Searching...
lunes, 15 de febrero de 2016


Des de Círcul Cívic Valencià considerem inacceptables i inadmissibles les declaracions del Decà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana En Federico Martínez i Roda aparegudes en els mijos de comunicació respecte al diccionari de la AVL, aixina com l'exclusió en l'acort de colaboració en l'ajuntament de Valéncia de qualsevol tipo d'assunt llingüístic, deixant sense cap valor a la Secció de Llengua i Lliteratura al complet, una de les més importats dins de la RACV. Donada la gravetat de l'assunt...

...exigim l'immediata rectificació d'estes declaracions i la seua dimissió.


Puix les considerem un acte de traïció al poble valencià rendint-se davant les tesis catalanistes repletes d'erros històrics.  



Personaliseu l'escrit i tots a enviar la vostra queixa personal a secretari@racv.es la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, per a demanar la dimissió del Decà i dels membres de la junta que han venut als valencians al catalanisme independentiste.

Com valencià/ana considere inacceptables i inadmissibles les declaracions del Decà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, En Federico Martínez i Roda aparegudes el 14 de febrer en el periòdic Levante, respecte al diccionari de la AVL, aixina com l'exclusió en la colaboració en l'ajuntament de Valéncia de qualsevol tipo d'assunt llingüístic, deixant sense cap valor a la Secció de Llengua i Lliteratura al complet, una de les més importants dins de la RACV.

Donada la gravetat de l'assunt, exigixc l'immediata rectificació d'estes declaracions i la seua dimissió aixina com la dels membres de la junta de govern que hagen estat implicats en estes declaracions.


Puix les considere un acte de traïció al poble valencià rendint-se a les tesis catalanistes repletes d'erros històrics, totalitarismes i accions imperialistes cap al poble valencià.

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


Círcul Cívic Valencià

Desde Círculo Cívico Valenciano consideramos inaceptables e inadmisibles las declaraciones del Decano de la Real Academia de Cultura Valenciana D. Federico Martínez Roda aparecidas en los medios de comunicación respecto al diccionario de la AVL así como la exclusión en el acuerdo de colaboración con el ayuntamiento de Valencia de cualquier tipo de asunto lingüístico, dejando sin ningún valor a la Sección  de Lengua y Literatura al completo, una de las más importantes dentro de la RACV. Dada la gravedad de los echos...


...exigimos la inmediata rectificación de estas declaraciones y su dimisión.


 Pues las consideramos un acto de traición al pueblo valenciano rindiéndose delante de las tesis catalanistas repletas de errores históricos. 

Personalizad el escrito y mandar todos vuestra queja personal a secretari@racv.esla RACV para pedir la dimisión del Decano y los miembros de la Junta que hayan vendido a los valencianos al catalanismo independentista.

Como valenciano, considero inaceptables e inadmisibles las declaraciones del Decano de la Real Academia de Cultura Valenciana, el Sr. Federico Martínez Roda aparecidas el día 14 de febrero en el periódico del Levante, respecto al diccionario de la AVL, así como la exclusión en la colaboración en el ayuntamiento de Valencia de cualquier clase de asunto lingüístico, dejando sin ningún valor a la sección de la lengua y literatura al completo, una de las más importantes de la RACV.

Dada la gravedad del asunto, exijo la inmediata rectificación de estas declaraciones y su dimisión así como la de los miembros de la junta de gobierno que hubiera estado implicados en estas declaraciones.


Ya que las considero un acto de traición al pueblo valenciano rindiéndose a las tesis catalanistas llenas de errores históricos, totalitarismos y acciones imperialistas.

Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone


Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!