Searching...
jueves, 22 de mayo de 2014

El 63% dels ajuntaments en carrers "país valencià" són governats pel @ppcv. EXIGIM de nou el canvi de denominació

¿S´apunta el PPCV al "país valencià"?
Despuix de l´ambiciosa campanya desenrollada durant els mesos de març i abril per Círcul Cívic i Plataforma Valencianista, per a exigir als 102 municipis valencians que mantenen carrers en la denominació de "país valencià", durant la qual solicitàrem presencialment en cada u dels ajuntaments referits per petició expressa als seus alcaldes la substitució d´eixa denominació anti-estatutària i anti-valenciana, mos trobem semanes més tart la següent situació:

1. La callada per resposta: cap dels 102 ajuntaments ha respost a les entitats solicitants.

2. 64 d´eixos 102 ajuntaments, el 63% dels mateixos, estan governats pel Partit Popular.

3. Que el PPCV ha utilisat en casos puntuals, a on han volgut i els ha servit com a ferramenta electoralista, el canvi de denominació de carrers i places "país valencià" per atres: Paterna, Torrent, Paiporta, Elig... lo que demostra que en els 66 casos exposts no hi ha voluntat política per atendre una petició popular d´este cariu.

4. El mateix PPCV va promoure en les Corts Valencianes una Proposició no de Llei, fa justament un any, per la qual en la més alta institució autonòmica es desautorisa l´utilisació de dita denominació. 

5. Des de CCV hem solicitat vàries vegades al Conseller de Governació, Serafín Castellano, i al President de la Generalitat, Alberto Fabra, que conminen als seus alcaldes a substituïr la denominació "país valencià" en els 66 municipis a on governen, obtenint de nou el silenci per resposta.

6. Que la denominació "país valencià" no és una senya d´identitat valenciana. Al contrari, es tracta d´una denominació alienant, despersonalisadora, i molt recurrent per a tota l´esquerra catalanista valenciana.

7. Que el PPCV, molt donat a organisar buides "comissions de defensa de senyes d´identitat" i "comissariats per a celebrar els 30 anys de la Llei de Simbols", no aborda els problemes que la societat civil valenciana, representada en entitats com la nostra, exponen de forma clara i oberta, fent oïts sorts a la veu del carrer, i demostrant l´incapacitat i la carència de conexió en la societat valenciana. Carència de conexió que també demostren al ignorar fets com el rebuig majoritari a l´AVL o a la catalanisació dels escolars i llibres de text, reivindicacions d´esta i atres entitats cíviques i culturals valencianes.

8. EXIGIM de nou el canvi inmediat de la denominació d´estos carrers. Mos pareix vergonyós que el supost "garant de les senyes d´identitat valencianes" no aborde este tema en determinació.

9. Farem arribar per enèsima vegada esta petició a la alta direcció del PPCV en la Comunitat Valenciana, aixina com als presidents de les tres Diputacions Provincials i al Síndic d´Agravis, exigint el compliment de l´Estatut d´Autonomia, de la Constitució Espanyola, i de la Llei de Simbols en tot moment, cosa a la qual des del PPCV no pareixen donar-li importància.

10. Els municipis dels quals parlem són:


ALACANT

Agost
Albatera
Algueña
Benidoleig
Benigembla
Benijofar
Benissa
Biar
Bigastro
Busot
Calp
Cox
Denia
Finestrat
Guardamar del Segura
Hondón de los Frailes
Los Montesinos
Novelda
Ondara
Orihuela
Santa Pola
Penàguila
Petrer
Sagra
San Isidro
Sant Vicent del Raspeig

CASTELLÓ

Almenara
Bechí
Calig
Canet lo Roig
Castelló
Eslida
Figueroles
Onda
Sant Joan de Moró
Sant Rafel
Vilafamés
Vilarreal
Benicàssim

VALÉNCIA

Alaquás
Almàssera
Aras de los Olmos
Alzira
Bellreguart
Benimodo
Carlet
Cullera
Favara
Gàtova
Gilet
Guadasséquies
Guardamar de la Safor
Llombay
Manises
Massanassa
Piles
Picanya
Real
Ròtova
Sagunt
Sedaví
Marines
Granja de la Costera
Canals

1 comentarios:

Anónimo dijo...



En Manises ya fa uns anys 2-3-4, no recorde exactament que es decidí en un ple de l'Ajuntament que la citada Av/ es canviara per no recorde el nom "ho se, tinc mala memoria".

Pareix que no han tingut temps per a llevar 4 taulells d'una frontera ni de trobar en tot els parats que tenim els valencians una empresa que faça un nou rotul en el nou nom.

S'esperaran i si li gana l'oposicio crearà el conflicte identitari de per que no canvia el nom quan ya està aprobat............al temps.

 
Back to top!