Searching...
viernes, 24 de mayo de 2013

Concentració cívica en Burjassot #28M #VenALaPlaza

Les entitats:
 
Grup d´Acció Valencianista
Círcul Cívic Valencià
Plataforma Valencianista
 
i la web ValenciaFreedom.com
 
agrupades en la PLATAFORMA VALENCIANISTA DE BURJASSOT, i en la finalitat de que l´actual alcalde de Burjassot deixe una alcaldía accidental, frut d´un mal pacte polític, inmereixcuda i des de la qual està avergonyint a tot el municipi de Burjassot,
 
CONVOQUEM:
 
A tots els veïns de Burjassot i valencians en general a participar en la concentració cívica que el pròxim DIMARTS 28 de MAIG tindrà lloc a les 19h FRONT A L´AJUNTAMENT DE BURJASSOT (Plaça Emili Castelar).
 
MANIFEST DE LA CONVOCATÒRIA:
 
Els ciutadans de Burjassot estem farts de soportar que l´actual alcalde, Jordi Sebastià, utilise els nostres imposts en convertir el nostre poble en punt d´encontre del catalanisme més radical, i que des del seu equip de govern es subvencione qualsevol activitat organisada pel catalanisme, mentres no es deixa de retallar en servicis bàsics i política social per als veïns de Burjassot.
 
Estem cansats de les actituts fascistes i totalitàries d´un ajuntament que cedix instalacions municipals per a concerts de reconeguts filoetarres (com el del 27 d´abril, del abertzale Muguruza), mentres se dedica a denunciar i marginar als veïns del poble que no compartixen la llínia ideològica de l´alcalde i els seus colaboradors.
 
Si no vols que Burjassot siga conegut en tota Espany com "el poble de Guillem Agulló". Si rebuges l´utilisació sectària que l´alcalde fa en els imposts dels veïns de Burjassot. Si estàs en contra de que es convertixca a un poeta mediocre i catalaniste, com Vicent Andrés Estellés, que insultava als valencians en les seues poesíes, en símbol de Burjassot. SI estàs fart de que als teus fills els ensenyen una llengua aliena que res té que vore en la parlàven sos yayos i parlen sos pares. Si no vols vore mai més l´Ajuntament de Burjassot cobert de dalt a baix en una bandera independentista catalana. Si no vols que Burjassot se convertixca en "el poble més catalaniste del països catalans", tal i com ya ha segut batejat des de Catalunya. Si encara sents l´orgull de ser i sentir-te valencià,

VINE ESTE PRÒXIM DIMARTS 28 DE MAIG A LES 19h, PORTANT LA REAL SENYERA, A LA CONCENTRACIÓ CÍVICA CONVOCADA PER LA PLATAFORMA VALENCIANISTA DE BURJASSOT, PER A DIR-LI TOTS JUNTS A JORDI SEBASTIÀ QUE NO VOLEM UN ALCALDE CATALANISTE EN BURJASSOT.
 
Organisa i convoca:
 
Plataforma Valencianista de Burjassot
 
Grup d´Acció Valencianista
Círcul Cívic Valencià
Plataforma Valencianista
ValenciaFreedom.com
 
Entitats adherides:
 
Renovació Política (RePo)
Unio
Partit Popular de Burjassot
Plataforma #NoVolemTV3 en la Comunitat Valenciana
Joventuts del GAV
ARA Joventuts - Estudiants d´ARA
Regne de Valéncia Gais i Lesbianes
Món Ecològic
Colectiu Jovenil d´Acció Valencianista (CJAV)
Colectiu Signes
Diari Digital ElPalleter.com
Estudiantes Por La Libertad (ExL)
Cristians Valencians
L´esguerda de Gandia

España 2000


3 comentarios:

Anónimo dijo...

Sou uns fills de puta espanyolistes. Valtros si que sou feixixtes. I a veure si escriviu amb menys faltes

Javi dijo...

Pobre Anònim, no sap fer atra cosa que insultar a qui no pensa com ell, pero això sí, sense donar la cara. I per a la teua informació, ni són espanyolistes, ni fascistes, ni escriuen en faltes.
Al contrari que tu, que intentes censurar el pensament contrari, i en el teu català, s'escriu "feixistes", no "feixixtes".
Si és que parleu els que més teniu que callar.

Anónimo dijo...

CREC QUE LA GENTOLA DE "ESPAÑA 2000" NO DEURIA DE ESTAR EN LA CONCENTRACIO. A ESTOS EL VALENCIÀ ELS IMPORTA MOLT POQUET. SON ESPANYOLISTES ALS QUE N´HI HA QUE APARTAR-LOS DE QUALSEVOL ACTE VALENCIANISTA.

 
Back to top!