesto el nombre de los que realmente son y forman los pensamientos y principios de escola "valenciana"?¿Se imaginan ustedes que las cosas se hubieran dicho por su nombre desde un principio?

Si hace veinte años estas personas al servicio de los políticos, ya que de ellos reciben el dinero para poder funcionar, (tanto ellos como el Consejo Valenciano de Cultura, la Academia Valenciana de la Lengua, las Unidades por la Educación Multilingüe de las universidades, la Confederación Gonçal Anya, Fapa-Valencia, Fapa-Peñagolosa, Fapa-Enrica Valor, STEPV, FE CCOOPV, FETE-UGTPV, ANPE, CSIF-CV, la asociación de inspectores del "país valenciano", asociación de directores de primaria, asociación de directores de secundaria, PSPV-PSOE, Compromis y EUPV)...

Nosotros no lo imaginamos porque lo sabemos. Si hace veinte años estos hijos, engendros... de pactos políticos que pusieron precio a todo un pueblo, si el PP hubiera puesto las cosas sus nombres reales, estamos seguros que los padres y madres no hubieran aceptado nunca el engaño al que han sido sometidos sin ser la mayoría de veces culpables de nada ni conscientes. La ignorancia de no saber la verdad hace que hasta algunos de los más fervientes defensores del Reino de Valencia cayeron en la trampa de estos manipuladores al servicio de Cataluña por un puñado de euros.

Muchos de nosotros llegamos a las primeras encuentros de escola, y estuvimos presentes en la implantación de la asignatura de valenciano en la escuela de la desaparecida EGB. Y durante dos años así fue, clases en valenciano de la RACV. ¿Porqué no le cuentan a la gente la verdad de lo que pasó al acabar esos dos años?¿Porqué al pueblo valenciano de repente se crearon aberraciones catalanizadas sin preguntar al pueblo si queríamos o no estas cosas?¿Porqué al pueblo valenciano nunca se la ha dado el moderno concepto del derecho a decidir? No hay bastante artículo en donde podamos poner todas las preguntas que por desgracia nos parece que nunca nos responderá ninguno.

Pero lo que sí que sabemos, como decíamos antes, es que si hace años las cosas se hubieran llamado por su nombre, los padres, madres, abuelos y abuelas, no hubieran autorizado el adoctrinamiento de han padecido sus hijos durante todos estos años y que han dado como fruto un demonio sin escrúpulos que nada tiene que ver en Castellón, Valencia y Alicante, ni en la nuestra querida lengua valenciana a la que mientras quede un valenciano en pie sabedor de la verdad nunca podrán asesinar.

Y si la pregunta hubiera sido: ¿valenciano o catalán? Que ganas de que hagan la pregunta como deben hacerla.

Para muestra una felicitación de navidad de un instituto de Castellón y el idioma que utilizan, se llama catalán y tendríamos que decirlo sin miedo, ¿o es mejor decir "nuestra lengua" cuando hablan de la unidad de las lenguas valenciana y catalana para que la gente no se entere mucho?

https://www.escolavalenciana.com/noticies/index?categoria=174
Círculo Cívico Valenciano




martes, 30 de diciembre de 2014

Foment del valencià ¿a ón? / Fomento del valenciano ¿dónde?

Foment del valencià ¿a ón? - Círcul Cívic ValenciàAçò és massa ¿pensaven que al no estar RTVV ya no es catalanisaven els mijos? Puix s'han equivocat, sentim donar estes noticies. Miren que tenim ganes de fer una noticia que siga valenciana, bona, que promocione les nostres festes, costums...tantes coses bones i vives que tenim en Lo Regne de Valéncia.

¡Pero no! perque de repent arriba El Consell concedint 2,7 millons per al foment del valencià en televisió i ràdio. La Generalitat ha resolt la concessió d'ajudes econòmiques per al foment del valencià destinades a empreses de ràdio i televisió per un total de 2.039.808 euros, dels quals 671.424 corresponen a 2024 i 1.368.384 a 2015, sempre que quede crèdit per a atendre estes ajudes.

Les empreses a saber són: de les ajudes corresponents a 2014 Televisión Popular del Mediterraneo, con 450.445 euros, y Grupo Castellonense de Medios, con 19.910 i de ràdio Uniprex (7.586 euros), Radio Popular (45.181), Intervalencia (46.791), Sociedad Española de Radiodifusión (96.541) y Comunicacions dels Ports (4.968 euros).

Les corresponents a 2015 són: 887.831 euros a Televisión Popular del Mediterráneo, 25.622 euros para Grupo Castellonense de Medios y 71.546 euros para Comarques Centrals Televisió. Les empreses de ràdio són Uniprex (118.851 euros), Radio Popular (105.423), Intervalencia (29.915), Sociedad Española de Radiodifusión (122.870) y Comunicacions dels Ports (6.323 euros).

Les solicitants que s'han quedat fòra han segut Alzira Ràdio i Ràdio Cocentaina, Valencia Deportes i Medios La Taula, aixina com també Invercom Televisión.

I si no tenim prou puix Mª José Català apareix per tots els llocs che, “L'objectiu d'estes ajudes convocades per la Conselleria d'Educació és impulsar i fomentar l'us del valencià en tots els àmbits de la societat valenciana”

O en CCV som curtets o nos volen fer creure que ho som, ¿Se pot saber a ón escriuen i parlen en valencià estos mijos? En CCV estaríem encantats de rebre enllaços, formes de sentir a estos mijos i comprovar el nivell de valencià dels mateixos. Si se gasten nostres diners hauran de dir-nos en qué.
Nos tenen farts da tant de català subvencionat disfrassat baix el nom de valencià, dia sí dia també. 

Círcul Cívic Valencià



Fomento del valenciano ¿dónde? - Círculo Cívico ValencianoEsto es demasiado ¿pensaban que al no estar RTVV ya no se catalanizarían los medios? Pues se equivocan, sentimos dar estar noticias. Miren que tenemos ganas de hacer noticias valencianas, buenas, que promocionen nuestras fiestas, costumbres...tantas cosas buenas y vivas que tenemos en el  Reino de Valencia.

 ¡Pero, no! Porque de repente llega El Consell concediendo 2,7 millones de ayudas para el fomento del valenciano en televisión y radio, la Generalitat ha resuelto la concesión de ayudas económicas para el fomento del valenciano destinadas a empresas de radio y televisión por un total de 2.039.808 euros, de los cuales 671.424 corresponden a 2014 y 1.368.384 a 2015, siempre que quede crédito para atender estas ayudas.

Las empresas a saber son; de las ayudas correspondientes a 2014: Televisión Popular del Mediterráneo, con 450.445 euros, y Grupo Castellonense de Medios, con 19.910 y de radio Uniprex (7.586 euros), Radio Popular (45.181), Intervalencia (46.791), Sociedad Española de Radiodifusión (96.541) y Comunicaciones dels Ports (4.968 euros).

Las correspondientes a 2015 son: 887.831 euros a Televisión Popular del Mediterráneo, 25.622 euros para Grupo Castellonense de Medios y 71.546 euros para Comarques Centrals Televisió. Las empresas de radio son Uniprex (118.851 euros), Radio Popular (105.423), Intervalencia (29.915), Sociedad Española de Radiodifusión (122.870) y Comunicacions dels Ports (6.323 euros).

Los solicitantes que se han quedado fuera han sido Alzira Ràdio y Ràdio Cocentaina, Valencia Deportes y Medios La Taula, así como también Invercom Televisión.

Y si no tenemos bastante pues aparece Mª José Catalán por todos lados che, “El objetivo de estas ayudas convocadas por la Conselleria de Educación son para impulsar el uso del valenciano en todos los ámbitos de la sociedad valenciana”

O en CCV somos tontos o nos quieren hacer creer que lo somos ¿Se puede saber dónde escriben o hablan en valenciano estos medios? En CCV estaríamos encantados de recibir enlaces, formas de escuchar a estos medios y comprobar el nivel de valenciano de los mismos. Si se gastan nuestro dinero tendrán que decirnos en qué.

Nos tienen hartos de tanto catalán subvencionado disfrazado bajo el nombre de valenciano, día sí y día también.

Círculo Cívico Valenciano


Carrera per a la presidència de la Generalitat / Carrera por la presidencia de la Generalitat

Vostés veuen eixa careta de chica bona, templada, que sempre parla suau, ¿algú la sentida chillar alguna volta o la vista pedre els papers? Nosatros no i miren que fem memòria i res de res.

Mònica Oltra va directa a la Generalitat i ella ho sap, pero ¿saben els valencians a qui voten si lo donen els seu vot a Oltra?

En una entrevista ya reconeix que “ella clar que se veu presidenta de la Generalitat” i no en un futur no, sino la pròxima presidenta. A part de que seria la primera dòna en ser presidenta de la Generalitat de Valéncia, li hem d'atribuir ans de que arribe eixe moment molts bons dots que l'han portat fins a on ara està. S'ha menjat a Morera i m'atrevixc a dir que també a Puig, s'ha fet estandart de les joventuts més catalanisades i radicals de la Comunitat Valenciana, seguir al partit que ella representa és ser seguidor d'Oltra. Estos dies se nota que ya ha començat la seua carrera per la presidència de la Generalitat, la chica no para de donar titulars i ademés dels que a la gent li agrada sentir i llegir. ¡Pero Oltra no ne trobem cap en valencià! Eixe català que parles tu disfrassant-lo en el nom de valencià i que abanderes per a defendre com tu dius: la nostra llengua, perque clar dir defendre el català que parlem en Valéncia ella no ho dirà, a lo manco no ho dirà ací i en acabant sabran perque dic açò.

“Oltra assegura que el seu present i futur polític van lligats a les seua idees i forma d’entrendre la vida i la política, i Compromís és qui ho representa millor en la Comunitat Valenciana. Nega, aixina, trobar-se tantada per Podem PV.

“Mònica Oltra posa a prova el rigos presupostari” La denuncia afirma: "Estem davant un falsejament dels contes públics en perjudici de la Generalitat i la cuitadania, ya que els ingresos computats vinculats a gastos no tenen cobertura llegal i existix la total seguretat de que no van a produïr-se”.

“La nostra relació sempre s’ha bassat en la solidaritat, generositat i intencanvi, ha manifestat Oltra en quan Morera ha fet públic que l’apoya com a candidata a la presidència de la Generalitat”

“Morera dona soport a Oltra en la seua carrera cap a la Generalitat”

Pero ¿vostés han vist a la verdadera Oltra quan creua les fronteres del Regne cap al nort? Puix no se preocupen que CCV s'encarregarà de que coneguen totes les cares de Oltra, perque CCV és apolítica pero igual que acrivellem a diari al PPCV per traïdors no anem a callar davant esta dòna que l'únic que farà si arriba a la Generalitat serà fer llegal tot lo que ara amaguen baix el nom de valencià, es a dir, nos faran catalans de segona (en els millors dels cassos).
I si tenen dubtes a soles tenen que dedicar uns minuts a este vídeo, ¿per a qué parlar nosatros si ella ya ho diu tot?

Ací voran a la verdadera Oltra.
https://www.youtube.com/watch?v=tb96x3BiX_c&feature=youtu.be

Círcul Cívic Valencià




Ustedes ven esa cara de niña mona, templada, que siempre habla suave, ¿Alguno la ha oído chillar alguna vez o la ha visto perder los papeles? Nosotros no y miren que hacemos memoria y nada de nada.

Mónica Oltra va directa a la Generalitat y ella lo sabe, pero ¿saben los valencianos a quien votan, si le dan el voto a Oltra?

En una entrevista ya reconoce que "ella claro que se ve presidente de la Generalitat" y no en un futuro no, sino la próxima presidente. A parte de que sería la primera mujer en ser presidenta de la Generalitat de Valencia, le hemos de atribuir antes de que llegue ese momento muchos buenos dotes que la han llevado hasta donde está ahora. Se ha comido a Morera y me atrevo a decir que también a Puig, se ha hecho estandarte de las juventudes más catalanistas y radicales de la Comunidad Valenciana, seguir al partido que ella representa es ser seguidor de Oltra. Estos días se nota que ya ha comenzado su carrera por la presidencia de la Generalitat, la chica no para de dar titulares y además de los que a la gente le gusta oír y leer. ¡Pero Oltra no encontramos nada en valenciano! Ese catalán que hablas tu disfrazándolo en el nombre de valenciano y que abanderas para defender como tú dices; nuestra lengua, porque claro decir defender el catalán que hablamos en Valencia ella no lo dirá, por lo menos no lo hará aquí y después sabrán por qué digo eso.

"Oltra asegura que su presente y futuro político van ligados a su idea y forma de entender la vida y la política, y Compromis es quien lo representa mejor en la Comunidad Valenciana. Niega, así, encontrarse tentada por Podem PV.

"Mónica Oltra pone a prueba el rigor presupuestario" La denuncia afirma: "Estamos delante un falseamiento de las cuentas públicas en perjuicio de la Generalitat y la ciudadanía, ya que los ingresos computados vinculados a gastos no tienen cobertura legal y existe la total seguridad de que no van a producirse".

"Nuestra relación siempre se ha basado en la solidaridad, generosidad e intercambio, ha manifestado Oltra cuando Morera ha hecho público que la apoya como a candidata a la presidencia de la Generalitat"

"Morera da soporte a Oltra en su carrera hacia la Generalitat"

Pero ¿ustedes han visto a la verdadera Oltra cuando cruza fronteras del Reino hacia el norte? Pues no se preocupen CCV se encargará de que conozcan todas las caras de Oltra, porque CCV es apolítica pero igual que acribillamos a diario al PPCV por traidores no vamos a callar delante de esta mujer que lo único que hará si llega a la Generalitat será hacer legal todo lo que ahora esconden bajo el nombre de valenciano, es decir, nos harán catalanes de segunda (en el mejor de los casos).

Y si tienen dudas solo tienen que dedicar unos minutos a este video, ¿para qué hablar nosotros si ella ya lo dice todo?

Aquí verán a la verdadera Oltra.
https://www.youtube.com/watch?v=tb96x3BiX_c&feature=youtu.be


Círculo Cívico Valenciano


lunes, 29 de diciembre de 2014

Els enfarinats d'Ibi / Los enharinados de Ibi

Enfarinats d'Ibi

¡Sí, una festa estúpida i espanyolista: per què els concursants van vestits amb bandes de la bandera d'Espanya? Espanyolisme pur i dur, a més de ridícul! 

Pareix una frase d'un independentiste català pero per a desgracia nostra és d'un llector d'un periòdic digital del “país valencià” La seua tolerància democràtica arriba fins a on ells decidixen que lo “valencià” és valencià, si ells porten banderes cubanes de color blau, roig i groc tota activitat que facen és festiva i reivindicativa, pero si la festa és una tradició del Regne de Valéncia ya no és per ad ells res festiva i clar, ya és espanyolista. ¡N'hi ha que ser ignorants!

   Des de CCV nos volem sumar a totes les festes i tradicions de tot Lo Regne, i la d'Ibi és tan vàlida, graciosa i divertida com qualsevol atra, cada poble fa les festes que vol. ¡Senyors de la nova i falsa esquerra, un poquet de democràcia no els vindria mal! La mateixa que demanen vostés per traure banderes i tradicions alienes a la nostra terra.
    Pero passem a lo que de veritat interessa als nostres llector. Declarades Festes d'Interés Turístic Autonòmic, esta festa, de la qual no se tenen clar els seus orígens històrics, encara que antropòlecs les relacionen en festes molt paregudes a les “satumales romanes” va deixar de celebrar-se en els anys 50, per a tornar a celebrar-se en major esplendor que mai l'any 1981 ya de forma continuada. Ibi és ademés de la ciutat dels joguets i dels “moros i cristians”, i de gran varietat de festes tradicionals nostres que envolta Ibi en una màgia especial.
    La festa “dels enfarinats” pertany a les Festes d'Hivern donant un ambient càlit al fret de decembre. Els enfarinats són una colla d'amics que ixen de bon matí i s'apoderen de l'ajuntament passant a ser la llei durant tot el 28 de decembre, el dia és llarc i està carregat d'actes que fan més que interessant visitar Ibi i conéixer esta i totes les seues festes.
   I per a més noblea d'estos folls entranyables i graciosos, durant tot el dia van recaptant capitals per mig de multes i tributs en les denuncies a tots els que gosen no complir les seues normes i lleis del dia dels enfarinats. Tots el fondos que s'arrepleguen van per a l'Asil de Sant Joaquim.
   Ademés de fer festa fan una obra social, ¿n'hi haurà res millor que ser un foll divertit i bona gent? 


Gràcies Ibi per mantindre vives les tradicions de tots els valencians des de nort a sur de tota la Comunitat Valenciana.

Círcul Cívic Valencià


¡Sí, una fiesta estúpida y españolista; ¿por qué los concursantes van vestidos con bandas de la bandera de España? Españolismo puro y duro, además de ridículo! 

Parece una frase de un independentista catalán pero para nuestra desgracia es de un lector de un periódico digital del "país valenciano". Su tolerancia democrática llega hasta donde ellos deciden que lo valenciano es valenciano, si ellos llevan banderas cubanas de color azul, rojo i amarillo toda actividad que hacen es festiva y reivindicativa, pero si la fiesta es una tradición del Reino de Valencia ya es para ellos nada festiva y por supuesto, ya es españolista. ¡Hay que ser ignorantes!

   Desde CCV nos queremos sumar a todas las fiestas y tradiciones de todo el Reino, y la de Ibi es tan válida, graciosa i divertida como cualquier otra, cada pueblo hace las fiestas que quiere. ¡Señores de la nueva y falsa izquierda, un poco de democracia no les vendría  mal! La misma que piden ustedes para sacar banderas y tradiciones que no son para nada de nuestra tierra.
   Pero pasemos a lo que de verdad interesa a nuestros lectores. Las fiestas de Ibi están Declaradas Fiestas de Interés Turístico Autonomico, esta fiesta, de la cual no se tienen claro sus origénes, aunque amtropologos las relacionan con fiestas muy parecidas a las “satumales romanas” dejaron de celebrarse en los años 50, para volver a celebrarse con mayor esplendor que nunca en el año 1981 ya de forma continuada. Ibi es además de la ciudad de los juguetes y de “moros y cristianos” y de gran variedad de fiestas tradicinales nuestras que envuleven a Ibi en una mágia especial.
   La fiesta “ de los enharinados” pertence a las Fiestas de Invierno dando un ambiente cálido al frio de diciembre. Los enharinados son un grupo de amigos que salen de buena mañana y se apoderan del Ayuntamiento pasando a ser la ley durante todo el 28 de diciembre, el día es largo y está cargado de actos que hacen más que interesante visitar Ibi y conocer la cuidad y todas sus fiestas.
   Para más nobleza de estos locos entrañables y graciosos, durante todo el día recaudan fondos por medio de multas y tributos con las denuncias a todos los que osan no cumplir sus normas i leyes el día de los enharinados. Todos los fondos que se recogen son para el Asilo de San Joaquin.
   Además de hacer fiesta, hacen una obra social, ¿habrá algo más divertido que ser un loco divertido y buena gente? 


Gracias Ibi por mantener vivas las tradiciones de todos los valencianos desde el norte al sur de la Comunidad Valencia.

Círculo Cívico Valenciano

Valéncia s’escriu en “e” tancada Sr. Rus / Valencia se escribe con "e" cerrada Sr. Rus

Valéncia s’escriu en “e” tancada Sr. Rus - Círcul Cívic ValenciàSr. Rus a soles un chicotet incís “Sona València per als majors” si l’escrius en valencià quedaries molt millor che…” Sona Valéncia per als majors”.

S'escriu Valéncia perque la e és tancada com Dénia o séquia, l'AVL com són tan acadèmics admeten estes dos pero no Valéncia.

Sr. Rus que quan valència en “e” oberta se referix a un concepte químic i no a la nostra cuitat.

Círcul Cívic Valencià


Valencia se escribe en "e" cerrada Sr. Rus - Círculo Cívico Valenciano
Sr. Rus tan solo un pequeño inciso ¿no le parecería mejor que el programa se llamara “Sona Valéncia per als majors”? ¡En valencià!

Se escribe Valéncia porque la “e” en este caso es cerrada como pasa con Dénia o séquia, la AVL como son tan académicos admiten estas dos pero no Valéncia.

Sr. Rus que cuando valència lleva la “e” abierta se refiere a un concepto químico y no a nuestra querida ciudad. 

Círculo Cívico Valenciano

domingo, 28 de diciembre de 2014

Sis sigles de devoció a la Mare de Deu dels Desamparats / Seis siglos de devoción a la Virgen de los Desamparados

Himne Verge dels Desamparats - Círcul Cívic Valencià
Des de CCV hui volem unir-nos a la celebració dels sis sigles de la Fundació Verge dels Desamparats. ¿Qué més dona si se és més creent o manco quan se tracta de la nostra Mare de Deu dels Desamparats? En la nostra Mare passa lo mateix que en el sentir-se valencià, i de la mateixa manera que els valencians no tenim colors polítics quan de defendre la nostra terra se tracta, les creences religioses se queden a un costat quan apareix la nostra Geperudeta. Perque ella és la nostra Mare, la Reina de tots els valencians.

Himne de la Verge dels Desamparats
Compost per Lluís Romeu, organista catedràtic, i en lletra en Llengua Valenciana del retor valencià José Maria Juan Garcia, l'Himne de la Coronació de la Mare de Deu dels Desamparats se cantava un 12 de maig de 1923 per un cor de res manco que 1.500 veus en el emotiu i solemne acte de la Coronació de la Verge.

Mare de Deu Dels Desamparats

"La Pàtria Valenciana
s'ampara baix ton mant
¡Oh, Verge Sobirana
de terres de llevant!".

La terra llevantina reviu en ta Capella
al fervorós homenage de pur i ver amor.
Puix sou la nostra Reina i vostra image bella
pareix que està voltada de màgic resplandor.

La rosa perfumada, la mística assussena,
lo seu verger formaren als peus de ton altar.
I fervorós en elles, lo valencià t'ofrena
la devoció més santa que se puga professar.

En terres valencianes
la fe per Vós no mor
i vostra Image Santa
portem sempre en lo cor.

Salve, Reina del cel i la terra.
Salve, Verge dels Desamparats.
Salve, sempre adorada Patrona.
Salve, Mare del bons valencians.

Hui, en acabar la celebració de l'eucaristia de la clausura del 600 aniversari de la Fundació presidida per l'Arquebisbe, Antonio Cañizares se presentara el llibre.
L'archiconfraria de la Verge dels Desamparats en el seu 600 aniversari (1414-2014) ha editat un llibre que porta per títul “Mare dels Desamparats” sobre l'història i gran devoció que els valencians li tenim a la nostra patrona. L'obra està dividida en capítuls per sigles i inclou imàgens i fets històrics de la devoció a la nostra patrona. Alguns estem desijant vore i llegir el llibre ya.

Círcul Cívic Valencià


Desde CCV hoy queremos unirnos a la celebración de los seis siglos de la Fundación  Virgen de los Desamparados. ¿Qué más da si se es más creyente o menos cuando se trata de nuestra  Virgen de los Desamparados? Con nuestra Madre pasa lo mismo que con el sentirse valenciano y al igual que los valencianos dejamos los colores políticos por nuestra tierra, dejamos las creencias religiosas de lado cuando de nuestra “Geperudeta” se trata. Porque ella es nuestra Madre, la Reina de todos los valencianos.

Himno de la Virgen de los Desamparados
Compuesto por Luis Romeu, organista catedrático, y con letra en Lengua Valenciana del sacerdote valenciano José María Juan García, el Himno de la Coronación de la Virgen de los Desamparados se cantaba un 12 de mayo de 1923 por un coro de nada menos que 1.500 voces, en el emotivo y solemne acto de la Coronación de la Virgen.

Mare de Deu Dels Desamparats - Círculo Cívico Valenciano

"La Patria Valenciana
se ampara bajo tu manto
¡Oh, Virgen Soberana
de tierras del levante!".

La tierra levantina revive en tu Capilla
al fervoroso homenaje de puro y verdadero amor.
Pues sois nuestra Reina y vuestra imagen bella
parece que está rodeada de mágico resplandor.

La rosa perfumada, la mística azucena
su vergel formaron a los pies de tu altar.
Y fervoroso en ellas, el valenciano te ofrenda
La devoción más santa que se pueda profesar.

En tierras valencianas
La fe por Vos no muere
y vuestra Imagen Santa
llevamos siempre en el corazón.

Salve, Reina del cielo y la tierra.
Salve, Virgen de los Desamparados.
Salve, siempre adorada Patrona.
Salve, Madre de los buenos valencianos.


Hoy después de la celebración de la eucaristía de la clausura del 600 aniversario  de la fundación presidida por el arzobispo, Antonio  Cañizares se presentará el libro.
La archicofradía de la virgen de los desamparados en su 600 aniversario (1414-2014) ha editado un libro, con el título, “Madre de los Desamparados”  sobre la historia y la gran devoción de los valencianos hacia su patrona. La obra, está divida en capítulos por siglos e incluye imágenes y hechos históricos de la devoción a nuestra patrona. Algunos estamos deseando ver y leer este libro.

Círculo Cívico Valenciano

Hipocresia Corporativa i Llingüística / Hipocresía Corporativa i Lingüística

Hipocresia Corporativa i Llingüística - Círcul Cívic Valencià Últimamente la Caja Rural de Vila-Real ha sido noticia por partida doble, y no precisamente para nada positivo.

Si la primera estuvo relacionada con su Fundación en el mes de noviembre, la segunda llega ahora, fruto de una campaña de comunicación dirigida mayoritariamente a sus clientes en la cual han hecho quedar a la organización como hipócrita y sin ningún tipo de sensibilidad.
El pasado 14 de noviembre de este año 2014, fueron noticia porque la Fundación Caja Rural Vila-real decidió cerrar las puertas de la Residencia para ancianos “Santa Anna i San Juan” ubicada en la misma cuidad i subvencionada por esta Entidad. Un lugar donde hasta hace nada era el hogar de veinticinco ancianos y que llevaba abierta más de treinta y seis años.

Últimament la Caixa Rural de Vila-Real ha segut notícia per partida doble,i no precisament per res positiu.
Si la primera va ser relacionada en la seua Fundació en el mes de novembre, la segona arriba ara, fruït d'una campanya de comunicació als seus clients majoritàriament, en la qual han fet quedar a l'organisació com una hipòcrita i sense gens ni miqueta de sensibilitat.

El passat 14 de novembre d'est any 2014 van ser notícia perque la Fundació Caixa Rural Vila-real va decidir tancar les portes de la Residència per a persones majors “Santa Anna i Sant Joan” ubicada en la mateixa cuitat i subvencionada per esta Entitat. Un lloc a on vivien vinticinc persones i que portava oberta més de trentassís anys.

L'explicació que donaren des de la Fundació va ser que esta no estava preparada per a tractat a persones dependents tal i com marca la llei. Lo que més crida l'atenció és que eixa llegislació a la que feren referència i per a la que hagueren d'haver estat preparats, va ser aprovada fa quinze anys. Cosa per la qual i quan han passar tants anys haurien d'haver estar preparats i adaptats a la llei en qüestió.

De fet, l'any passat per novembre en declaracions a TV4 Vila-Real varen afirmar des de la Fundació que la Residència no se tancaria per qüestions presupostaries. Un any més tart tot ha quedat en res i degut al seu tancament, el yayos allí residents han segut traslladats a atres centres.
A soles ha passat un mes del tancament de la Residència i la Fundació Caixa Rural Vila-Real nos llança est anunci.
L'anunci publicitari se pot dir que té erros i conseqüències negatives per a l'Organisació. És sense cap dubte un eixercici de falta de sensibilitat social. En primer lloc una empresa no pot tancar una Residència i un mes més tart fer una anunci relacionat en la mateixa temàtica donant el seu soport a les persones majors. L'entitat no pot vendre l'idea de que cuidar de la gent major és fonamental i una gran obra quan la mateixa ha deixat de fer-ho al tancar la Residència que fins ara subvencionava.
Per un atre costat han demostrat una falta de coneiximent llingüístic total. Deixant al marge i sense voler entrar en el conflicte llingüístic que alguns no volen vore que tenim a la nostra terra, el preguem que no tornen a posar en un anunci “gent gran” paraula utilisada en Catalunya. El valencià fruïx d'un lèxic molt ric i utilisa “gent major” per a referir-se a este tipo de persones.

Des de CCV demanen a Caixa Rural que adapte el seu llenguage per als seus clients i per lo tant que utilise les nostres normes i usos.

No utilisen paraules alienes a la seua terra i a la seua gent.

 Círcul Cívic Valencià



Hipocresía Corporativa i Lingüística - Círculo Cívico ValencianoLa explicación que dieron desde la Fundación fue que la Residencia no estaba preparada para tratar a personas dependientes tal y como marca la ley. Lo que más sorprende es que esa legislación a la que ahora hacen referencia y para la que deberían haber estado preparados fue aprobada hace ya quince años. Por lo tanto y al haber pasado tantos años se entiende que deberían haber estado preparados y adaptados hace tiempo a esa ley.

De hecho, el pasado año por noviembre de 2013 en declaraciones a TV4 Vila-Real afirmaron desde la Fundación que la Residencia no se cerraría por motivos presupuestarios. Un año más tarde todo ha quedado en palabras y debido a su cierre, los ancianos que allí residían han tenido que ser trasladados a otros centros.
Tan solo un mes después del cierre de la Residencia la Fundación Caja Rural Vila-Real lanza este anuncio.
El anuncio publicitario se puede decir que contiene errores y consecuencias negativas para la organización. Es sin duda un ejercicio de falta de sensibilidad. En primer lugar una empresa no puede cerrar las puertas de su Residencia y un mes más tarde hacer un anuncio relacionado con la misma temática dando prioridad a las personas mayores. La Entidad no puede vender la idea de que cuidar de la gente anciana es fundamental y una gran obra cuando la misma ha dejado de hacerlo al cerrar la     Residencia que hasta el momento subvencionaba.
Por otro lado han demostrado una falta de conocimiento lingüístico total. Dejando al margen y sin querer entrar en el conflicto lingüístico que algunos parecen querer no ver y que tenemos en nuestra tierra, les pedimos amablemente no vuelvan a utilizar palabras de otras comunidades como puede ser “gente grande” que se utiliza en Cataluña. El valenciano tiene un rico léxico y utiliza “gente mayor” para referirse a este colectivo.

Desde CCV pedimos a Caja Rural que adapten su lenguaje para y por sus clientes y por lo tanto que utilicen nuestras normas y usos.

No utilicen palabras impropias de su tierra y de su gente.

 Círculo Cívico Valenciano

sábado, 27 de diciembre de 2014

La Comunitat Valenciana i son cavall Troya / La Comunidad Valenciana y su caballo de Troya

La Comunitat Valenciana i son cavall Troya - Círcul Cívic ValenciàNos parem a llegir les noticies que a diari ixen en prensa i cada dia nos sentim més estafats, enganyats, vilipendiats, ultrajats...
“Srs.” del PPCV  ¿Vostés se donen conte de qué el votant valencià, ciutadans del carrer, ya no sabem que pensar ni a ón mirar per si cometen un erro i nos podem enterar de la veritat?

Hui s'alcem en la noticia de que el seu proyecte de Llei que ha de defendre la singularitat de la llengua valenciana front a la catalana serà certificada el pròxim dimarts 30 de decembre de 2014 en el Consell per a que siga remesa a Les Corts. Mentres no s'incloga es la seua Llei de Senyes que se puga multar econòmicament a qui no respecte els nostres símbols, tal com s'ha fet en Mallorca en el TIL ¿de qué servix esta Llei?

Ahir en que els acadèmics de l'AVL se varen repartir 383.700 euros en indemnisacions -noticia a la que ya dedicarem un artícul ahir des de CCV- i per a més burla als valencians, d'esta cantitat se li entregaren 20.000 a la catalanista “escola valenciana” i 50.000 euros per a difondre el seu valencià entre els immigrants, la resta, 301.383 euros a estudis i treballs -¿Quins treballs i estudis faran estos acadèmics assessins de la verdadera llengua dels valencians?

¡A vore si nos hem enterat de res; se supon que la seua Llei de Senyes és per a defendre la singularitat del idioma valencià front al català, pero al mateix moment ixen les subvencions que se li han entregat en el present any a la catalanista AVL, lo mateix que la pàgina oficial de la Generalitat que escriu en perfecte català i ni parlar del ministeri d'Educació que té als nostres chiquets estudiant català i sent obligats a llegir uns llibres tan catalans que no hi ha manera d'entendre-los. Per a fer un resum anual de les mentires del PPCV i les llamentables actuacions de PSPV, IUPV i Compromís hauria de propagar-me en  més d'un artícul. ¡Democràcia! ¿A ón?

“Srs.” Polítics – per nomenar-los d'alguna forma- i si me repetixc me disculpen puix més se repetixen vostés en les seues mentires i manipulacions. La singularitat del idioma valencià no hauria de defendre's de res si se fera complir l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana votat, consensuat, pactat i firmat per tots -promulgat per Llei Orgànica 5/1982, de primer de juliol- La Generalitat Valenciana velarà per la defensa de l'identitat i els valors del Poble Valencià i son patrimoni històric com correspon a la seua condició de nacionalitat històrica.

Fins que arribà una de les majors catàstrofes en el nostre Regne de Valéncia, la maldita reforma de l'Estatut d'Autonomia, any de la major traïció al poble valencià puix se nos va clavar a la força i per pactes purament polítics  entre els “Srs.” Zaplana, Aznar, Pujol entre d'atres, el punt 8 de l'artícul 6 de l'Estatut -La Acadèmia Valenciana de la Llengua és l'institució normativa de l'idioma valencià- cavall Troyà de la nostra llengua, cultura i costums. Any en el que varem passar d'estudiar valencià fins a llavors normatiu de la RACV a estudiar el català baix el nom de valencià de la seua AVL.

“Srs. Del PPCV" nos poden explicar ¿cóm van a defendre la singularitat de l'idioma valencià front al català si el tenen clavat dins de les institucions i ademés l'alimenten i engrossen anualment assessinant la nostra llengua valenciana des de l'autoritat que li donen vostés a l'AVL? ¿Saben qué pensem en CCV? que tot és una patranya per a posar-se la Senyera de cara a les pròximes eleccions de maig, puix de res servix cap llei de senyes mentres l'AVL estiga dins de l'Estatut, ben abrigadeta i protegida per vostés, els majors traïdors de tots el temps del poble valencià.
Círcul Cívic Valencià




La Comunidad Valenciana y su caballo de Troya - Círculo Cívico ValencianoNos paramos a leer las noticias que a diario salen en prensa y cada día nos sentimos más estafados, engañados, vilipendiados, ultrajados…
"Srs." del PPCV  ¿Ustedes se dan cuenta de qué el votante valenciano, ciudadanos de a pie ya no sabe que pensar ni a dónde mirar por si en un error suyo pueden averiguar la verdad?

Hoy nos levantamos con la noticia de que su proyecto de ley que defiende la singularidad de la lengua valenciana frente a la catalana será certificada el próximo martes 30 de diciembre de 2014 en el “Consell” para que sea remitida a “Les Corts” .Mientras no incluyan en su ley de señas que se pueda multar a quien no respete nuestros símbolos, tal como han hecho en Mallorca con el TIL, ¿De qué nos sirve su ley?

Ayer con que Los académicos de la AVL se reparten 383.700 euros en indemnizaciones –noticia a la que ya dedicamos un artículo ayer desde CCV-  y para más burla a los valencianos de esta cantidad se le entregaron 20.000 euros a la catalanista “escola valenciana” y 50.000 euros para difundir su valenciano entre los inmigrantes, el resto, 301.383 euros a estudios y trabajos - ¿Qué trabajos y estudios harán estos académicos asesinos de la verdadera lengua de los valencianos?

A ver si nos hemos enterado de algo; se supone qué su Ley de Señas es para defender la singularidad del idioma valenciano frente al catalán, pero al mismo tiempo salen las subvenciones que se le han entregado en el presente año a la catalana AVL, al igual que la página oficial de la Generalitat escribe en perfecto catalán y ni que decir del ministerio de Educación que tiene a nuestros niños estudiando catalán y obligándolos a leer libros en un catalán que nadie entiende. Para hacer un resumen anual de las mentiras del PPCV i las lamentables actuaciones de PSPV, IUPV, Compromiso…tendría que extenderme en más de un artículo. ¡Democracia! ¿Dónde? 

"Srs." políticos – por llamarlos de alguna manera- y si me repito me disculpan pues más se repiten ustedes en sus mentiras y manipulaciones. La singularidad del idioma valenciano no tendría que defenderse de nada si se hiciera cumplir el Estatuto de Autonomía de la Comunidad Valenciana, votado, pactado, consensuado, firmado por todos -promulgado por Ley Orgánica 5/1982, de primero de julio- La Generalitat velará por la defensa de la identidad y los valores del Pueblo Valenciano y su patrimonio histórico como corresponde a su condición de nacionalidad histórica.

Hasta que llego una de las mayores  catástrofes de nuestro Reino de Valencia, la reforma del Estatuto de Autonomía, año de la mayor traición al pueblo valenciano pues se nos metió por pactos puramente políticos pactados entre los “Srs.” Zaplana, Aznar, Pujol principalmente,  el punto 8 del artículo 6 del Estatuto - La Academia Valenciana de la Lengua es la institución normativa del idioma valenciano- caballo de Troya de nuestra lengua, cultura y costumbres. Año en el que pasamos de estudiar el valenciano hasta entonces normativo de la RACV para estudiar el catalán disfrazado con el nombre de valenciano de su AVL.

“Srs.” del PPCV se nos puede explicar ¿cómo van a defender la singularidad del idioma valenciano frente al catalán si lo tienen metido en sus instituciones y además lo alimentan y engordan anualmente asesinando nuestra lengua valenciana desde la autoridad que se le da a la AVL? Saben que pensamos en CCV, que todo es una patraña para ponerse la Señera para las elecciones que se aproximan, pues de nada sirve ninguna Ley de Señas mientras la AVL esté dentro del Estatuto, bien abrigadita y protegida por ustedes, los mayores traidores al pueblo valenciano.


Círculo Cívico Valenciano

La llei de senyes i el primer cabreig dels catalanistes en Algemesí / La Ley de Señas y el primer cabreo de los catalanistas en Algemesí


La Moixaranga d'Algemesí - Círcul Cívic Valencià

Ya tardaven en estirar-se dels pèls davant qualsevol cosa que no s'ajuste a la seua obsessió catalanista algunes entitats del nostre Regne. Esta volta ha segut en Algemesí en motiu d'incloure en la Llei de Senyes “La Festa d'Algemesí”

   Quant l'alcalde d'esta localitat valenciana, acompanyat de Lluís Santamaria visitaven el museu de la mateixa se produí l'insolència i desplant d'un dels colectius -“La Nova Muixeranga” - que, per supost està en contra de que la seua festa entre en la Llei de Senyes Valencianes. Molt manco agradà la resposta de l'alcalde Vicent Ramon Garcia Mont (PP), quant assegurà que és necessari «Defendre en orgull lo valencià, lo nostre» «Defenem la Festa igual que la Semana Taurina, per a que ningú entre i se la puga carregar». Per a més cabreig dels catalanistes la resposta de Lluís Santamaria, quan declarà que la seua llei a soles pretén «defendre lo valencià dels que preferixen atres integracions culturals o polítiques com els “països catalans” »

   En tot açò, la resposta de l'AVL, CVC, universitats i atres entitats -que de tots és sabut són catalanistes a més no poder- no s'ha fet esperar deixant al descobert que no els fa gens ni miqueta de gràcia una llei que podria deixar sense subvencions als que incloguen referencies al vexatori “país valencià” o ataquen les senyes d'identitat valencianes. 

   Com no, Enric Morera, ya s'ha manifestat en contra d'una llei segons ell -no consensuada i totalment innecessària- ¡Enric, lo que no està consensuat és que se nos nomene lo que no som! Per atra part “Més Algemesí” ha exigit la suspensió de l'acte fins que se consensue la llei en els demés partits i incloga a CVC, AVL – Per supost ni una mínima referència d'incloure a la RACV o LRP...i demés entitats que també estan adherides a esta llei. ¡Ai que inocents, se nos oblida qué eixes opinions no els convenen als demócrates defensors de tot lo alien a lo nostre!

    Des de CCV nos preguntem -a diari- i més quan ixen este tipo de noticies per qué els catalanistes i defensors del inexistent “país valencià” se creuen en el dret de fer i desfer al seu antoix, ¿o era a les órdens dels amos de dalt i creadors dels “països catalans”?

   Que no crega el PPCV que s'anirà de buit perque, d'açò no parlaríem hui si ells hagueren defés lo valencià com i quan degueren. Tampoc s'intenten penjar medalletes ara, puix a nosatros ya no nos enganya ningú. Més quant davant el cabreig dels ya citats, Lluís Santamaria degué notar un tremolor en el cos i corrent intentà rebaixar la tensió en un “No és una llei llingüística, no enfronta, està en tramitació i se pot millorar” 

¡Valencià! no se t'ocórrega defendre l'Estatut d'Autonomia per molt llegal, votat i consensuat que fon en son dia, si de coses consensuades volen parlar. ¡Valencià! no se t'ocórrega traure la Real Senyera, cantar l'Himne Regional, dir que eres valencià i espanyol perque ells ya han anunciat en llevar-nos tot açò i més, en quant governen. Quan se defén lo valencià -i no incloc a cap partit polític que ho defenga, perque no el tenim- hem d'escolar allò; d'espanyolistes, feixistes -com els agrada lo de chillar feixistes a estos que deurien mirar-se el melic ans de cridar res ni a ningú- i se queden tan amples, com si tingueren tota la raó i tot, pero ¡ai! ¡Gosats els que intenten tocar-los les seues falses senyes! 

En açò s'ha convertit la meua terra, Lo Regne ya no és dels valencians – o això volen creure alguns- nos la volen furtar. Pero...

“Mai ho conseguiran i sempre obtindran la nostra resistència per resposta”
 Círcul Cívic Valencià

La Moixaranga de Algemesí - Círculo Cívico Valenciano

Ya tardaban en tirarse de los pelos ante cualquier cosa que no se ajuste al enfermizo catalanismo de algunas entidades de  nuestro Reino. Ha sido en Algemesí con motivo de incluir en la ley de Señas “La Festa de Algemesí”. 

   Cuando el alcalde de esta localidad valenciana, acompañado por Luís Santamaría visitaban el museo de la misma se produjo el desplante de uno de los colectivos, “la Nova Muixeranga” que por supuesto está en contra de que su fiesta entre en la ley de señas. Mucho menos gustó la respuesta del alcalde Vicent Ramon García Mont (PP), cuando aseguró que es necesario «defender con orgullo lo valenciano, lo nuestro». «Defendemos la Festa como la Semana Taurina, para que no entre nadie y se la cargue», aseguró. Y para más cabreo de los catalanistas la respuesta de Luís Santamaría que dijo “que su ley sólo pretende «defender lo valenciano de quienes prefieren otra integración cultural o política como los països catalans”

   Con todo esto la respuesta de la AVL, de CVC y las universidades no se ha hecho esperar dejando al descubierto que no les hace ninguna gracia una ley que  prevé retirar subvenciones a quienes incluyan referencias al “país valencià” o ataquen las señas de identidad.

   Como no, Enric Morera, se manifestó en contra de una ley no consensuada e innecesaria- ¡Enric, lo que no está consensuado es que se nos llame lo que no somos! -  Y Més Algemesí ha exigido la suspensión del acto hasta consensuar la ley con los partidos e incluir a CVC y AVL. -Por supuesto no se lee nada de incluir a la RACV o LO RAT PENAT

   Desde CCV nos preguntamos - a diario- y más cuando saltan este tipo de noticias porqué los catalanistas y defensores del inexistente “país valencià” se creen con el derecho de hacer y deshacer a su antojo, ¿o era a las órdenes de los creadores de los “països catalans? 

   El PPCV no se va a ir de rositas porque, de esto no se hablaría hoy si ellos hubieran defendido lo valenciano como y cuando debían. Tampoco se cuelguen ahora medallitas que a nosotros ya no nos engaña nadie. Más cuando ante el enfado de los citados, Luís Santamaría debió sentir tembleque e intento rebajar la tensión con un «No es una ley lingüística, no enfrenta, está en tramitación y se puede mejorar», 

   No se te ocurra defender el Estatut d’Autonomia por muy legal que sea y además votado y consensuado en su día. No se te ocurra sacar la Real Señera o cantar el Himno Regional porque ellos ya amenazan con quitarlo todo en cuanto gobiernen. 

Cuando se defiende algo valenciano lo tratan de españolista o fascista y se quedan tan anchos pero ¡ay! ¡Osados quienes les intenten tocar sus falsas señas! En eso se ha convertido la Comunidad Valenciana. Mi tierra ya no es de los valencianos, nos la quieren robar. Pero…


“Nunca lo conseguirán y siempre tendrán nuestra resistencia por respuesta”

 Círcul Cívic Valencià

viernes, 26 de diciembre de 2014

L'AVL i el PP mos furten als valencians / La AVL y el PP nos roban a los valencianos


L'AVL i el PP mos furten - Círcul Cívic Valencià"Sra." Mª Josep Català, "Sr." Santamaria, Diputats, Alcaldes, president de la Generalitat, a tots els que formen part del PPCV. 
¿No se'ls cau la cara de vergonya quan els entreguen astronòmiques sifres de diners a “persones, entitats…” que se dediquen a assessinar nostra llengua i cultura? ¿No són lo suficientment valents per a retirar-los l'inacceptable cantitat de diners que se'ls assigna des del seu govern?

Es l'única acadèmia que rep diners a cabaços i damunt se dedica a convertir una llengua milenària en una adoctrinada, normalisada i inventada de fa 80 anys per un ingenier cubà.

Sres. del PPCV ¿Realment creuen qué és açò lo que volen les seues votants? -si es que els queden- Els seus votants hui per hui l'únic que veuen es que s'estan deixant arrossegar pel catalanisme exacerbat, radical i no només a nivell autonòmic, des de la cúpula del PP nacional també s'observa des de fa ya massa temps que, en volta d’acabar en la tara imperialista i independentista, juguen a aparentar com que fan algun moviment i no se donen, o no volen donar-se conte que aixina envalentixen cada dia més al radicalisme imperialiste català.

Per supost no oblidarem donar-los les gràcies al "Sr." Aznar i al "Sr." Zaplana per colocar-nos una acadèmia catalanista que ningú els demanà i que damunt paguem tots els ciutadans. 

Mentres els valencians perden les seues cases, les associacions d'ajuda als necessitats baten récorts d'assistència i demanda i mentres l'endeutament del Regne de Valéncia cada dia supera llímits jamai esperats, ¿Qué fan vostés? 
 Círcul Cívic Valencià


La AVL y el PP nos roban a los valencianos - Círculo Cívico Valenciano
"Sra." Mª José Catalá, "Sr." Santamaría, Diputados, Alcaldes, presidente de la Generalitat, a todos los que forman parte del PPCV. 

¿No se les cae la cara de vergüenza cuándo les entregan astronómicas cifras de dinero a “personas, entidades…” que se dedican a asesinar nuestra lengua y cultura? ¿No son lo suficientemente valientes para retirarles la inaceptable cantidad de dinero qué se les asigna desde su gobierno?

Es la única academia que recibe dinero a espuertas y encima se dedica a convertir una lengua milenaria en una adoctrinada, normalizada e inventada hace 80 años por un ingeniero cubano.

Sres. del PPCV ¿Realmente creen qué es esto lo que quieren sus votantes?  -si es que les quedan- Sus votantes hoy por hoy lo único que ven es que se están dejando arrastrar por el catalanismo exacerbado, radical y no solo a nivel autonómico, desde la cúpula del PP nacional también se observa desde hace ya demasiado tiempo que, en vez de terminar con la lacra imperialista e independentista, juegan a aparentar como que hacen algún movimiento y no se dan, o no quieren darse cuenta que así envalentonan cada día más al radicalismo imperialista catalán.


Por supuesto no olvidaremos darles  las gracias al "Sr." Aznar y al "Sr." Zaplana por colocarnos una academia catalanista que nadie les pidió y que encima pagamos todos los ciudadanos. 

Mientras los valencianos pierden sus casas, las asociaciones de ayuda a los necesitados baten récords de asistencia y demanda y mientras el endeudamiento del Reino de Valencia cada día supera límites jamás esperados, ¿Qué hacen ustedes? 
 Círculo Cívico Valenciano

miércoles, 24 de diciembre de 2014

Petició de la devolució de la Dama d'Elig CCV i PLV / Petición de la devolución de la Dama de Elche CCV y PLV




L'associació Círcul Cívic Valencià donem el nostre recolzament i adhesió a la campanya que està organisant l'associació Plataforma Valencianista per a reclamar el trasllat definitiu de la nostra benvolguda Dama d'Elig, que per motius aliens als ciutadans d'Elig i del Regne de Valéncia se troba retinguda en Madrit sense el nostre consentiment.

Demanem a l'alcaldesa Na Mercedes Alonso per a que faça els tràmits pertinents per a que torne la nostra apreciada i benvolguda Dama d’Elig.

Volem recalcar que els Ilicitans i Valencians en general nos agradaria protegir, cuidar i preservar, aixina com fruir de la nostra Dama d'Elig, ya que és part de la nostra història i la considerem fonamental per al nostre desenroll històric i cultural.

 Círcul Cívic Valencià



La asociación Círculo Cívico Valenciano damos nuestro apoyo y adhesión a la campaña que está organizando la asociación Plataforma Valencianista para reclamar el traslado definitivo de nuestra querida Dama de Elche, que por motivos contrarios a los ciudadanos de Elche y del Reino de Valencia se encuentra retenida en Madrid sin nuestro consentimiento.

Pedimos a la alcaldesa Doña Mercedes Alonso para que haga los trámites pertinentes para que vuelva nuestra apreciada y querida Dama de Elche.

Queremos recalcar que los Ilicitanos y Valencianos en general nos gustaría proteger, cuidar y preservar, así como disfrutar de nuestra Dama de Elche, ya que es parte de nuestra historia y la consideramos fundamental para nuestro desarrollo histórico y cultural.


 Círculo Cívico Valenciano

¡En diners torrons! / ¡Poderoso caballero es Don dinero!


Edicions Bromera i Tàndem Edicions s'òmplin de glòria i no precisament de cara a la llengua del poble de la Comunitat Valenciana. Per mig d'ells dos s'han distribuït 30.000 cartes en llibreries valencianes -en català, ¡cóm no!- en l'objectiu de que els chiquets escriguen al Reis d'Orient les cartes típiques d'estes festes, fer-los vore als pares que els llibres són perfectes per a regalar i fomentar l'entrada a les llibreries, ¡això sí! A les llibreries on ells hagen deixat les cartes i les seues novetats. 

¡Se pot tindré la cara més dura, pero no crec que hi haja gent tan venuda i manipuladora llingüísticament com estes editorials! 

  Com si no adoctrinaren prou durant el curs; quant nos obliguen a tindre els seus llibres perque des de l'escola se fa aixina tant d'assignatures com els de llectura obligatòria. Els pares no podem negar-nos a comprar ses productes durant els curs, pero si fòra de l'escola. I no seran els nostres fills els que, ara també en les vacacions lligguen els seus productes catalanisats, perque pares i mares dels nostres chiquets, estes editorials no escriuen en valencià – ells utilisen el català disfrassat en el nom de la nostra benvolguda llengua!

  Des de CCV volem recordar als pares i mares dels nostres chiquets que si volen fer un bon us del valencià, poden contactar en nosatros i gustosament els assessorarem com escriure el valencià correcte, el dels yayos d'estos chiquets, els dels seus propis yayos, el que el poble no pedra mai, perque la dolça llengua dels nostres antepassats està molt viva i arraïlada en els nostres cors valencians. I no se pot matar lo que s'ama tan des de dins del ànima. 

¡No deixen adoctrinar llingüísticament als seus fills mai més!

 Círcul Cívic Valencià

Ediciones Bromera y Tàndem Ediciones se llenan de gloria y no precisamente de cara a la lengua de la gente de la Comunidad Valenciana. Por medio de estas dos editoriales se han distribuido 30.000 cartas en librerías valencianas –en catalán, ¡cómo no!- con el objetivo de que los niños escriban a Sus Majestades de Oriente las típicas cartas de estas fechas, hacer les ver a los padres que los libros son perfectos para regalar y fomentar la entrada a las librerías, ¡Eso sí! A las librerías donde ellos hayan dejado sus cartas y sus novedades.

¡Se puede tener más desfachatez, pero no creo que haya gente tan vendida y manipuladora lingüísticamente como estas editoriales!

   Como si no se adoctrinara bastante durante el curso; cuando nos obligan a tener sus libros por imposición de los colegios, tanto de asignaturas como de lectura obligatoria. Los padres no podemos negarnos a comprar sus productos durante el curso, pero sí fuera del colegio. Y no serán nuestros hijos los que, ahora también en vacaciones lean sus productos catalanistas, porque padres y madres de todos los niños de la Comunidad Valenciana, estas editoriales no escriben en valenciano – ellos utilizan catalán disfrazando nuestra amada lengua.

   Desde CCV queremos recordar a los padres y madres de todos nuestros niños que si quieren hacer un buen uso del valenciano, pueden contactar con nosotros y gustosamente les asesoraremos como escribir en correcto valenciano, el de los abuelos de estos niños, el de sus propios padres y abuelos, el que el pueblo nunca perderá, porque la dulce lengua valenciana de nuestros antepasados está muy viva y arraigada en nuestros corazones valencianos. No se puede matar lo que se ama desde lo más hondo del alma.

¡No dejen adoctrinar lingüísticamente a sus hijos nunca más!

 Círculo Cívico Valenciano

Llamentable atac a la sèu de FN Círculo Balear / Lamentable ataque a la sede de FN Círculo Balear

Jorge Campos, president de FN Círculo Balear ha denunciat hui davant la Policia Nacional un  nou atac que ha patit la sèu principal de la associació en tot el cor de Palma de Mallorca. La  sèu ha trencat el dia en cristals foradats per pedres i el cartell principal, aixina com panels provisionals -estan d'obres-   cremats. Gràcies que l'intent de pegar foc a la sèu no ha arribar més allà de quedar-se en això, un intent, pero les pedres sí que han trencat cristals, arribant alguna pedra dins de les oficines inclús.

FN Círculo Balear lluita per les llibertats constitucionals, l'identitat balear i una Espanya a on cabem tots. A soles per est motiu, i ya són quatre anys seguits, els pancatalanistes ataquen, amenacen… arribant a ser reconeguts per ells mateixos estos actes vandàlics. Una volta més demostren lo demócrates que són i la que se nos ve damunt en estos energumens campant tan lliurement i impunes davant la llei, tal com explica Jorge Campos si alguna vegada han arribat als jujats, els casos han acabat sobreseïts o en penes massa lleus. 

Des de CCV volem donar tot el nostre recolzament a FN Círculo Balear i condenar les barbaries. ¿Alguna televisió se farà resò d’esta noticia?¿Qué passaria si fora al contrari?...Estem farts d’esta moda instaurada en el nostre país de que els independentistes, ultres, violents, radicals… hagen de tindre els seus drets mentres que els defensors de l'unitat, cultures pròpies i la convivència se nos tracte de espanyolistes com si el delicte fora ser valencià en Valéncia, balear en Mallorca i aixina una llarga llista a on lo pijor que se pot ser hui en dia i per desgracia és ser espanyol en Espanya.

 Círcul Cívic Valencià


Jorge Campos, presidente de FN Círculo Balear ha denunciado ante la Policía Nacional el nuevo ataque que ha sufrido la sede principal de la asociación en pleno centro de Palma de Mallorca. La sede ha  amanecido con cristales rotos y el cartel principal, así como paneles provisionales, ya que están de obras, quemados. Gracias que el intento de prender fuego a la sede no ha llegado  más allá de quedarse en eso, un intento, pero las piedras sí han roto cristales, incluso alguna lo ha atravesado llegando al interior de las oficinas.

FN Círculo Balear lucha por las libertades constitucionales, la identidad Balear y una España donde cabemos todos. Solamente por este motivo, y ya van cuatro años seguidos, los pancatalanistas atacan, amenazan… llegando a ser reconocidos por ellos mismos estos actos de vandálicos. Una vez más demuestran lo demócratas que son y la que se nos viene encima con estos energúmenos campando a sus anchas e impunes ante la ley, tal como explica Jorge Campos si alguna vez se ha llegado a los juzgados, los casos son sobreseídos  o se llevan penas 

Desde CCV queremos mostrar todo nuestro apoyo  a FN Circulo Balear y condenar las barbaries. ¿Alguna televisión se hará eco de esta noticia? ¿Qué pasaría si fuera al revés?... Estamos hartos de esta moda instaurada en España de que los independentistas, ultras, radicales, violentos…tengan derechos mientras que los defensores de la unidad, cultura propias y convivencia se nos tache de españolistas como si el delito fuera ser  valenciano en Valencia, Balear en Mallorca y así una ya demasiado larga lista donde lo peor que se puede ser hoy en día por desgracia es español en España.

 Círculo Cívico Valenciano