Searching...
martes, 1 de marzo de 2016

Comunicat de CCV en motiu de la reunió en el Decà de la RACV prevista per a hui 1 de març

Ahir 29 de febrer de 2016, a les 13:30 hores rebem un correu electrònic del decà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana en el qual se nos convida a una reunió de treball per a hui, 1 de març, a les 19:00 hores, pregant-nos que acodim a la reunió dos persones per entitat cultural pero sense nomenar quin o quins assunts s'anaven a tractar en dita reunió.

En representació de CCV, sempre obert al diàlec, se presenten dos persones en la sèu de la RACV, trobant-se allí en representants de diverses associacions culturals. Aplegada l'hora de la reunió ad alguns representants no se'ls deixa entrar i entre tots els presents s'acorda fer-li aplegar al decà que, ya que hi havia suficient lloc i estaven presents persones de fòra del Cap i Casal que havien acodit exclusivament a la reunió, se nos reba a tots sense ninguna exclusió. La resposta és negativa i es decidix per votació majoritària, que si no entrem tots, no entrem ningú a la reunió de treball, considerant l'actitut del decà un menyspreu cap al conjunt d'associacions.

Per este motiu i en recolzament a l'unió de totes les associacions, tan important en estos moments, i tenint en conte l'actitut negativa del decà i que la reunió ha segut convocada sense més detalls que el lloc i l'hora CCV decidix no entrar a la reunió.

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!