Searching...
lunes, 17 de febrero de 2014

Círcul Cívic, premi Palma Dorada 2014 al valencianisme, otorgat pel GCI Tonico Sansano d´Elig

Nombres propios para la entrega y el trabajo, en distintos ámbitos sociales y culturales, que mantienen como objetivo la defensa y promoción de la ciudad de las palmeras. Así, como cada año desde 1980, el Grup Cultural Ilicità Tonico Sansano ha dado a conocer sus distinciones, que serán entregadas en una gala el sábado 31 de mayo a partir de las 11h en la sala La Lloja.


En esta ocasión, según los datos facilitados por Josep Esteve Rico Sogorb, portavoz del jurado y presidente del colectivo, los reconocimientos de este año a nivel local han recaído en Susi Díaz (Palma dorada individual), la Orquesta Sinfónica Ciudad de Elche (Palma dorada colectiva) y Sarah Ramos (Palma juvenil), campeona del mundo de karaoke. A título póstumo se reconoce también a Isabel Seoane, «por su labor en la cultura y la sociedad de Elche».

Las 'Palmas Doradas 2014 al Valencianismo' han recaído en la Plataforma Valencianista (PLV) (Palma Dorada al Valencianismo Juvenil), Círcul Cívic Valencià (CCV) (Palma Dorada Colectiva y en Joan Ignaci Culla, presidente fundador de la entidad 'Renaixença Valencianista'.

Les Palmes Dorades, que enguany complixen la seua XXXIX edició, són otorgades pel GCI Tonico Sansano Mora d´Elig des de 1980 a personalitats i entitats del Regne de Valéncia, en reconeiximent als seus merits socials i culturals, i a les trayectòries desenrollades en pro de la cultura, l'identitat autòctona, la llengua, l'història, l'investigació, el moviment cívic, la societat, la lliteratura, l'associacionisme jovenil... en definitiva, pel seu intens i demostrat valencianisme. 


PALMA DORADA AL SEU VALENCIANISME, AUTONÒMICA COLECTIVA 2014 A L'ENTITAT CÍRCUL CÍVIC VALENCIÀ: 


En reconeiximent a la seua intensa activitat cívica, 

a la seua gran llavor, 

a la seua trayectòria destacada en la promoció de tot lo valencià i autòcton, especialment en la llengua, historia, cultura i tradicions valencianes,


per la seua numerosa, multicolor, destacada i magnífica participació en la processó del 9 d'Octubre, 

per les seues campanyes socials i ciutadanes en els municipis del Regne de Valéncia per l'eliminació del terme pancatalaniste ' país valencià ', 

per les seues iniciatives en defensa de la normativa autòctona d'El Puig, 

per solicitar a la RAE el reconeiximent del valencià com a llengua, 

per les sues gestions contra la destructiva gestio de l'AVL, 

... entre moltes atres activitats.


Des d´estes llinies, aprofitem per a felicitar efusivament als restants guanyadors de la Palma Dorada 2014, els nostres amics de Plataforma Valencianista (PLV) i Joan Culla, als quals volem i valorem per la seua entrega i compromís en tot lo valencià. També enviem la nostra felicitació als premiats pel seu ilicitanisme: la reconeguda cuinera Susi Díaz, l´Orquesta Sinfònica Ciutat d´Elig i la cantant Sarah Ramos.


0 comentarios:

 
Back to top!