Searching...
miércoles, 24 de agosto de 2016

Manifest / Manifiesto 12 Octubre


Des de Círcul Cívic Valencià, volem donar el nostre total recolzament a la celebració del dia 12 d'Octubre, organisat pel Comité Oficial de la Fiesta Nacional de España y de la Hispanidad en Barcelona (COFNE).

Estem en total sintonia en la realitat d'una Espanya unida en la que totes les persones tingan el mateix dret i les mateixes obligacions. Espanya Regne de Regnes, a on tots som germans i a on tots se tenen que tractar en igualtat i respecte. A on l'unitat o el destí d'una persona o província no pot ser moneda de canvi.

Volem llançar el nostre clamor popular i que se sàpia que en Lo Regne de Valéncia (Comunitat Valenciana) estem sent ultrajats, vilipendiats i invadits en el consentiment polític des de fa més de 30 anys, suplantant la nostra llengua, història i cultura pròpia milenària, gràcies a les ingents cantitats de diners que la Generalitat de Catalunya i associacions afins injecten al Regne de Valéncia (Comunitat Valenciana) per a conseguir els seus fins imperialistes i secessionistes.

Per culpa dels continus pactes del govern de Madrit, els independentistes catalans s'han introduït des de fa anys en la Conselleria d'Educació suplantant tot lo nostre i educant als nostres fills/es, nets/nets,... en una mentira a on el màxim fi és la suplantació d'identitat i com única finalitat és la creació dels "països catalans". Tenim una acadèmia de la llengua (AVL) totalment creada per un pacte entre Aznar i Pujol i refrendada per Zaplana i Francisco Camps, que traïren al poble valencià posant una acadèmia catalanista en l'estatut, esclavisant-nos en la mentora i l'adoctrinament. Actualment volen agravar més nostra penúria intentant acabar en la Real Acadèmia de Cultura Valenciana catalanisant-la, ya que esta entitat centenaria, és una dels màxims exponents del valencianisme.

Llancem i llançarem el nostre clamor de disconformitat front als continus atacs dels secessionistes independentistes catalans i als valencians que per culpa dels educadors s'han cregut les continues mentires que les han anant inculcant des de la més tendra infància.

Exigim nostra llengua valenciana que és l'única que seguix la normativa del Puig o actualment la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, nostra història milenària que té pinzellades íberes, àraps,... pero no catalanes; nostra cultura en tots els seus nivells.
I exigim el respecte que se mereix el nostre Rei del Regne de Valéncia: La Real Senyera i la nostra Reina: La Verge dels Desamparats com màxims representants del nostre Regne. Pero sempre sense oblidar-se de tots els nostres germans que conformen esta Espanya tan singular i únca a on l'unitat deu estar per damunt de tot, respectant les pecularitats de cada regió, província, illa, etc...

Som valencians perque som espanyols
Som espanyols perque som valencians


Atentament,
José Sanahuja (President de Círcul Cívic Valencià)




Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


Círcul Cívic Valencià



Desde Círculo Cívico Valenciano, queremos dar nuestro total apoyo a la celebración del día 12 de Octubre, organizado por el Comité Oficial de la Fiesta Nacional de España y de la Hispanidad en Barcelona (COFNE).

Estamos en total sintonía con la realidad de una España unida en la que todas la personas tengan el mismo derecho y las mismas obligaciones. España Reino de Reinos, donde todos somos hermanos y donde todos se tienen que tratar con igualdad y respeto. Donde la unidad o el destino de una persona o provincia no puede ser moneda de cambio.

Queremos lanzar nuestro clamor popular y que se sepa que en el Reino de Valencia (Comunidad Valenciana) estamos siendo ultrajados, vilipendiados e invadidos con el consentimiento político desde hace más de 30 años, suplantando nuestra lengua, historia y cultura propia milenaria, gracias a las ingentes cantidades de dinero que la Generalidad de Cataluña y asociaciones afines inyecta al Reino de Valencia (Comunidad Valenciana) para conseguir sus fines imperialistas y secesionistas.
Por culpa de los continuos pactos del gobierno de Madrid, los independentistas catalanes se han introducido desde hace años en la Consellería de Educación suplantando todo lo nuestro y educando a nuestros hijos/as, nietos/as,... en una mentira donde el máximo fin es la suplantación de identidad y cuya única finalidad es la creación de los "países catalanes". Tenemos una academia de la lengua (AVL) totalmente creada por un pacto entre Aznar y Pujol y refrendada por Zaplana y Francisco Camps, que traicionaron al pueblo valenciano poniendo una academia catalanista en el estatuto, esclavizándonos en la mentira y el adoctrinamiento. Actualmente quieren agravar más nuestra penuria intentando acabar con la Real Academia de Cultura Valenciana catalanizándola ya que esta entidad centenaria, es una de los máximos exponentes del valencianismo.

Lanzamos y lanzaremos nuestro clamor de disconformidad frente a los continuos ataques de los secesionistas independistas catalanes y a los valencianos que por culpa de los educadores se han creído las continuas mentiras que les han ido inculcando desde su más tierna infancia.

Exigimos nuestra lengua valenciana que es la única que sigue las normativa del Puig o actualmente la Real Academia de Cultura Valenciana, nuestra historia milenaria que tiene pinceladas íberas, árabes,... pero no catalanas; nuestra cultura en todos sus niveles.
Y exigimos el respeto que se merecen nuestro Rey del Reino de Valencia: La Real Señera y nuestra Reina: La Vírgen de los Desamparados como máximos representantes de nuestro reino. Pero siempre sin olvidarse de todos nuestros hermanos que conforman esta España tan singular y única donde la unidad debe estar por encima de todo, respetando la peculiaridades de cada región, provincia, isla, etc...

Somos valencianos porque somos españoles
somos españoles porque somos valencianos.

Atentamente,
José Sanahuja (Presidente de Círculo Cívico Valenciano)






Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


Círculo Cívico Valenciano

0 comentarios:

 
Back to top!