Searching...
miércoles, 11 de mayo de 2016

¿Aspencat és cultura?, lo nostre menyspreat/ ¿Aspencat es cultura?, lo nuestro menospreciado.

Anem  a jugar a trobar les similituts i/o diferències entre estes  fotos, una del dumenge de la Made de Deu dels Desamparats, atra ahir en Alacant defenent la llibertat de decidir a on estudien els nostres fills i l'atra el grup aspencat, contractat per l'ajuntament per a la fira de juliol. El mateix que no té diners per al banc d'aliments, per als petals, per a els coleges concertats, per a rehabilitar monuments històrics, per a complir les promeses elecotorals com "Salvar el Cabanyal" i tantes atres.


Pero atents, que comença la campanya electoral i ya diuen els del tripartit que obrin CanalNoi. ¿Vos tornareu a deixar enganyar?

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a IphoneCírcul Cívic Valencià


Vamos a jugar a encontrar las diferencias y/o los parecidos entre estas fotos, una del domingo de la Virgen de los Desamparados, otra de ayer mismo en Alicante defendiendo la libertad educativa y la otra el grupo "aspencat", contratado por el ayuntamiento para la feria de julio. El mismo que no tiene dinero para el banco de alimentos, para pétalos, para colegios concertados, para rehabilitar monumentos históricos, para cumplir las promesas electorales como "Salvar el Cabañal" y tantas otras. 

 Pero atentos, que empieza la campaña electoral y ya dicen los del tripartito que abren CanalNoi ¿Os vais a dejar engañar otra vez?
Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

Círcul Cívic Valencià


0 comentarios:

 
Back to top!