Searching...
miércoles, 23 de julio de 2014

Junts, PLV i CCV demanen respecte per lo valencià al Rei Felip VI

En un escrit firmat pels presidents de les tres entitats, Junts Front a l´AVL, Plataforma Valencianista i Círcul Cívic Valencià, i remés al Excm. Sr. En Jaime Alfonsín Alfonso, Cap de la Casa del Rei, les entitats cíviques i culturals firmants fan una exposició del agravi comparatiu en matèria de tracte per part de la Casa Real d´Espanya cap a Valéncia, la seua cultura i la seua personalitat històrica en benefici del imaginari catalaniste, que s´atribuïx la propietat de la llengua, cultura, autors lliteraris i Sigle d´Or, entre atres ítems culturals i identitaris valencians.

A l´escrit remés a la Casa del Rei, s´han afegit una sèrie de documents i proves en l´intenció d´ilustrar als aparentment deficients servicis d´informació de l´institució.

Finalisa l´escrit en una frase del mateix Felip VI: "Nuevos tiempos requieren nuevas soluciones, y sobre todo corrección de errores para un futuro mejor y estable". Eixes noves solucions són les que, des de estes tres entitats cíviques i culturals, esperem que siguen promogudes des de l´institució monàrquica.

0 comentarios:

 
Back to top!