Searching...
domingo, 25 de octubre de 2015

Comunicat CCV, Derogació Llei de Senyes

Davant de la presentació en les Corts Valencianes de la Proposició de llei de derogació de la Llei de Promoció, Reconeiximent i Protecció de les Senyes d’Identitat del Poble Valencià, aprovada durant el passat mes d’abril del present any, Círcul Cívic Valencià vol manifestar la seua més enèrgica repulsa ad este acte de traïció cap al poble valencià, que es concreta en els següents punts:

1- CCV, encara que denunciant que dita llei era una mida electoralista i insuficient, adoptada per part del Partit Popular per a evitar el fort bac en les eleccions autonòmiques i municipals del 25 de maig de 2015, que caria d’un règim sancionador clarament dellimitat en la pròpia llei, entén que en tot cas, era una porta oberta cap a l’homologació dels títuls de llengua valenciana d’institucions centenàries com Lo Rat Penat i la RACV, aixina com una ferramenta útil per a poder ser amprada per part de les entitats valencianistes per a acabar en l’absoluta impunitat, en lo que a subvencions i ajudes públiques es referix, de les entitats de tall pancatalaniste i antivalencià.

2- CCV denuncia que dita llei fon aprovada de manera tardia i equivocada, puix l’aprovació d’esta llei mai hauria d’haver ocorregut si el Partit Popular, quan en l’any 1995 alcançà el Govern de la Generalitat Valenciana, haguera fet els deures i haguera reconegut com a únic ent normativisador de la llengua valenciana a la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, aixina com els títuls de llengua valenciana en Normes d’El Puig, ademés d’haver llevat les quantioses subvencions públiques a totes aquelles entitats de marcat caràcter pancatalaniste.

3- CCV denuncia que el promotor de dita Llei de Senyes d’Identitat del Poble Valencià, el Partit Popular, entregà en 1996 la llengua valenciana com a moneda de canvi per a conseguir els vots de Convergència i Unió i Jordi Pujol per a l’investidura de José Mª Aznar com a President del Govern, dins d’eixe vergonyós Pacte del Majestic, creant aixina, en 1998, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, autèntic Cavall de Troya del pancatalanisme en territori valencià.

4- CCV denuncia que en 2006, el Partit Popular, baix el govern de Francisco Camps, va aprovar una reforma de l’Estatut d’Autonomia que incloïa a la AVL com a ent estatutari, blindat per a la derogació del qual es necessitaven 2/3 de les Corts Valencianes i 3/5 per a la reforma de la seua Llei de Creació. També denuncia que qui negocià eixa reforma en nom del Partit Popular, Serafín Castellano, està imputat per diversos delits de corrupció.

5- CCV denuncia la vergonyosa connivència dels partits que en l’actualitat ostenten el poder en el Regne de Valéncia en el proyecte separatiste i anexioniste que contempla el pancatalanisme per als valencians. En eixe sentit, CCV creu que esta nova afrenta cap al sentir de la ciutadania valenciana ha de vore una resposta unànim i ferma per part de totes les entitats culturals i cíviques del Regne de Valéncia. En eixe sentit, CCV manté viva la flama del 19 de setembre, dia que va servir per a que els valencians demostràrem que, a pesar de totes les adversitats que els poders fàctics connivents en el pancatalanisme imponen en el camí de la valenciania, la lluita cívica ha donat el seu començament, el 19 de setembre es va encendre eixa flama, i no ha d’apagar-se mai, sino pel contrari, ha d’anar creixent de forma progressiva per a que la victòria cívica i valenciana siga una realitat.

6- CCV denuncia la connivència en el pancatalanisme dels principals dirigents del partit polític Ciutadans en la Comunitat Valenciana, en especial de la seua llíder, Carolina Punset, qui despuix de burlar-se públicament dels valencianistes, ha pres la decisió personal de votar a favor de la derogació de la Llei de Senyes d’Identitat del Poble Valencià. No obstant, nos consta que alguns dels principals dirigents del partit en el Regne de Valéncia no estan gens d’acort en la decisió presa per la llíder del partit de forma personal, per això els animem a mostrar el seu ferm rebuig de forma pública i notòria a tal decisió que, en cas de consumar-se i no revertir-se, podria supondre la definitiva mort política de Ciutadans en el Regne de Valéncia. No a soles això, també els comminem per mig d’este comunicat, a revertir la situació del seu partit en el Regne de Valéncia, donant un colp de timó i lliderant el partit en el Regne de Valéncia, aixina com comprometent-se a defendre les senyes d’identitat valencianes i adoptant com a normativa a defendre pel partit les Normes d’El Puig, normativisades per la Real Acadèmia de Cultura Valenciana.

La societat valenciana ha despertat, i ningú la podrá parar. Caminem tots, puix, en el camí de la rectitut i la dignitat, el camí de la valenciania.

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone
Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!