Searching...
jueves, 5 de septiembre de 2013

Concentració valencianista en Vinaròs el 11 de setembre: ¡No a la cadena separatista d´ACPV!

El pròxim 11 de setembre es realisarà una cadena humana independentista en Catalunya, la qual l´entitat filocatalanista Acció Cultural del País Valencià (ACPV) prolongarà també en territori valencià, tallant la carretera N-340 en el llímit entre els termens municipals d´Alcanar (Catalunya) i Vinaròs (Comunitat Valenciana). 


Entitats cíviques i culturals, i valencians particulars, hem decidit organisar una resposta cívica en senyal de desagravi per esta nova injerència catalanista en territori valencià.


Els valencians volem mostrar el nostre rebuig i contestar de manera pacífica, tolerant i cívica esta provocació i "invasió" territorial, concentrant-nos eixe dia a les 18 hores en la Plaça de l´Ajuntament de Vinaròs. 

Ha arribat el moment de defendre d´aquells que volen suplantar o fer desaparéixer el nostre territori, la nostra denominació territorial, la nostra bandera, la nostra llengua i cultura valencianes, o el nostre Estatut d´Autonomia. Digam alt i clar que ¡YA N´HI HA PROU! i mostrem la nostra dignitat de poble.



Apunteu-vos, confirmant assistència en este event creat en Facebook:


o comunicant-ho per mail a prensaccv@gmail.com

Encara per confirmar el lloc i l´horari d´eixida i tornada definitius, estimem que els autobusos que fletarem poden eixir de Valéncia ciutat en torn a les 14,30 - 15h, fent parada en Castelló, per a arribar a Vinaròs en torn a les 17h. Tornarem a partir de les 20h, en acabar la concentració.


Tots aquells valencians que vullgau assitir a la concentració en els vostres coches particulars, també podeu fer-ho igualment.  


Els autobusos, gràcies a les aportacions de particulars i entitats cíviques i culturals valencianistes, seràn de bades per a tots aquells que confirmeu de fet la vostra assistència.

PER LA DEFENSA DE LO NOSTRE, APUNTA´T I VINE A LA CONCENTRACIÓ VALENCIANISTA EN VINARÒS

0 comentarios:

 
Back to top!