Searching...
miércoles, 29 de enero de 2014

Levante-EMV i el catalanisme fan campanya contra CCV

Denuncia Levante-EMV, òrgan de comunicació de tot l´espèctre polític - sindical - associatiu catalaniste, que les freqüències que ocupava Cat Ràdio, són ocupades ara per dos conegudes emissores de música techno i dance.

Segons Levante-EMV, Catalunya Ràdio és la "dècima emissora de ràdio o tv en valencià a la que el Consell ha tapat la boca". ¿Catalunya Ràdio, en valencià? Levante es convertix, gràcies a afirmacions categòriques d´este nivell en la gaceta de l´humor nº1 en vendes.

Si tinguera que ser el Consell qui tapara la boca del catalanisme, senyors de la caverna, estem segurs que plouria suc de taronja abans de que els nostres actuals governants clausuraren l´AVL, netejaren l´educació autonòmica d´agents adoctrinadors, i tancaren l´aixeta de les subvencions a Escola Valenciana. Massa hipoteques són les que, a pesar del desafiu soberaniste, manté el PP en CiU.

Per això ser lliures i treballar des de i per a la societat civil valenciana mos senta tan be. Encara que valorem molt els esforços intelectuals del pancatalanisme per atribuïr-mos relacions i qüalitats ideològiques. Sempre demanant disculpes per posar en una mateixa frase paraules tan contrapostes com "intelectual" i "pancatalanisme", per supost. Ni som el PP, ni Ciutadans, ni Círculo Balear, ni som tampoc "valencianistes tricolor", "extrema dreta" o "ultres blavers". Som ciutadans valencians a favor de la desideologisació i el trilingüisme en el sistema educatiu, i amics del respecte per les senyes d´identitat valencianes i l´orde constitucional i estatutari. I vosatros no. Vosatros esteu per subvertir, violentar i desmantellar tot allò en lo que mosatros creguem, des d´uns possicionaments polítics deslleals en la societat valenciana i espanyola.

És cert que hi ha multitut d´emissores FM en situació d´allegalitat en la Comunitat Valenciana. Pero totes elles funcionen en la vocació d´aspirar a llicència definitiva quan el procediment administratiu pertinent siga obert per l´institució encarregada. I totes elles tenen domicili social en la Comunitat Valenciana. I a qui li pique, que es rasque... volem dir: no mos molesta en absolut l´oferta musical de les emissores que han ocupat l´espai radiofònic que ha deixat Catalunya Ràdio.

Els problemes de Catalunya Ràdio són uns atres:

a) 23 anys d´emissions illegals per part de l´entitat mare del pancatalanisme valencià, ACPV, sense llicència ni possibilitat d´obtindre-la, ya que les emissions televisives o radiofòniques d´una CCAA en territori d´un atra han d´estar autorisades pel govern autonòmic del territori receptor, cosa que no ocurrix, i sempre en base a la compartició de cultura i llengua, fets que no es donen entre Catalunya i la Comunitat Valenciana, a tenor de les senyes extretes de les enqüestes del CIS al respecte de la llengua dels valencians: 2 de cada 3 valencians considera el valencià una llengua singular i pròpia del poble valencià.

b) L´atre problema de les emissions de ràdio i tv de Catalunya és la falta de respecte per l´Estatut d´Autonomia valencià, per les senyes d´identitat dels valencians i per la Constitució Espanyola, fets que, com a entitat cívica, mos han obligat a denunciar eixes emissions.

¿Preten el diari Levante-EMV i tot l´entorn fusterià negar als valencians el dret a tindre una llengua pròpia i independent de qualsevol atra, en una rica tradició lliterària secular, gramàtiques, diccionaris...?

¿Preten el sector catalaniste botar-se la llei audiovisual, de la mateixa manera que es boten en Catalunya les sentències sobre bilingüisme en l´educació, per eixemple?

No som "país valencià", som històricament Regne de Valéncia, i estatutàriament Comunitat Valenciana. No som "països catalans", som una important CCAA espanyola. I parlem valencià, no català. I tot lo que no siga fidel a la llegalitat i al sentiment majoritari del nostre poble, sera sistemàticament denunciat per la nostra entitat.

0 comentarios:

 
Back to top!