Searching...
domingo, 16 de marzo de 2014

L´Ajuntament de Valéncia catalanisa la falla municipal, claudicant davant el catalanisme

A petició de l´entitat Acicom, una associació satèlit d´ACPV i Escola Valenciana domiciliada en Valéncia, l´Ajuntament de Valéncia ha reaccionat en celeritat per a corregir la rotulació de la falla municipal i posar-la en català de l´AVL, el mateix idioma en el que l´alcaldessa de la capital valenciana posà en son dia tota la rotulació de carrers.

Segons comunica l´entitat catalanista Acicom en la seua web, en un perfecte català normatiu "creiem que l’acció realitzada per Acicom ha servit per corregir una greu errada que avergonyia a les persones que habitualment utilitzem el valencià i especialment als miliars de persones joves i de la infància que han estudiat o estudien en valencià".

Des de Círcul Cívic, sentim llàstima per l´existència en la nostra societat de persones i entitats capaços de contribuïr a la cerimònia de confusió i a l´alienació sociocultural que supon el pancatalanisme, i vergonya a l´observar com els nostres governants reaccionen en màxima diligència i velocitat davant les pressions i peticions del ranci i opressiu catalanisme, i ignoren per sistema les numeroses reclamacions que es fan des del valencianisme cívic.

Exigim, per la nostra part, a l´Ajuntament de Valéncia, 

L´entitat Acicom és perceptora, segons manifesta en la seua web, d´una "ajuda de 240 euros de la Conselleria d’Educació de la Generalitat, com associació cívica sense finalitat lucrativa, per a la realització d’activitats de promoció de l’ús del valencià".

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Qué possava originalment? Quines ganes de tocar els co***ns tenen esta gent. Lo que ells escriuen i demanen sí que ofen als valencians que parlem valencià. Son uns hipòcrites.

 
Back to top!