Searching...
sábado, 5 de octubre de 2013

El @ppcv es cubrix de glòria cara al #9dOctubre: el manifest de la vergonya

70.000 euros de tots els valencians li ha costat fa uns dies a la Diputació de Valéncia presidida pel "valencianíssim" Alfonso Rus l´adquisició del fons bibliogràfic del "poeta" catalaniste Vicent Andrés Estellés. Diners per a les boljaques de la familia d´Estellés, que a ben segur revertiràn en més homenages i actes d´ensalzament a l´autor de "me la mamaves fins al cep".


8.000 euros ha segut la dotació del premi "Ciutat de Valéncia" de poesía "en valencià" que l´Ajuntament dirigit per la molt valenciana Rita Barberà ha concedit a Alexandre Bataller, professor catalaniste d´universitat, per l´obra "Llibre del professor", editada per la catalanista Edicions Bromera, de la qual anem a posar uns versos com a eixemple de lo que esta gent entén per valencià:

"Ulls, rostres, ficcions: no me’n podré desfer.
Pujats al cim, l’esclat us guanyarà. Com ones
d’un nou estiu que mor. Cobriran els cossos bruns
els pàmpols del camí. Mai més us veuré així:
recordeu-me demà com jo us contemple avui".

Ya s´han anunciat els Premis Jaume I que concedix el Consell del gran defensor de l´identitat valenciana, el President pro-TV3 Alberto Fabra. ¿Lo més cridaner? Distinció al Mèrit Cultural al cantaor catalaniste Pep "El Botifarra", colaborador actiu d´ACPV i Escola Valenciana, i pancatalaniste militant.


Tire un ull el llector al Proyecte de Llei de l´AVL que recentment han tramitat les Corts Valencianes, a on en absolut es soluciona el conflicte llingüístic que patim els valencians: seguix referint la normativa del valencià a les bases de Castelló, a banda de afirmar sense vergonya que "este marco jurídico ha permitido a la Acadèmia Valenciana de la Llengua llevar a cabo durante estos años una labor fundamental, técnicamente rigurosa y de gran calidad, que ha estado en la base de su prestigio y con la que ha cumplido fielmente las funciones que le fueron asignadas en su norma de creación. De este modo, se ha consolidado como la institución de referencia en materia lingüística, tanto para la ciudadanía como para el conjunto de las administraciones públicas de la Comunitat Valenciana".

Més llenya al foc...

L´Ajuntament de Massanassa, gestionat per Vicente Pastor, del PPCV, població a on per cert, gràcies a la política educativa de María José Català i les seues cesions davant les propostes d´Escola Valenciana, en l´únic colege públic que hi ha, l´inmersió llingüística en català és ya l´única opció, va a celebrar el 9 d´Octubre en base a estos programes festius, a on el blau de la Real Senyera lluïx per la seua absència i està redactat en perfecte català:


Entre les activitats programades en Massanassa, com no, un homenage a Estellés, l´autor de Burjassot a qui, segons, María José Català, l´ínclita consellera amiga del catalanisme, "el govern valencià li deu un homenage".

Mentres tant, el valencianisme seguix esperant una resposta institucional del Consell a la declaració institucional del Parlament català afirmant els "països catalans" i la "unitat de la llengua". Declaració que, ni està, ni se l´espera.

Això sí: el 9 d´Octubre és un bon escaparat. Per eixe motiu, podem llegir en noticia publicada en Levante-EMV que "Serafín Castellano aseguró que sólo el PP «defiende las señas de identidad de la Comunitat Valenciana, sus intereses, sus derechos, su historia, su marca y su esencia, sin complejos, con total convicción y orgullo», al tiempo que aprovechó para atacar al «tripartito» por defender señas de identidad que nada tienen que ver con lo nuestro.
Además de la campaña #SomValencians, el PPCV ha programado una serie de acciones para conmemorar el 9 d'Octubre, entre ellas, la presentación de un manifiesto en defensa de las señas de identidad y de condena de las injerencias de aquellos que no respetan la historia, costumbres o la lengua".



¿Un manifest en defensa de qué? El Partit Popular valencià és l´escenificació de la mentira, la manipulació, l´insult a l´inteligència dels valencians, l´incoherència, l´estafa cultural i dentitària, els complexos i la nula defensa dels interessos socioculturals dels valencians. Les urnes parlaràn en 2015. Fins que arribe el moment de la debacle electoral, els 9 d´Octubre, per a mosatros, seguiràn sent una jornada no a soles per a festejar la nostra identitat i cultura, sino també una bona ocasió per a evidenciar la poca vergonya i el servilisme al catalanisme dels nostres devaluats i avergonyants governants autonòmics.






2 comentarios:

Anónimo dijo...

Quizás no lo haga estupendo el PP, pero ¡que horror el PSOE! que venga otra alternativa a estos 2

Anónimo dijo...

Respuesta al 1: La izquierda en Valencia es pro - catalanista y a favor de meter a Valencia dentro de unos ficticios catalanes,unidad lingüística y la despersonalización de la cultura,historia y lengua valenciana,todo para entregárselo en bandeja de plata (si casi no lo esta ya..)a Cataluña.La opción PP es en funciones casi lo mismo pero en plan agonico,mas lentamente pero igual de dañino.Recordemos q el PP facilito y sigue facilitando la unidad lingüística y la NO protección de las señas de identidad valencianas.UPyD del tema señas de identidad,lengua,historia etc no le interesa nada;si llegase al poder(muy probable)dejaría todo como esta y no se meterá a resolver esta problemática (hablo sabiendo la información al haber hablado con varios de ellos)Si eres valencianista ahora mismo la opción es votar partidos valencianistas,tienes a REPO(renovacio política) Unio y ANV(de accio nacionalista valenciana que no te engañe la estrella que llevan en su logo porq no son independentistas)estos 3 partidos lo mas seguro que hagan coalición y se presenten como partido único.Son los únicos q respetarían y defenderían la identidad valenciana.Por ultimo;si dejas el voto en blanco,favoreces a los grandes,osea al bipartidismo,o PP o PSOE...

 
Back to top!