lunes, 26 de octubre de 2015

El tripartit a favor de la creació d’un espai audiovisual en català en la Comunitat Valenciana./El tripartito a favor de la creación de un espacio audiovisual en catalán en la Comunidad Valenciana.

"Chimo Puig en un acte d'Enllaçats per la llengua en Castelló de la Plana"
Atra vegada nos apleguen notícies de la força que estan fent des de la plataforma “Enllaçats per la llengua” (se'ls ha oblidat posar catalana al final) per a que en la Comunitat Valenciana torne a emetre TV3. Recordar-los que el manifest de “Enllaçats per la llengua catalana” va signat aixina al final: Barcelona, Valéncia, Palma, Andorra, Perpinyà, l'Alguer el 24 d'octubre de 2015 i en el qual demanen i citem textualment: “Reprendre les emissions de la CCMA (corporació catalana de mijos audiovisuals) i IB3 a tots els territoris de llengua catalana, en la llínea de la reciprocitat de la recepció aprovada pels parlaments de Catalunya i “país valencià” en un conveni signat el 2013, acort que caldria generalisar a tota l'àrea catalanoparlant” 

Quan encara estem a la espera de vore com continuen els procediments judicials iniciats gràcies a la denúncia feta en son dia per CCV i que donà com a resultat sancions per un total de 45.000€ a ACPV per emetre illegalment  http://www.circulocivico.org/2014/11/la-denuncia-de-las-emisiones-ilegales.html -sancions per cert molt poc eixemplars i de molt escassa quantia, donat que l'infracció comesa s'estava produint reiteradament més de 20 anys- el tripartit va fent camí per a fer d'esta terra una Espanya de segon i una Catalunya de tercera. ¡Llamentable pero cert! 

Per atra part, en CCV seguim a l'espera de la confirmació per part del Ministeri d'Indústria de les sancions que s'haurien de posar per les emissions illegals produïdes també des d'al manco dos repetidors més ubicats en Alacant i Castelló que emetien en aquell moment.

Lo greu de tot açò és el recolzament que estes associacions reben del tripartit que governa actualment en la Comunitat Valenciana i que per molt que s'empenyoren en negar el seu catalanisme, este es més que evident i es manifesta en cada notícia, com en esta; “El PSPV i Compromís respalen la creació d'un espai televisiu en català” http://www.abc.es/local-comunidad-valenciana/20151026/abci-pspv-compromis-respaldan-creacion-201510261000.html

Senyors del tripartit ¿d'a ón eixiran els diners per a tants recolzaments al català? Són vostés els que s'òmplin la boca dient que els valencianistes a soles vivim de les Senyes d'Identitat, pero; ¿Vostés que han fet per baixar la manca de faena? ¿Polítiques socials? ¿Actes respecte a la finançació valenciana? Molt de parlar i res d'actuar en favor dels valencians és l'únic que estan fent des de que entraren a governar. 
Per al catalanisme i lo català tots els recolzaments i diners són pocs i els recordem que eixos diners ixen de les boljaques de tots els valencians i que els vots que els han portat als estaments valencians són vots d'ací i no de Catalunya.

 ¡Ya està be d'enganyar a la gent! 

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone
Círcul Cívic Valencià


"Chimo Puig en un acto de Enlazados por la lengua en Castellón de la Plana"
Otra vez nos llegan noticias de la presión que están haciendo desde la plataforma "Enlazados por la lengua" (se les ha olvidado poner “catalana” al final) para que en la Comunidad Valenciana  vuelva a emitir TV3. Recordarles que el manifiesto de "Enlazados por la lengua catalana" va firmado así al final: Barcelona, Valencia, Palma, Andorra, Perpiñán, Alger, el 24 de octubre de 2015 y en el que piden y citamos textualmente: "Retomar las emisiones de la CCMA (Corporación catalana de medios audiovisuales) y IB3 a todos los territorios de lengua catalana, en la línea de la reciprocidad de la recepción aprobada por los parlamentos de Cataluña y" país valenciano "en un convenio firmado en 2013, acuerdos que habría que generalizar a toda el área catalanoparlante "

Cuando aún estamos a la espera de ver cómo continúan los procedimientos judiciales iniciados gracias a la denuncia hecha en su día por CCV y que dio como resultado sanciones por un total de 45.000 € a ACPV por emitir ilegalmente http://www.circulocivico.org/2014/11/la-denuncia-de-las-emisiones-ilegales.html  
-sanciones por cierto muy poco ejemplares y de muy escasa cuantía, dado que la infracción cometida se estaba produciendo reiteradamente más de 20 años-  el tripartito va haciendo camino para hacer de esta tierra una España de segunda y una Cataluña de tercera. ¡Lamentable pero cierto!

Por otra parte, en CCV seguimos a la espera de la confirmación por parte del Ministerio de Industria de las sanciones que se deberían poner por las emisiones ilegales producidas también desde al menos dos repetidores más ubicados en Alicante y Castellón que emitían en ese momento.

Lo grave de todo esto es el apoyo que estas asociaciones reciben del tripartito que gobierna actualmente en la Comunidad Valenciana y que por mucho que se empeñen en negar su catalanismo, éste es más que evidente y se manifiesta en cada noticia, como en esta; "El PSPV y Compromís respaldan la creación de un espacio televisivo en catalán" http://www.abc.es/local-comunidad-valenciana/20151026/abci-pspv-compromis-respaldan-creacion-201510261000.html

Señores del tripartito ¿De dónde saldrá el dinero para tantos apoyos al catalán? Son ustedes los que se llenan la boca diciendo que los valencianistas solamente vivimos de las Señas de Identidad, pero; ¿Ustedes que han hecho para bajar la tasa de paro? ¿Políticas sociales? ¿Actos respecto a la financiación valenciana? Mucho hablar y nada de actuar en favor de los valencianos es lo único que están haciendo desde que entraron a gobernar.

Para el catalanismo y el catalán todos los apoyos y dinero son pocos y les recordamos que ese dinero sale de los bolsillos de todos los valencianos y que los votos que les han llevado a los estamentos valencianos son votos de aquí y no de Cataluña. 

¡Ya está bien de engañar a la gente! 

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone
Círcul Cívic Valencià

domingo, 25 de octubre de 2015

Comunicat CCV, Derogació Llei de Senyes

Davant de la presentació en les Corts Valencianes de la Proposició de llei de derogació de la Llei de Promoció, Reconeiximent i Protecció de les Senyes d’Identitat del Poble Valencià, aprovada durant el passat mes d’abril del present any, Círcul Cívic Valencià vol manifestar la seua més enèrgica repulsa ad este acte de traïció cap al poble valencià, que es concreta en els següents punts:

1- CCV, encara que denunciant que dita llei era una mida electoralista i insuficient, adoptada per part del Partit Popular per a evitar el fort bac en les eleccions autonòmiques i municipals del 25 de maig de 2015, que caria d’un règim sancionador clarament dellimitat en la pròpia llei, entén que en tot cas, era una porta oberta cap a l’homologació dels títuls de llengua valenciana d’institucions centenàries com Lo Rat Penat i la RACV, aixina com una ferramenta útil per a poder ser amprada per part de les entitats valencianistes per a acabar en l’absoluta impunitat, en lo que a subvencions i ajudes públiques es referix, de les entitats de tall pancatalaniste i antivalencià.

2- CCV denuncia que dita llei fon aprovada de manera tardia i equivocada, puix l’aprovació d’esta llei mai hauria d’haver ocorregut si el Partit Popular, quan en l’any 1995 alcançà el Govern de la Generalitat Valenciana, haguera fet els deures i haguera reconegut com a únic ent normativisador de la llengua valenciana a la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, aixina com els títuls de llengua valenciana en Normes d’El Puig, ademés d’haver llevat les quantioses subvencions públiques a totes aquelles entitats de marcat caràcter pancatalaniste.

3- CCV denuncia que el promotor de dita Llei de Senyes d’Identitat del Poble Valencià, el Partit Popular, entregà en 1996 la llengua valenciana com a moneda de canvi per a conseguir els vots de Convergència i Unió i Jordi Pujol per a l’investidura de José Mª Aznar com a President del Govern, dins d’eixe vergonyós Pacte del Majestic, creant aixina, en 1998, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, autèntic Cavall de Troya del pancatalanisme en territori valencià.

4- CCV denuncia que en 2006, el Partit Popular, baix el govern de Francisco Camps, va aprovar una reforma de l’Estatut d’Autonomia que incloïa a la AVL com a ent estatutari, blindat per a la derogació del qual es necessitaven 2/3 de les Corts Valencianes i 3/5 per a la reforma de la seua Llei de Creació. També denuncia que qui negocià eixa reforma en nom del Partit Popular, Serafín Castellano, està imputat per diversos delits de corrupció.

5- CCV denuncia la vergonyosa connivència dels partits que en l’actualitat ostenten el poder en el Regne de Valéncia en el proyecte separatiste i anexioniste que contempla el pancatalanisme per als valencians. En eixe sentit, CCV creu que esta nova afrenta cap al sentir de la ciutadania valenciana ha de vore una resposta unànim i ferma per part de totes les entitats culturals i cíviques del Regne de Valéncia. En eixe sentit, CCV manté viva la flama del 19 de setembre, dia que va servir per a que els valencians demostràrem que, a pesar de totes les adversitats que els poders fàctics connivents en el pancatalanisme imponen en el camí de la valenciania, la lluita cívica ha donat el seu començament, el 19 de setembre es va encendre eixa flama, i no ha d’apagar-se mai, sino pel contrari, ha d’anar creixent de forma progressiva per a que la victòria cívica i valenciana siga una realitat.

6- CCV denuncia la connivència en el pancatalanisme dels principals dirigents del partit polític Ciutadans en la Comunitat Valenciana, en especial de la seua llíder, Carolina Punset, qui despuix de burlar-se públicament dels valencianistes, ha pres la decisió personal de votar a favor de la derogació de la Llei de Senyes d’Identitat del Poble Valencià. No obstant, nos consta que alguns dels principals dirigents del partit en el Regne de Valéncia no estan gens d’acort en la decisió presa per la llíder del partit de forma personal, per això els animem a mostrar el seu ferm rebuig de forma pública i notòria a tal decisió que, en cas de consumar-se i no revertir-se, podria supondre la definitiva mort política de Ciutadans en el Regne de Valéncia. No a soles això, també els comminem per mig d’este comunicat, a revertir la situació del seu partit en el Regne de Valéncia, donant un colp de timó i lliderant el partit en el Regne de Valéncia, aixina com comprometent-se a defendre les senyes d’identitat valencianes i adoptant com a normativa a defendre pel partit les Normes d’El Puig, normativisades per la Real Acadèmia de Cultura Valenciana.

La societat valenciana ha despertat, i ningú la podrá parar. Caminem tots, puix, en el camí de la rectitut i la dignitat, el camí de la valenciania.

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone
Círcul Cívic Valencià

martes, 20 de octubre de 2015

L'acort de 450.000 euros entre l'ajuntament d'Elig i ACPV per a sufragar el pancatalanisme./ El acuerdo de 450.000 euros entre el Ayuntamiento de Elche y Acció Cultural para sufragar el pancatalanismo.



Diuen que els valencianistes no nos preocupem per la desocupació, els refugiats...i que solament pensem en "banderetes i cançonetes" -paraules de Fuset per a referir-se a la nostra Real Senyera i el nostre Himne Regional de tota la Comunitat Valenciana.

Per a mostra un botó i no fa falta afegir molt més quan ells es preocupen de reobrir una compra d'archius a l'entitat més pancatalanista de Valéncia -que ya cobra molts diners des de Catalunya, ACPV- quan hui nos bota la notícia de que l'Ajuntament d'Elig -governat pel tripartit- pagarà 300.000 euros per la compra de l'Archiu de la Memòria, de l'entitat catalanista que encapçala Eliseu Climent.


Senyors polítics ¿Quànts possibles esforços per crear ocupació en Elig es podrien fer en esta quantitat de diners? ¿Quí s'atrevix a acusar als valencians de voler defendre les seues senyes? Venguen la seua poca dignitat a l'imperialisme català -¡ah no, que ya la vengueren tota!- pero no nos vullguen fer a nosatros els secessionistes quan vostés en conte de treballar pel poble, es gasten els diners de tots en comprar una cosa que per a més botons ya està en Valéncia.

Recordeu valencians, cada volta que vos diguen que solament nos importen les banderes, himnes, i que som uns secessionistes que ells gasten a mans plenes els nostres diners en fer de tot manco política per al poble valencià i en este cas l'ilicità.

¡Desvergonyits!

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone
Círcul Cívic Valencià





Dicen que los valencianistas no nos preocupamos por el paro, los refugiados...y que solo pensamos en "banderitas y cancioncillas" -palabras de Fuset para referirse a nuestra Real Señera y nuestro Himno Regional de toda la Comunidad Valenciana.

Para muestra un botón y no hace falta añadir mucho más cuando ellos se preocupan de reabrir una compra de archivos a la entidad más pancatalanista de Valencia -que ya cobra mucho dinero desde Cataluña, ACPV- cuando hoy nos salta la noticia de que el Ayuntamiento de Elche -gobernado por el tripartito- pagará 300.000 euros por la compra del Archivo de la Memoria, de la entidad catalanista que encabeza Eliseu Climent.


Señores políticos ¿Cuántos posibles esfuerzos por crear empleo en Elche se podrían hacer con esta cantidad de dinero? ¿Quién se atreve a acusar a los valencianos de querer defender sus señas? Vendan su poca dignidad al imperialismo catalán -¡ah no, que ya la vendieron!- pero no nos quieran hacer a nosotros los secesionistas cuando ustedes en vez de trabajar para el pueblo se gastan el dinero de todos en comprar algo que para más inri ya está en Valencia.

Recordad valencianos, cada vez que os digan que solo nos importan las banderas, himnos, y que somos unos secesionistas que ellos gastan a manos llenas nuestro dinero en hacer de todo menos política para el pueblo valenciano y en este caso el ilicitano.

¡Sinvergüenzas!

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone
Círcul Cívic Valencià