Searching...
lunes, 5 de mayo de 2014

Valéncia, Elig, Catarroja i Onil acolliran en breu la trobada catalanista

De poc o res ha valgut l´informe sobre Escola Valenciana i les trobades catalanistes que Círcul Cívic Valencià ha presentat als nou ajuntaments governats pel "defensor de l´identitat, la llengua i la cultura valencianes" Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), o la denúncia pública del fet de que el PPCV acullga esta cerimònia de confusió i adoctrinament catalanista dirigida als escolars valencians.


En cinc d´ells, ya s´ha celebrat la trobada: 

1. Gata de Gorgos - Ana Mª Soler
2. Benicarló - Marcelino Domingo
3. Alicante - Sonia Castedo
4. La Romana - Manuel Hernández
5. San Joan d´Alacant - Manuel Aracil

Els quatre restants: Valéncia, Elig, Catarroja i Onil l´acolliran en breu:

11 de maig - ELIG - el Baix Vinalopó i el Baix Segura
17 de maig - CATARROJA - l'Horta Sur 
1 de juny - CIUTAT VELLA - Valéncia
7 de juny - ONIL - l'Alcoyà i el Comtat


Elig, Catarroja, Valéncia i Onil no han manifestat ni tantsevol l´intenció de reconéixer l´erro que supon l´acollida d´estes activitats alienants de la cultura, la llengua i l´identitat valencianes.

Per a més inri, l´alcaldessa de Catarroja es manifesta d´esta forma en el bolletí promocional de la trobada comarcal de l´Horta Sur que acollix la seua població:


Des de CCV estem intentant mantindre una entrevista personal en l´alcaldessa Soledad Ramón, sense encara resposta per la seua part.

El PPCV i els seus responsables han tornat a caure en el silenci i la complicitat en el catalanisme. Pero no patiu, estimats amics: 2015 està molt prop, i les entitats valencianistes estem prenent bona nota de totes i cada una de les vostres actuacions en este i atres temes, com la demanda del còdic ISO per al valencià, l´inacció en el tema de la definició de valencià del diccionari de la RAE, el tema de l´AVL i atres tantes qüestions que són reivindicacions del valencianisme, eixe valencianisme del qual vos erigiu falsament com a garants i defensors.

0 comentarios:

 
Back to top!