Searching...
lunes, 25 de noviembre de 2013

Ramon Ferrer, declarat "persona non grata" per Círcul Cívic Valencià

El sr. Ramon Ferrer, president de l´AVL i encara membre de la Secció de Llengua i Lliteratura de la RACV, no pot continuar NI UN MINUT MÉS formant part de les dos entitats alhora. Ha de ser expulsat de la RACV de manera fulminant.

Este element, que ha segut capaç de contradir-se a sí mateix en les seues tesis i possicions en torn a la llengua dels valencians, a canvi d´un plat de llentilles i la cadira de president de la catalanista AVL, treballa i conspira contra la llengua i la cultura del poble valencià des de l´ent polític impost per Jordi Pujol a Eduardo Zaplana en els anys 90, en la finalitat de consolidar la falsa unitat llingüística, a canvi del pacte de governabilitat PP-CiU... encara que Serafín Castellano tinga la poca dignitat de negar esta veritat, contrastada, demostrable i replegada en hemeroteques.

El sr. Ferrer compartí taula el dissabte passat en els responsables de l´entitat filocatalanista Escola Valenciana, perceptora habitual de subvencions públiques en les que l´AVL dota i facilita les cerimònies de confusió i adoctrinament als escolars valencians.

El sr. Ferrer ha demanat recentment en els mijos de comunicació una llei de catalanisació cultural que supere a l´infausta LUEV (Llei d´Ús i Ensenyament del "valencià") que aprovaren els socialistes en 1983, i que significà l´introducció definitiva del catalanisme, l´inici de l´inmersió llingüística i la condena a mort del valencià com a llengua de prestigi.



Des de Círcul Cívic, mos suscribim plenament a la carta oberta que el sr. Vicent Rebollar, president del Comité Per l´Idioma Valencià, a través del bolletí de setembre de l´entitat Junts Front a l´AVL, bons amics nostres, li feu arribar:




Sr. Ferrer, des de Círcul Cívic rebujem de ple la seua nefasta presència en el panorama cultural valencià, la seua gestió al front de l´AVL, la seua pertenència a la secció de Llengua de la RACV, les seues paraules al respecte de la LUEV, la seua forma descarada i impune de colaborar en entitats radicals com Escola Valenciana, i li declarem, des d´este moment, PERSONA NON GRATA per a Círcul Cívic Valencià en particular, i per al valencianisme cultural en general.

Els nostres pasos ara van encaminats a conseguir, per tots els mijos al nostre alcanç, la seua expulsió definitiva de la RACV, i a evidenciar el seu fariseisme cultural.




0 comentarios:

 
Back to top!