Searching...
martes, 16 de abril de 2013

Círcul Cívic Valencià insta a l´Ajuntament d´Alboraya a no acollir la trobada catalanista


INCLUIX DOSSIER: Escola ¿Valenciana? - Descarregar ACI

Representants de Círcul Cívic Valencià han solicitat hui per escrit a l´alcalde d´Alboraya, sr. Chavarría, que el municipi no acollixca este fi de semana la trobada comarcal d´escoles en "valencià" que organisa cada primavera l´entitat filocatalanista Escola Valenciana.




Habitual estampa en les trobades d´Escola Valenciana: estelades catalanistes.

Per a justificar la nostra solicitut, hem adjuntat a la petició un dossier explicatiu sobre l´autèntic cariu d´estes cerimònies d´adoctrinament catalaniste, a on revelem les relacions de l´entitat Escola Valenciana en el món del nacionalisme català i el separatisme, les seues víes de financiació, les seues pràctiques pseudofascistes dirigides especialment a chiquets i adolescents, i la simbología catalanista que exhibixen en totes les seues activitats.


Des de CCV, també hem lliurat còpia del dossier a membres de l´oposició en Alboraya, en els que hem mantingut una profitosa reunió en la qual els hem traslladat les nostres inquietuts al respecte d´este i atres temes, i als quals agraim la bona acollida de l´informe i de les nostres explicacions.

5 comentarios:

Buitre dijo...

Yo no he naixcut en Alboraya, pero en l'actualitat em senc com si fora verdaderament alborayer. M'agradaria que l'ajuntament del que considere ara el meu poble, tinguera el detall de reconsiderar l'assunt de la celebracio de les trobades.
Alboraya es una poblacio netament valenciana, que parla valencià i que li sobra categoria per a canviar la seua parla i substituir-la per l'infame dialecte barceloní.
Encara podem salvar a nostres chiquets de la contaminacio d'una parla estranya que mai ha tingut reconeiximent en lo Regne de Valéncia.

Anónimo dijo...

Tot són queixes i dir-nos a tots "Catalanistes", però m'agradaria fer-los una pregunta. Que fan vostés per la cultura valenciana? Amb una Generalitat Valenciana que no fa la seua tasca de promoció cultural, si no fora per ACPV i Esocola Valenciana, així com moltes altres associacions qur lluiten pel desenvolupament cultural valencià, aquesta no existiria. I vostés encara ens pretenen "des-culturitzar" més eliminant trobades, concerts així com dient no a TV3 (quan Canal 9 no es pot ni vore de la manipulació que té per part de la generalitat)?
Aquest comentari potser no siga publicat, però ho demane per favor, ja en tenim prou de manipulació.

Buitre dijo...

Amic Tezak: Tot no son queixes; les queixes son, les que son.
No conec cap valencià que no estiga a favor de defendre la llengua, la cultura i l'història de lo Regne de Valéncia. Pero com sabras, en l'actualitat, tots estem venuts al catalanisme per culpa de nostres polítics, i tant la cultura com la llengua valenciana estan en perill de ser catalanisades.
Està clar que mos queixem dels polítics, pero això te una solucio que es política. Lo de frenar a l'ingerència catalanista deu de ser la resposta del poble pla, que no pot permetre que mos suplante nostra llengua l'interes bastard d'una locura catalana que vol arrosegar-nos a la seua paranoia.
No mes volen continuar sent valencians. ¡¡Mai catalans.!!

Anónimo dijo...

Home podieu fer lo mateix que feu pero sense renegar de les nostres senyes d' identiat. Yo no veig que en america del sud se senten molt espanyols por molt que tingam la mateixa llengua. Esta clar que valencia i catala son llengues germanes pero de ahi a imposar una per damunt d'atra... si no,no entenc per que vos empenyeu en usar palabres que mai s'han sentit per estes terres. Com servei aquest veure etc etc...ni tampoc per que renegueu de la senyera coronada. No veig als argentins en la bandera d'espanya per molt que els colonitzarem. Per favor disculpeu les meues faltes d'ortografia no soc valenciaono parlant y menys lo escric encara..pero m'esforçe per dependre la meua segona llengua despres del castella que no es atra que el VALENCIÀ.

Anónimo dijo...

Senyor Tzak:Voste diu q no fem res per a promocionar el valencia.Clar,tot lo que siga llengua valenciana esta atada de peus i mans,els politics no mos deixen difondre,ya siga a la RACV a lo Rat o a editorials valencianes a difondre en els coleges,en la radio o en la tv la nostra llengua.Si se derogara la AVL i les asociacions catalanistes com escola valenciana,ACPV,Tirant etc se lis llevara les subvencions q rebren tant de la GVA com de la gen.cat i els nostres fills estudiaren en les normes del puig vorias com si se difondria el valencia.Estem deprenent una llengua q el poble no reconeixe i no sap parlar.Tot per els pactes politics q es de a on va eixir la AVL per a unificar la llengua.Q no mos deixen estudiar la llengua q parla el poble es molt greu.Mosatros no anem a catalunya a dir-los q tenen q parlar.Q mos deixen en pau perq estan aniquilant la llengua valenciana,la primera llengua neolatina en tindre un sigle d,OR,abans inclus q el castella.

 
Back to top!