Searching...
sábado, 27 de agosto de 2016

Manifest 2S / Manifiesto 2SDes de Círcul Cívic Valencià, volem donar el nostre total respal a la manifestació del dia 2 de Setembre, organisat per “SI SE Puede, SI SE Hace”. "Unidos SOMOS MÁS Fuertes".

Treballem colze en colze en distintes associacions del Regne de Mallorca i sabem perfectament la precarietat, acossament i por que imponen els independentistes catalans en aquella zona, recolzem tota concentració/manifestació en contra de l'imposició contra natura del català ya que en esta cas Mallorca, Eivissa, Menorca, Formentera sempre han tingut una llengua pròpia i única, que diferix totalment de lo que ensenyen actualment i de lo que intenten fer creure a la població pel mateix mig que en la Comunitat Valéncia, per mig de l'educació en tots els seus nivells.

Estem en total sintonia en la realitat d'una Espanya unida en la que totes la persones tinguen el mateix dret i les mateixes obligacions. Espanya Regne de Regnes, a on tots som germans i a on tots es tenen que tractar en igualtat i respecte. A on l'unitat o el destí d'una persona o província no pot ser moneda de canvi.

Volem llançar la nostra clamor popular i que es sàpia que en lo Regne de Valéncia (Comunitat Valenciana) estem sent ultrajats, vilipendiats i invadits en el consentiment polític des de fa més de 30 anys, suplantant la nostra llengua, història i cultura pròpia milenària, gràcies a les ingents cantitats de diners que la Generalitat de Catalunya i associacions afins injecta al Regne de Valéncia (Comunitat Valenciana) per a conseguir els seus fins imperialistes i secessionistes.

Per culpa dels continus pactes del govern de Madrit, els independentistes catalans s'han introduït des de fa anys en la Conselleria d'Educació suplantant tot lo nostre i educant als nostres fills/as, nets/as,... en una mentira a on el màxim fi és la suplantació d'identitat i l'única finalitat de la qual és la creació dels "països catalans". Tenim una acadèmia de la Llengua (AVL) totalment creada per un pacte entre Aznar i Pujol i refrendada per Zaplana i Francisco Camps, que varen traïcionar al poble valencià posant una acadèmia catalanista en l'estatut, esclavisant-nos en la mentira i l'adoctrinament. Actualment volen agravar més nostra penúria intentant acabar en la Real Acadèmia de Cultura Valenciana catalanisant-la ya que esta entitat centenària, és una dels màxims exponents del valencianisme.

Llancem i llançarem la nostra clamor de disconformitat front als continus atacs dels secessionistes independentistes catalans i als valencians que per culpa dels educadors s'han cregut les contínues mentires que els han anat inculcant des de sa més tendra infantea.

Exigim la nostra Llengua Valenciana que és l'única que seguix les normativa del Puig o actualment la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, la nostra Història milenària que té pinzellades ibers, àraps,... pero no catalanes; la nostra cultura en tots els seus nivells. 

Som valencians perque som espanyols 
Som espanyols perque som valencians

Atentament,
José Sanahuja (President de Círcul Cívic Valencià) 

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


Círcul Cívic Valencià


Desde Círculo Cívico Valenciano, queremos dar nuestro total apoyo a la manifestación del día 2 de Septiembre, organizado por SI SE Puede, SI SE Hace. "Unidos SOMOS MÁS Fuertes".

Trabajamos codo con codo con distintas asociaciones del Reino de Mallorca y sabemos perfectamente la precariedad, acoso y miedo que imponen los independentistas catalanes en aquella zona, apoyamos toda concentración/manifestación en contra de la imposición contra natura del catalán ya que en esta caso Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera siempre han tenido una lengua propia y única, que difiere totalmente de lo que enseñan actualmente y de lo que intentan hacer creer a la población por el mismo medio que en la Comunidad Valencia, mediante la educación en todos sus niveles.

Estamos en total sintonía con la realidad de una España unida en la que todas la personas tengan el mismo derecho y las mismas obligaciones. España Reino de Reinos, donde todos somos hermanos y donde todos se tienen que tratar con igualdad y respeto. Donde la unidad o el destino de una persona o provincia no puede ser moneda de cambio.

Queremos lanzar nuestro clamor popular y que se sepa que en el Reino de Valencia (Comunidad Valenciana) estamos siendo ultrajados, vilipendiados e invadidos con el consentimiento político desde hace más de 30 años, suplantando nuestra lengua, historia y cultura propia milenaria, gracias a las ingentes cantidades de dinero que la Generalidad de Cataluña y asociaciones afines inyecta al Reino de Valencia (Comunidad Valenciana) para conseguir sus fines imperialistas y secesionistas.

Por culpa de los continuos pactos del gobierno de Madrid, los independentistas catalanes se han introducido desde hace años en la Consellería de Educación suplantando todo lo nuestro y educando a nuestros hijos/as, nietos/as,... en una mentira donde el máximo fin es la suplantación de identidad y cuya única finalidad es la creación de los "países catalanes". Tenemos una academia de la Lengua (AVL) totalmente creada por un pacto entre Aznar y Pujol y refrendada por Zaplana y Francisco Camps, que traicionaron al pueblo valenciano poniendo una academia catalanista en el estatuto, esclavizándonos en la mentira y el adoctrinamiento. Actualmente quieren agravar más nuestra penuria intentando acabar con la Real Academia de Cultura Valenciana catalanizándola ya que esta entidad centenaria, es una de los máximos exponentes del valencianismo.

Lanzamos y lanzaremos nuestro clamor de disconformidad frente a los continuos ataques de los secesionistas independentistas catalanes y a los valencianos que por culpa de los educadores se han creído las continuas mentiras que les han ido inculcando desde su más tierna infancia.

Exigimos nuestra Lengua Valenciana que es la única que sigue las normativa del Puig o actualmente la Real Academia de Cultura Valenciana, nuestra Historia milenaria que tiene pinceladas iberas, árabes,... pero no catalanas; nuestra cultura en todos sus niveles.

Somos valencianos porque somos españoles 
somos españoles porque somos valencianos

Atentamente,
José Sanahuja (Presidente de Círculo Cívico Valenciano)

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!