Searching...
miércoles, 15 de abril de 2015

El @Levante-EMV diu que la Llei de Senyes obliga als valencians a pensar d'una manera determinada / El @ Levante-EMV dice que la Ley de Señas obliga a los valencianos a pensar de una manera determinada

¡Quin sarcasme! La mare que els ha parit -expressió valenciana per excelència- és queda curta per a definir als redactors del Levante, periòdic catalaniste, cínic, bastió dels traïdors valencians per a menjar cervells des de fa anys, pagats en sous catalans. Qui paga, mana.

Adoctrinament pancatalaniste, el qual defén el Levante-EMV
Que un periòdic plural determine que la Real Acadèmia de Cultura Valenciana és un ent secessioniste ralla l'indecència més irracional ¿Cóm s'atrevixen a tractar de secessionistes a qui treballa sense igualtat de condicions, ni econòmiques ni de recolzament polític, des de fa 100 anys per la llengua, la cultura i l'història dels valencians?

Acusar al PP de voler obligar a pensar als valencians d’una manera determinada –la manera que a vostés, senyors del Levante no els convé- quan el mateix PP porta tants anys obligant a pensar de manera determinada als nostres chiquets, és lo més insultant cap a l’inteligència humana que hem llegit en molt de temps. Perque ara nos diran que obligar a pensar en català i a fer creure als menuts que descendixen dels catalans no vulnera la democràcia ni atenta contra els principis bàsics de la llibertat de pensament i que no és cap adoctrinament que impón una manera única de ser i actuar. Ara be, de saber i de pensar, res de res.

Círcul Cívic Valencià els va a oferir una cosa que mai acceptaran ningú dels implicats en el costat de l'esquerra pancatalanista i radical, que ya s'atrevixen a programar actes fent propaganda del diari oficial de Cuba. Els oferim una lluita en igualtat de condicions, una convivència en la que pugam estar tots i en la qual el poble de la Comunitat Valenciana puga triar lliurement si vol estudiar en català, el de la AVL o en valencià, el de la RACV. Això per a escomençar estaria be, ¿nos agarren l'iniciativa?

Tradicions del Regne de Valéncia, lo natural de la nostra terra
Al PPCV repetir-li, i no nos cansarem mai de difondre-ho, que la gran culpa de tot açò la tenen ells, per blindar la AVL dins de l'Estatut d'Autonomia tancant les portes a la centenària i prestigiosa RACV, la qual es mereix poder treballar en igualtat de condicions. A soles aixina sabríem que vol el poble de veritat, ¿Els convé este recte senyors del Levante, AVL, Compromís, etc.?

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià


¡Qué sarcasmo! ¡La mare que els ha parit! -expresión valenciana por  excelencia- se queda corta para definir los redactores del Levante, periódico catalanista, cínico, bastión de los traidores valencianos para comer cerebros desde hace años, pagados en sueldos catalanes. Quien paga, manda.

Adoctrinamento pancatalanista, el cual defiende el Levante-EMV
Que un periódico plural determine que la Real Academia de Cultura Valenciana es un ente secesionista raya la indecencia más irracional ¿Cómo se atreven a tratar de secesionistas a quien trabaja sin igualdad de condiciones, ni económicas ni de apoyo político, desde hace 100 años por la lengua, la cultura y la historia de los valencianos?

Acusan al PP de querer obligar a pensar a los valencianos de una manera determinada -la forma que ustedes, señores del Levante no les conviene- cuando el mismo PP lleva tantos años obligando a pensar de determinada manera a nuestros niños, es lo más insultante hacia la inteligencia humana que hemos leído en mucho tiempo. Porque ahora nos dirán que obligar a pensar en catalán y en hacer creer a los niños que descienden de los catalanes no vulnera la democracia ni atenta contra los principios básicos de la libertad de pensamiento y que no es adoctrinamiento que imponente una manera única de ser y actuar. Ahora bien, de saber y de pensar, nada de nada.

Círculo Cívico Valenciano les va a ofrecer algo que nunca aceptarán ninguno de los implicados en el lado de la izquierda pancatalanista y radical, que ya se atreven a programar actos haciendo propaganda del diario oficial de Cuba. Les ofrecemos una lucha en igualdad de condiciones, una convivencia en la que podamos estar todos y en la que el pueblo de la Comunidad Valenciana pueda elegir libremente si quiere estudiar en catalán, el de la AVL o en valenciano, el de la RACV. Esto para empezando estaría bien, ¿nos aceptan la iniciativa?

Tradiciones del Reino de Valencia, lo natural de nuestra tierra
Al PPCV repetirle, y no nos cansaremos nunca de difundirlo, que la gran culpa de todo esto la tienen ellos, por blindar la AVL dentro del Estatuto de Autonomía cerrando las puertas a la centenaria y prestigiosa RACV, la que se merece poder trabajar en igualdad de condiciones. Solamente así sabríamos que quiere el pueblo de verdad, ¿Les conviene este reto señores del Levante, AVL, Compromiso, etc.?


Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!