Searching...
jueves, 10 de abril de 2014

L´alcalde de Sant Joan d´Alacant (PPCV) manifesta a CCV el seu catalanisme al recolçar a Escola Valenciana

L´alcalde popular de Sant Joan d´Alacant, Manuel Aracil, s´ha dirigit a esta entitat per escrit en resposta a la solicitut de revocació de l´autorisació municipal a l´entitat catalanista Escola Valenciana per a celebrar la trobada.

A pesar del dossier afegit a la solicitut a on mostràvem les pràctiques adoctrinants que es despleguen en les trobades, aixina com l´exhibició de simbologia separatista, consignes polítiques i enaltiment de l´alienació cultural del poble valencià, tot dirigit a chiquets i pares, els termens de la resposta del primer edil del consistori alacantí no tenen desperdici:

"Les Trobades d´Escoles en Valencià, resulten un lloc de reunió i trobada on els ciutadans comparteixen la llengua i cultura de la nostra terra i col·laboren a la seva normalització en la societat".


En l´escrit remés a Círcul Cívic, el sr. Aracil es vanagloria, ademés, de l´acort aprovat en Ple Ordinari Municipal el 19 de decembre de 2013, pel qual es recolça el document d´Escola Valenciana "30 propostes per a conmemorar 30 anys de la LUEV", que inclou accions concretes per a "avançar en la normalitazció del 'valencià' en els àmbits polític, administratiu, social, de la cultura, la comunicació i el món educatiu".

Hem d´evidenciar que el document de resposta està redactat no ya en "valencià normatiu" de l´AVL, sino en perfecte dialecte barceloní, utilisant paraules com "sortida", "seva", "aquest", "nombre", etc.

1 comentarios:

Adrian dijo...

Quina vergonya i estos son els que diuen que son valencianistes!!!

 
Back to top!