Searching...
viernes, 24 de julio de 2015

A vore si el TRIpartit comença a treballar i cuida el patrimoni valencià / A ver si el TRIpartito empieza a trabajar y cuida el patrimonio valenciano



L'associació Círcul per la Defensa i Difusió del Patrimoni Cultural denuncià esta semana que els aparats d'aire acondicionat del Museu de Belles arts de Valéncia porten sense funcionar unes dos semanes. Este fet, sumat a les altes temperatures registrades durant les últimes semanes, «està provocant la preocupant deterioració d'algunes de les pintures expostes». 

Entre les obres danyades, segons esta institució cultural, es troben “Retrat del General Narváez”, de Vicente López; “Retrat eqüestre de Don Francisco de Moncada”, de Anton Van Dyck; “La mort de María Magdalena”, de Il Rustuicino, y “Retrat de Don Carlos Urcola en sa filla Eulalia”, de Joaquín Sorolla. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La asociación Círculo por la Defensa y Difusión del Patrimonio Cultural denunció ayer que los aparatos de aire acondicionado del Museo de Bellas Artes de Valencia llevan sin funcionar al menos dos semanas. Este hecho, sumado a las altas temperaturas registradas durante las últimas semanas, «está provocando el preocupante deterioro de algunas de las pinturas expuestas». 

Entre las obras dañadas, según esta institución cultural, se encuentran “Retrato del General Narváez”, de Vicente López; “Retrato ecuestre de Don Francisco de Moncada”, de Anton Van Dyck; “La muerte de María Magdalena”, de Il Rustuicino, y “Retrato de Don Carlos Urcola con su hija Eulalia”, de Joaquín Sorolla.

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


 Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!