Searching...
martes, 8 de julio de 2014

Isabel Bonig, "el catalanisme no és fum, és foc". Pero el @ppcv li seguix tirant gasolina


Reproduïm image publicada per la mateixa Bonig en el seu perfil de Twitter, de l´articul publicat hui pel diari castellonenc Mediterráneo. En este articul, la coordinadora general del PPCV fa una denuncia pública del problema del catalanisme que patix la societat valenciana, i que l´esquerra valenciana alimenta per sistema. 

Fins ací, un articul correcte en forma i fonaments. Pero des de Círcul Cívic volem fer unes rectificacions i puntualisacions a la sra. Bonig:

1. Morella forma part de la "xarxa Llull" és cert. També és cert que durant 2013, Círcul Cívic demanà a tots els ajuntaments que formen part de dita organisació la seua eixida: Onda, Benicàssim, Vinaròs i Elig accediren a la petició d´esta associació cívica i cultural. No és aixina el cas de Gandia, cas en el que el seu alcalde, Arturo Torró mos va prometre l´eixida inminent de la "xarxa Llull", pero eixa eixida mai s´ha produït:


2. Recordem a la sra. Bonig que les diputacions de les tres provincies valencianes, aixina com els 542 ajuntaments valencians, sufraguen en diners de tots els valencians les aberrants "oficines" o "serveis" de promoció llingüística adscrits al pancatalanisme, personal administratiu aniuat en les institucions per a proseguir la tasca adoctrinadora i normaliTZadora:


3. Que dels 102 ajuntaments que mantenen carrers en la denominació catalanista de "país valencià", 62 d´ells són governats pel seu partit. En una campanya conjunta realisada per Círcul Cívic i Plataforma Valencianista, demanàrem entre febrer i març d´enguany a la totalitat d´ajuntaments la substitució d´esta denominació. I en CAP dels ajuntaments governats pel seu partit han tingut argalles ni el mínim exigible de decència i valencianitat per a modificar eixa denominació alienant.

4. Que de les 18 trobades que l´entitat radical Escola Valenciana ha organisat enguany, 9 d´elles han segut acollides en municipis governats pel PPCV. I no mos val l´excusa de que "no es pot negar l´utilisació de la via pública per a esta activitat". Coneguem perfectament casos d´alcaldes del seu partit que han denegat acollir estes activitats catalanistes en els carrers dels seus municipis.

5. Que ha segut l´Ajuntament de Castelló, governat pel PPCV, el que recentment ha firmat un acort de colaboració per a la creació d´un aula d´estudi de les "bases de Castelló" en la catalanista AVL, o el mateix Ajuntament de Gandia el que firmà fa uns mesos un acort de colaboració en dita entitat, òrgue estatutari creat pel seu partit en la connivència del PSPV, que definix el valencià com a "llengua compartida en Catalunya, Balears, etc". El mateix ajuntament de Castelló ha nomenat recentment a Germà Colón, defensor del pancatalanisme, com a fill predilecte de la ciutat.

Manco paraules, sra. Bonig. Damunt de la taula té vosté tota una bateria de mides a posar en marcha per a apagar eixe foc del que parla. Llunt de fer ni l´amago d´encendre la manguera, des del seu partit i la seua inservible i inútil "comissió de senyes d´identitat", continuen tirant gasolina al foc en les seues actituts colaboracionistes o simplement pusilànimes.

1 comentarios:

Buitre dijo...

¿ S'ha enterat o no sra Bonig ?

 
Back to top!