Searching...
viernes, 28 de febrero de 2014

Folga del SEPC: violència i vandalisme, conseqüència de 30 anys de catalanisme en les aules

El Sindicat d´Estudiants dels països catalans (SEPC) organisà ahir l´enèsim espectàcul de violència en els carrers i zones universitàries de Valéncia.

Encapuchats, perpetraren a primera hora del matí un llançament de pedres contra la Policia i destrossaren mobiliari urbà, tant dins con fora de les instalacions de l´UVEG en el campus de Blasco Ibáñez.


Posteriorment, es desplaçaren al campus de Tarongers, a on continuà la destrossa de mobiliari, pintades en zones comuns, i buidaren els extintors.







També en l´UJI de Castelló hi hagué destrossa de mobiliari i piquets de violents encapuchats que impediren l´entrada a les aules als estudiants que, lliurement, decidiren assistir a les seues classes.



Ací tenim la conseqüència de 30 anys de tolerada descàrrega ideològica catalanista en les aules valencianes, a través de l´activitat subvencionada d´entitats com Escola Valenciana o ACPV, i els correspondents sindicats docents majoritaris STEPV, CCOO i UGT. Des de CCV acusem directament a estos cosos docents d´haver creat una autèntica cantera de jóvens exaltats, i als sucessius governants autonòmics de no haver fet res per a evitar o contrarrestar la presència del pancatalanisme en les aules.

En els pròxims dies, CCV demanarà tant a l´Ajuntament de Valéncia com al Rectorat de l´UVEG que reclamen el pagament dels desperfectes, reparacions i mobiliari urbà destrossat al convocant de la folga, el SEPC, autors intelectuals i materials de tots estos malalçats, més pròxims al terrorisme de baixa intensitat que a la llegítima reivindicació de drets.

0 comentarios:

 
Back to top!