Searching...
martes, 3 de septiembre de 2013

Els valencians diguerem alt i clar #NoEnCatalà en Twitter

El dissabte 31 d´agost de 2013, el catalanisme llançà una campanya en Twitter baix el hashtag #VullEstudiarEnValencià, per a exigir al Consell l´imposició de les llínies educatives en català en tot el territori valencià, i la relegació de l´educació bilingüe / trilingüe.

La resposta dels tuiters valencians fon contundent, i la campanya catalanista quedà eclipsada per la veu d´un poble fart de les imposicions catalanistes, l´adoctrinament escolar i la manipulació educativa.


Mentres #VullEstudiarEnValencià es convertia en trending topic ¡en Barcelona! (prop del 90% dels tuits que portaven el hashtag procedien de Catalunya), els valencians convertirem el hashtag #NoEnCatalà en tendència en Valéncia, i durant prop de tres hores en trending topic nacional.


La campanya #NoEnCatalà, organisada per Círcul Cívic Valencià i les seues joventuts, Círcul Jove, fon un èxit global del valencianisme, i en especial de la joventut valenciana, principal seguidora de la campanya en la ret social. 

Els polítics valencians, a poc que escolten la veu del poble en les rets socials, ya deuen començar a saber a qué atendre´s a l´hora de defendre l´identitat valenciana: en fermea, o seguint mirant cap a un atre costat.

0 comentarios:

 
Back to top!