viernes, 29 de mayo de 2015

Valencianistes, anem a omplir el centre de Valéncia cap i casal esta fi de semana / Valencianistas vamos a llenar el centro de Valencia este fin de semana


En motiu de la III Fira d'Entitats Culturals Valencianistes, esta fi de semana pròxima, dissabte i dumenge (30 i 31 de maig), més de 30 entitats culturals, cíviques, socials, deportives, empreses i institucions valencianes, estaran presentd en l'esplanada de la plaça de bous del Cap i Casal, la fira permaneixerà accessible i gratuïta des de les 10.00 h fins a les 20.00 h els dos dies.

Per supost Círcul Cívic Valencià estarà allí junt al restant d'entitats. Des d'estes llínees vos volem animar –ara més que mai- a que passeu a visitar la Fira, l'oferta és àmpla, des de cultura, folclor, llengua, costums, tradicions fins a la novetat d'esta edició a la qual acodix per primera volta la penya deportiva més gran del Valéncia Cf. La Curva Nord estarà allí i encara que no sabem els seus plans, segur que no deixen indiferent a ningú. Porteu als chiquets a fruir d'un gran dia en un gran ambient festiu i familiar, a on lo important és reivindicar i defendre tot lo valencià.

Si eres més tradicional, puix podràs visitar als “Seguidors de la Mare de Deu dels Desamparats”, si t'interessa la formació podràs conéixer de primera mà les entitats “Lo Rat Penat” “Real Acadèmia de Cultura Valenciana” “Institut d'Estudis Valencians” i molt més…Ací vos deixem la llista completa de tots els participants:

- Lo Rat Penat.
- Ateneu Mercantil de Valéncia.
- Institut d´Estudis Valencians.
- El Piló de Burjassot.
- Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana RACV.
- Associació d´Escritors en Llengua Valenciana AELLVA.
- Grup d´Acció Valencianista GAV.
- Plataforma Valencianista PLV.
- Círcul Cívic Valencià CCV.
- Curva Nord VCF CN10.
- Editorial Mosseguello.
- Rogle Cultural Constantí Llombart.
- Convenció Valencianista.
- Junts Front a l´AVL.
- Círcul Jove.
- Joventuts del GAV.
- Joventuts de Lo Rat Penat.
- Regne de Valéncia Gais i Lesbianes.
- Universitat Valenciana d´Estiu
- Software Valencià
- www.valenciaencasa.com
- Grup Cultural Ilicità.
- Cardona i Vives de Castelló.
- Grup de Dònes Valencianes.
- Mistium.
- Associació Amics de Vicent González Lizondo.
- Editorial Gom Llibres.
- Seguidors de la Mare de Déu dels Desamparats.
- Associació Cultural l´Horta.
- Zeladors del Regne de Valéncia.
- Polseres Valencianes Mar Ramos.
- Llum i Claritat.
- PTV Telecom.

Recordar a tot lo món que esta Fira és totalment gratuïta, ya que en celebrar-se en l'esplanada de la plaça de bous, no hi ha entrada ni res semblat. Lo que si vos podem assegurar és molt de valencianisme, la possibilitat d'adquirir llibres en llengua valenciana –ací no voreu català- adquirir polseres, accessoris i moltes coses més.

Lo que més nos importa és oferir tota l'informació que la gent puga necessitar, a tots els nivells de valencianisme. Círcul Cívic Valencià vos oferirà tota la documentació necessària per a l'educació escolar dels vostres fills, els vostres drets no poden llevar-vos-els. Posarem a la vostra disposició fulls oficials de “Solicitut de canvi de programa llingüístic” i moltes coses més.

Tindrem música, artículs que vos van a enchisar i com a nota solidària, anem a posar una vedriola per a arreplegar donatius –cada u lo que puga, des de cèntims- per a recolzar una gran causa, que encara que no es porte des de Valéncia, nos pertoca a tots i en la que creem que devem estar. Nos referim a la lluita de Policarpo Sánchez i Salvar l'Archiu de Salamanca, contra la Generalitat de Catalunya per a que torne als seus llocs d'orige (Valéncia, Segorb, etc. entre ells) els papers trets illegalment i que poden canviar l'història del nostre país, desvirtuant les veritats a conveniència dels separatistes catalans, cosa que no podem permetre.

Ací vos deixem uns enllaços per a que –els que encara no estiguen informats- puguen saber més sobre este assumt i lo important que és per a tots. https://www.youtube.com/watch?v=dZz_jG0vCX0 Per favor, mireu este vídeo i recordeu que deixant encara que siga un cèntim en la vedriola que CCV posarà en la Fira, podem ajudar a este gran home. Tots els diners arreplegats en eixa vidriola seran enviats a l'Associació Salvar l'Archiu de Salamanca. Si no podeu acodir a la Fira visiteu sa página web www.salvararchivosalamanca.es a on podreu fer les donacions via Paypal o en tarjeta de crèdit.



Lo restant ho deixem per a sorpreses i passar dos dies genials tots junts, fent valdre el nostre valencianisme, en un ambient festiu i familiar.

Ara més que mai vos necessitem a tots, puix s'acosten temps roïns per a la nostra terra i hem de fer pinya i crear una unió increbantable.

Cultura, jocs, gastronomia, llibres, música, participació, alegria, valencianisme pels quatre costats i molt més ¡Acosta’t esta fi de semana i goja!

¡Vos esperem a tots! I solament un desig, vore nostra Real Senyera en els balcons de la ciutat com a símbol de soport a este event i a tota la nostra cultura per a que ningú nos la puga –ni ensomiant-ho- furtar-nos-la.  

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià


Con motivo de la III Feria de Entidades Culturales Valencianistas, este próximo fin de semana, sábado y domingo (30 y 31 de mayo), más de 30 entidades culturales, cívicas, sociales, deportivas, empresas, instituciones valencianas se darán cita en la explanada de la plaza de toros de Valencia capital, la feria permanecerá accesible y gratuita desde las 10:00h hasta las 20:00h los dos días.

Por supuesto Círculo Cívico Valenciano estará allí junto al resto de entidades. Desde estas líneas os queremos animar –ahora más que nunca- a que paséis a visitar la Feria, la oferta es amplia desde cultura, folclore, lengua, costumbres, tradiciones hasta la novedad de esta edición a la cual  acude por primera vez una de las peñas deportivas más grandes del  ValenciaCf. La Curva Nord estará allí y aunque no sabemos sus planes, seguro que estos no dejan indiferente a nadie. Traed a los niños a disfrutar de un gran día en un gran ambiente festivo y familiar, donde lo que importa es reivindicar y defender todo lo valenciano.

Si eres más tradicional, pues podrás visitar a los  “Seguidores de la Mare de Deu des Desamparats”, si te interesa la formación podrás conocer de primera mano las entidades “Lo Rat Penat” “Real Academia de Cultura Valenciana” “Instituto de Estudios Valencianos” y mucho más…Aquí os dejamos la lista completa de todos los asistentes:

- Lo Rat Penat.
- Ateneu Mercantil de Valéncia.
- Institut d´Estudis Valencians.
- El Piló de Burjassot.
- Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana RACV.
- Associació d´Escritors en Llengua Valenciana AELLVA.
- Grup d´Acció Valencianista GAV.
- Plataforma Valencianista PLV.
- Círcul Cívic Valencià CCV.
- Curva Nord VCF CN10.
- Editorial Mosseguello.
- Rogle Cultural Constantí Llombart.
- Convenció Valencianista.
- Junts Front a l´AVL.
- Círcul Jove.
- Joventuts del GAV.
- Joventuts de Lo Rat Penat.
- Regne de Valéncia Gais i Lesbianes.
- Universitat Valenciana d´Estiu
- Software Valencià
- www.valenciaencasa.com
- Grup Cultural Ilicità.
- Cardona i Vives de Castelló.
- Grup de Dònes Valencianes.
- Mistium.
- Associació Amics de Vicent González Lizondo.
- Editorial Gom Llibres.
- Seguidors de la Mare de Déu dels Desamparats.
- Associació Cultural l´Horta.
- Zeladors del Regne de Valéncia.
- Polseres Valencianes Mar Ramos.
- Llum i Claritat.
- PTV Telecom.

Recordar a todo el mundo que esta Feria es totalmente gratuita, ya que al celebrarse en la explanada de la plaza de toros, no hay entrada ni nada parecido. Lo que si os podemos asegurar es mucho valencianismo, la posibilidad de adquirir libros en lengua valenciana –aquí no veréis catalán- adquirir pulseras, accesorios y muchas cosas más.

Lo que más nos importa es ofrecer toda la información que la gente pueda necesitar, a todos los niveles de valencianismo. Círculo Cívico Valenciano os ofrecerá toda la documentación necesaria para la educación escolar de vuestros hijos, vuestros derechos no os los pueden quitar. Pondremos a vuestra disposición hojas oficiales de “Solicitud de cambio de programa lingüístico” y muchas cosas más.
Tendremos música, artículos que os van a encantar y como nota solidaria, vamos a poner una hucha para recoger donativos –cada uno lo que pueda, desde céntimos- para apoyar una gran causa que aunque no se lleva desde Valencia, nos atañe a todos y en la que creemos que debemos estar. Nos referimos a la lucha de Policarpo Sánchez y Salvar el Archivo de Salamanca  contra la Generalitat de Cataluña para que devuelva a sus sitios de origen (Valencia, Segorbe, etc. entre ellos) los papeles sacados ilegalmente y que pueden cambiar la historia de nuestro país, desvirtuando las verdades a conveniencia de los separatistas catalanes, cosa que no podemos permitir.

Aquí os dejamos unos enlaces para –los que aún no estén informados- puedan saber más sobre este tema y lo importante que es para todos. https://www.youtube.com/watch?v=dZz_jG0vCX0 Por favor, mirad este video y recordad que dejando aunque sea un céntimo en la hucha que CCV pondrá en la Feria, podremos ayudar a este gran hombre. Todo el dinero recogido en esa hucha será enviado a la Asociación Salvar el Archivo de Salamanca. Si no podéis acudir a la Feria visitad su página web www.salvararchivossalamanca.es donde podéis  hacer la donación vía Paypal o con Tarjeta de crédito.


El resto lo dejamos para sorpresas y pasar dos días geniales todos juntos, haciendo valer nuestro valencianismo, en un ambiente festivo y familiar.

Ahora más que nunca os necesitamos a todos, se avecinan malos tiempos para nuestra tierra y hemos de hacer piña y crear una unión inquebrantable.

Cultura, juegos, gastronomía, libros, música, participación, alegría, valencianismo por los cuatro costados y mucho más. ¡Acércate este fin de semana y disfruta! 

¡Os esperamos a todos! Y solo un deseo, ver nuestra Real Señera en los balcones de la ciudad como símbolo de apoyo a este evento y a toda nuestra cultura para que nadie nos la pueda –ni soñando- quitárnosla. 

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià

miércoles, 27 de mayo de 2015

Adoctrinament televisiu contra la Comunitat Valenciana / Adoctrinamiento televisivo contra la Comunidad Valenciana


“Ancla2” la serie còmica que creua la llínea de lo còmic a l'ofensa
“Arguiñano” el cuiner que oblida d'on són els plats que cuina
“El Intermedio” otorgant ADN com si foren científics

Els habitants de la Comunitat Valenciana estem ya una miqueta farts de que, en l'excusa de lo còmic, que a ningú pot ofendre, se nos ofenga. Senyors hi ha una llínea entre lo còmic i l'ofensa i últimament les televisions estan per ofendre als valencians en lloc de divertir-nos.

Vostés no poden considerar còmic –perque estem segurs que coneixen el conflicte real que existix en la Comunitat Valenciana- de gravar una escena a on apareix el següent diàlec entre el recepcioniste chinenc Josep Lluís i la “choni” de la série:

El recepcioniste chinenc Josep Lluís, en llegir les senyes de la passagera veu que esta apareix com a veïna de Martorell.

-Recepcioniste: ¡Vaja!, ¿compatriota catalana?
-Choni: No, no, de Valéncia.
-Recepcioniste: Bo, la Catalunya del sur… ¿no?

Enllaç del video: https://youtu.be/Xcfd3Kvn3gQ

Este capítul fon gravat en l'estiu de 2014, i lo que tenim molt clar és que nos podem riure de moltes coses, pero de la ofensa no. Estem una miqueta fins als nassos de que tots els programes, últimament no tinguen més arguments que menysprear a una Comunitat tan digna de ser respectada com totes les demés d'Espanya.

Que si “El Intermedio” en el ya trist famós ADN valencià de la corrupció–ara molt possiblement nos governarà un català de Manresa i una Alemana- igual en açò nos canvien lo del ADN –esperem vore que diu ara Dani Mateo sobre el nostre ADN. (Lligga's sarcasme-còmic valencià-faller)

Que si Arguiñano en el seu programa de cuina ara ¿confon? els plats típics de la Comunitat Valenciana en plats de Catalunya de tota la vida. Segurament Jaume I quan la reconquista a part de la llengua va portar la paella, la fideuà, l'arròs negre, l'arròs a banda, el conill a la brasa, l'allioli, el sofregit… (Lligga's, de nou, sarcasme-còmic valencià-faller) Arguiñano has caigut molt baix, anys arrere se't va escoltar dir sempre que la fideuà és de Gandia i fins al moment Gandia no és Catalunya, ¿o sí i no nos hem enterat?

Enllaç del video (1): https://youtu.be/R9mCovRVCNY
Enllaç del video (2): https://youtu.be/EzpWB97tXfQ

¿L'humor? Nos pareix maravellós, la manca de respecte NO la pensem tolerar, l'adoctrinament televisiu tampoc, perque –com de moment vivim en un país (Espanya) lliure per a opinar- seguirem rectificant a tot aquell que per omissió o equivocació, li falte a la veritat de l'història del poble valencià.

No som Catalunya del sur, no tenim ADN corrupte i la nostra gastronomia és nostra, i com sabem que encara que exigim als respectius responsables d'estos atropellaments a l'identitat valenciana que rectifiquen, no ho faran, puix poc més espai els dedicarem, que damunt els fem propaganda debades.

Lo que sí podem i volem demanar al poble valencià al complet, és que denuncie en les rets, en els bars, en les tertúlies d'amics, en la Fira d'Entitats Valencianistes que tindrà lloc esta fi de semana en Valéncia, esplanada de la plaça de bous de la mateixa capital, que acodixquen a defendre estes aberracions, cada castellonenc, alacantí i valencià, des de cada racó de la nostra gran terra aporten el seu granet d'arena en la forma que els siga possible, pero que ningú calle a un poble en història, costums, tradicions i llengua vives.

Ahir tots vàrem llegir una carta d'una simpatisant anònima –que ha captivat i aplegat al cor de mils de valencians- puix si eixa dòna pot, tots els demés deuríem ser una miqueta ella, una miqueta palleters, una miqueta Cid Campeador, perque si els mijos nacionals volen borrar-nos del mapa, en les nostres mans està l'impedir-ho.

Carta de la simpatisant:
http://www.circulocivico.org/2015/05/carta-de-una-simpatizante-que-no.html

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià


“Anclados” la serie cómica que cruza la línea de lo cómico a la ofensa
“Arguiñano” el cocinero que olvida de donde son los platos que cocina
“El Intermedio” otorgando ADN como si fueran científicos

Los habitantes de la Comunidad Valenciana estamos un poco cansados de que, con la excusa de lo cómico, que a nadie puede ofender, se nos ofenda. Señores hay una línea entre lo cómico y la ofensa y últimamente las televisiones están por ofender cruzando esa línea.

Ustedes no pueden considerar cómico –al menos si conocen el conflicto real que existe en la Comunidad Valenciana- de grabar una escena donde aparece el siguiente diálogo entre el recepcionista chino Josep Lluís y la “pija” de la serie:

El recepcionista chino Josep Lluís, al leer los datos de la pasajera ve que esta aparece como vecina de Martorell.
-Recepcionista: ¡Vaya!, ¿compatriota catalana?
-Pija: No, no, de Valencia.
-Recepcionista: Bueno, la Cataluña del sur… ¿no?

Enlace del vídeo: https://youtu.be/Xcfd3Kvn3gQ

Este capítulo fue grabado en verano de 2014, y lo que tenemos muy claro es que hay que reírse de todo, pero estamos un poco hasta las narices de que todos los programas, últimamente no tengan más argumentos que menospreciar a una comunidad tan digna de ser respetada como todas las demás de España.

Que si “El Intemedio” con el ya triste famoso ADN valenciano –ahora muy posiblemente nos gobernaran el uno de Manresa y la otra de Alemania- igual con esto se termina lo del ADN –esperamos ver que dice ahora Dani Mateo sobre nuestro ADN. (Léase sarcasmo-cómico valenciano-fallero)

Que si “Arguiñano” en su programa de cocina ahora ¿confunde? los platos típicos de la Comunidad Valenciana con platos de Cataluña de toda la vida. Seguramente Jaume I cuando la reconquista a parte de la lengua trajo la paella, la fideuà, arroz negro, arroz a banda, conejo a la brasa, alioli, sofrito, picada… (Léase, de nuevo, sarcasmo-cómico valenciano-fallero) Arguiñano has caído muy bajo, años atrás se te escuchó decir siempre que la fideuà es de Gandía y hasta el momento Gandía no es Catalunya, ¿o sí y no nos hemos enterado?

Enllaç del video (1): https://youtu.be/R9mCovRVCNY
Enllaç del video (2): https://youtu.be/EzpWB97tXfQ

¿El humor? Nos parece estupendo, la falta de respeto no la pensamos tolerar, el adoctrinamiento televisivo tampoco, porque –como de momento vivimos en un país (España) libre para opinar- seguiremos rectificando a todo aquel que por omisión o equivoco, le falte a la verdad de la historia del pueblo valenciano.

No somos Cataluña del sur, no tenemos ADN corrupto y nuestra gastronomía es nuestra, y como sabemos que aunque exijamos a los respectivos responsables de estos atropellos a la identidad valenciana que rectifiquen, no lo harán, pues poco más espacio les dedicaremos, que encima les hacemos propaganda gratuita.

Lo que si podemos y queremos pedir al pueblo valenciano al completo, es que denuncie en las redes, en los bares, en las tertulias de amigos, en la Feria de Entidades Valencianistas que tendrá lugar este fin de semana en Valencia, explanada de la plaza de toros de la misma capital, que acudan a defender estos atropellos, cada castellonense, alicantino y valenciano a esta feria, desde cada rincón de nuestra gran tierra aporten su granito de arena en la forma que les sea posible, pero que nadie calle a un pueblo con historia, costumbres, tradiciones y lengua vivas.

Ayer todos leímos una carta de una simpatizante anónima –que ha cautivado y llegado al corazón de miles de valencianos- pues si esa mujer puede, todos los demás deberíamos ser un poco ella, un poco palleters, un poco Cid Campeador, porque si los medios nacionales quieres borrarnos del mapa, en nuestras manos está el impedirlo.

Carta de la simpatisant:
http://www.circulocivico.org/2015/05/carta-de-una-simpatizante-que-no.html

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià

martes, 26 de mayo de 2015

Carta de una simpatizante que no entiende que le pasa al Pueblo Valenciano / Carta d'una simpatisant que no enten que li passa al Poble Valencià


El 24 de mayo de 2015
será día de duelo en el valencianismo
solamente si dejamos que lo sea.

Con el corazón y el alma rotos per el dolor cojo mi letra, lo único que me queda para expresarme, sin saber muy bien lo que terminaré escribiendo, pero sabiendo que aunque el dolor esté ahí yo soy la misma valenciana pura sangre que era ayer y que lo seguiré siendo en el futuro. No estoy en venta y los que me conocen lo saben bien. 

De nosotros depende extinguirnos o UNIRNOS y luchar, ahora más que nunca, por lo nuestro, la Real Señera, la cultura, tradiciones, lengua…

Nunca me he dirigido a la Real Academia de Cultura Valenciana ni a Lo Rat Penat, pero hoy mi primer llamamiento va hacia ellos. Estas dos entidades deben hablar hoy, hacer un comunicado y levantar al valencianismo cultural, pero también les pido, porque creo sinceramente que es necesario, que limpien sus asociaciones de la gente que tanto daño han hecho desde dentro, alejando a la gente joven de valencianismo cultural. Porque si no echan y echamos de las filas del valencianismo a quien ha consentido y propiciado este desastre… ¿Cómo podemos esperar, ya no mantener lo que tenemos, sino renovarnos y recoger a los hijos y nietos de los valencianistas de corazón? Sin juventud estamos destinados a desaparecer y todos ustedes lo saben. 

A todas las asociaciones culturales, sin excepción, les pido que miremos por nuestra tierra y echemos los personalismos de nuestras filas de una vez por todas. No es hora de ser políticamente correctos, es la hora de pegar el puñetazo encima de la mesa. Desde la máxima humildad pido a Germanias que convoque una reunión de urgencia para esta misma semana y lance una petición clara, el que se suba al carro del valencianismo ha de ser sin condiciones, porque si no vamos unidos más vale que nos quedemos en casa. Todas las asociaciones somos válidas y necesarias y debemos unirnos y pactar una unidad inquebrantable que nos haga fuertes para preparar nuestra supervivencia y un contraataque cultural valenciano contra el catalán que ayer se apoderó de nuestra tierra.

O vamos juntos o no podremos hacer nada, así que por duro que suene, en estos tiempos durísimos que se avecinan se requieren decisiones igual de duras, el que no se una ahora que siga solo, pero que no entorpezca el camino de los que si queremos caminar juntos para rescatar nuestro Reino. 

El valencianista a partir del 24 de mayo de 2015, o está o no, las medias tintas ya no sirven de nada. El que no quiera hermandad siempre le queda la democracia de caminar solo. Este no es el momento de ser condescendientes ni políticamente correctos, es el momento de tomar decisiones esta misma semana, decisiones valientes, arriesgadas, porque ahora ya no tenemos nada que perder. Es la hora de estar o no, lo que no podemos es seguir con gente en nuestras filas que espantan al valencianismo desde dentro con sus constantes: “yo tengo la razón y tu no”. Y hablo de todas las asociaciones en general, por dios que nadie se sienta atacado directamente, porque ninguna asociación es prescindible. 

Sin apenas dormir, leyendo las redes sociales con lágrimas que van y vienen en más o menos intensidad, me quedo con el comentario de una gran valencianista, a la que espero no le moleste que use su nombre, ella sabe cuánto la admiro tanto a ella como a su madre.  Maite Requena me ha llegado al corazón, a lo más hondo de mi ser con este comentario: 

“Pena me dan nuestros hijos…tristeza por la manipulación que les espera…lo siento Javier ¡Mamá lo ha intentado!” 

Si esto no os llega al alma es que no estáis vivos. Maite tú no les has fallado a nadie y menos a tu hijo. 

Madres y mujeres como Maite vamos a necesitar muchas, porque quizás es la hora de que las mujeres nos unamos y cojamos más cargos y más las riendas del valencianismo, ya que los hombres, sin generalizar, parecen no saber vivir sin ser protagonistas.

Al PP en general debemos exigirles que se alejen de nosotros, ahora es tarde si intentan venir a buscarnos, es más, deberíamos abrir las puertas y echarlos a patadas a los que siguen dentro del valencianismo. Si en ese partido queda algún valencianista de verdad, que abandone sus filas y lo demuestre, porque el mundo cultural ya no puede ser apolítico ni el político anticultural valencianista.

Por supuesto y lo más rápido posible, desde dentro del mundo cultural han de salir los políticos que nos puedan representar o apoyar a los que están ahora. Pero debe ser una decisión de todos y con la máxima unidad. 

Con el corazón en la mano y sin nada que perder ofrezco mi apoyo a toda persona o entidad, sin abandonar la mía,  que decida que hoy es el comienzo y no el final. 

No soy nadie, es cierto, pero soy valenciana, mujer y madre, y eso me da derecho a luchar por la Real Señera, cultura, costumbres, lengua y todo lo valenciano, alicantino y castellonense. 

Una vez más, y siento si me repito: “¡El momento es hoy!” literalmente hoy. El valencianismo que calle otorgará y el que no quiera la unión para poder hacer un frente común para mí personalmente debe quedar fuera de este frente común y que nos deje trabajar a los demás. 

Si es la hora de levantarnos “tots a una veu” que se vea, que se note, haced públicas vuestras opiniones y a los que tienen en su mano convocar esa reunión de urgencia, por favor que sea esta semana, la próxima puede ser tarde. Porque no nos queda tiempo para esperar, es la hora de reaccionar.

¡O se está con el valencianismo o contra él! Las medias tintas ya no sirven para nada. 

Una humilde y simple valenciana. 

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià




El 24 de maig de 2015
serà dia de dol en el valencianisme
solament si deixem que ho siga.

En el cor i l'ànima esgarrats pel dolor agarre la meua lletra, lo únic que em queda per a expressar-me, sense saber molt be lo que acabaré escrivint, pero sabent que encara que el dolor estiga ahí,  yo soc la mateixa valenciana de pura sanc que era ahir i que ho seguiré sent en el futur. No estic en venda i els que em coneixen ho saben be.

De nosatres depén extinguir-nos o UNIR-NOS i lluitar, ara més que mai, per lo nostre, la Real Senyera, la cultura, tradicions, llengua…

Mai m'he dirigit a la Real Acadèmia de Cultura Valenciana ni a Lo Rat Penat, pero hui la meua primera crida va cap ad ells. Estes dos entitats deuen parlar hui, fer un comunicat i alçar al valencianisme cultural, pero també els demane, perque crec sincerament que és necessari, que netegen les seues associacions de la gent que tant de malbé han fet des de dins, alluntant a la gent jove del valencianisme cultural. Perque si no tiren i tirem de les files del valencianisme a qui ha consentit i propiciat este desastre…¿cóm podem esperar, ya no mantindre lo que tenim, sino renovar-nos i arreplegar als fills i nets dels valencianistes de cor? Sense joventut estem destinats a desaparéixer i tots vostés ho saben.

A totes les associacions culturals, sense excepció, els demane que mirem per la nostra terra i tirem als personalistes de les nostres files d'una volta per totes. No és hora de ser políticament correctes, és l'hora de pegar la punyada damunt de la taula. Des de la màxima humiltat demane a Germanies que convoque una reunió d'urgència per ad esta mateixa semana i llance una petició clara, el que se'n puge al carro del valencianisme ha de ser sense condicions, perque si no anem units més val que nos quedem en casa. Totes les associacions som vàlides i necessàries i devem unir-nos i pactar una unitat infranquejable que nos faça forts per a preparar la nostra supervivència i un contraatac cultural valencià contra el català que ahir es va apoderar de la nostra terra.

O anem junts o no podrem fer res, aixina que per dur que sone, en estos temps durs que anem a viure, se requerixen decisions igual de dures, el que no s'unixca ara que seguixca sol, pero que no entorpixca el camí dels que sí volem caminar junts per a rescatar el nostre Regne.

El valencianiste a partir del 24 de maig de 2015, o està o no, les miges tintes ya no servixen de res. El que no vullga germanor sempre li queda la llibertat de caminar a soles. Este no és el moment de ser condescendents ni políticament correctes, és el moment de prendre decisions esta mateixa semana, decisions valentes, arriscades, perque ara ya no tenim res que perdre. És l'hora d'estar o no, lo que no podem és seguir en gent en les nostres files que espanten al valencianisme des de dins en els seus constants: “yo tinc la raó i tu no”. I parle de totes les associacions en general, per Deu que ningú se senta atacat directament, perque cap associació és prescindible.

Sense pegar ull en tota la nit, llegint les rets socials en llàgrimes que van i tornen en més o manco intensitat, em quede en el comentari d'una gran valencianista, a la que espere no li moleste que use el seu nom, ella sap quànt l'admire, tant ad ella com a sa mare. Maite, m'ha aplegat al cor, a lo més fondo del meu ser en este comentari:

“Pena em donen els nostres fills…tristor per la manipulació que els espera…ho sent Javier ¡La mare ho ha intentat!”

Si açò no vos aplega a l'ànima és que no esteu vius. Maite tu no li has fallat a ningú i manco al teu fill.

Mares i dònes com Maite anem a necessitar-ne moltes, perque potser és l'hora de que les dònes nos unim i agarrem més càrrecs i més les ramaleres del valencianisme, ya que els hòmens, sense generalisar, semblen no saber viure sense ser protagonistes. I en açò no vullc anar contra els hòmens eh. 

Al PP en general devem exigir-li que s'allunten de nosatros, ara és tart si intenten vindre a buscar-nos, és més, deuríem obrir les portes i tirar-los a patades als que seguixen dins del valencianisme. Si en eixe partit queda algun valencianiste de veres, que abandone les seues files i ho demostre, perque el món cultural ya no pot ser apolític ni el polític anticultural valencianiste.

Per supost i lo més ràpit possible, des de dins del món cultural han d'eixir els polítics que nos puguen representar o recolzar als que estan ara. Pero deu ser una decisió de tots i en la màxima unitat. En el cor en la mà i sense res que perdre oferixc el meu recolzament a tota persona o entitat, sense abandonar la meua, que decidixca que hui és el començament i no el final.

No soc ningú, és cert, pero soc valenciana, dòna i mare, i això em dona dret a lluitar per la Real Senyera, cultura, costums, llengua i tot lo valencià, alacantí i castellonenc.

Una volta més, i ho sent si em repetixc: “¡El moment és hui!” lliteralment hui. El valencianisme que calle otorgarà i el que no vullga l'unió per a poder fer un front comú per a mi personalment deu quedar fòra d'este front i que nos deixe treballar als demés.

Si és l'hora d'alçar-nos “tots a una veu” que es veja, que es note, feu públiques les vostres opinions i als que tenen en la seua mà convocar eixa reunió d'urgència, per favor que siga esta semana, la pròxima pot ser massa tart. Perque no nos queda temps per a esperar, és l'hora de reaccionar.

¡O s'està en el valencianisme o contra ell! Les miges tintes ya no servixen per a res.

Una humil i simple valenciana. 

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià