Searching...
jueves, 11 de septiembre de 2014

L´Ajuntament d´Onda @ppcv edita una agenda escolar que afirma que parlem català


"La gent d´Onda parlem una variant del català que anomenem valencià, molt semblant a la que parlen els nostres veïns de les comarques lleidatanes i de la vora de Tortosa. D´aquestes terres van vindre els pobladors que acompanyaven el rei Jaume I a conquerir València el 1238".

En estos térmens de manipulació, falsificació històrica i adoctrinament s´edita l´agenda escolar del curs 2014-2015, elaborada per l´Ajuntament d´Onda, governat pel popular Salvador Aguilella, i que es distribuïx entre l´alumnat de dos instituts, quatre coleges públics i dos més concertats.


Des de Círcul Cívic Valencià EXIGIM a l´alcalde d´Onda, sr. Aguilella, l´emissió d´una disculpa pública, nota de prensa o desmentit d´este contingut, desagraviant als onders i a tota la societat valenciana per haver permés la publicació d´esta aberració en material escolar, que aplega a mans de jóvens i chiquets i contribuïx a l´estratègia de confusió, manipulació i adoctrinament que el catalanisme focalisa en les novelles generacions de valencians.

El sr. Aguilella i el seu equip de govern pareixen estar prou desalliniats en la tendència marcada en els últims mesos per la direcció del PPCV, consistent en plantar cara, encara que tímidament, al catalanisme.

¿Governa en Onda el PPCV, o el quatripartit catalaniste al qual alguns càrrecs públics del PPCV pareixen estar aplanant el camí cap al control de les institucions?

Li recordem a l´alcalde d´Onda, i per extensió a atres 61 municipis governats pel PPCV, que encara tenen pendent l´assignatura del canvi de denominació dels carrers, plaçes i avingudes que porten l´antiestatutària i tendenciosa denominació de "país valencià".

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Llàstima q no tinguen gens d'autoestima i a l'alcaldia els faça falta estar a l'amparo d'algú per a sentirse realisats

 
Back to top!