Searching...
domingo, 31 de marzo de 2013

Onda, Vinaros i Benicassim confirmen la seua eixida de la "xarxa" Ramon Llull

Els ajuntaments d´Onda (12/03) i Vinaros (27/03) ya han aprovat en sessio plenaria municipal l´eixida de la catalanista "xarxa" de ciutats valencianes adherides a la Fundació Ramon Llull, conforme a la bateria de peticions presentades en els registres d´entrada del 26 ajuntaments adherits a dita fundacio. 

L´última confirmacio rebuda per CCV és la del Ajuntament de Benicassim, al qual tambe agraïm el gest d´admetre a votacio en el ple municipal l´eixida d´esta organisacio que té per objecte la promocio de la llengua i la cultura catalanes.

Tambe vàrem mantindre comunicacio directa en l´alcalde de Xeraco, qui mos comunicà que, a causa de la seua majoria insuficient, li era impossible plantejar la mocio, ya que l´oposicio li la rebujaria de ple.

Obviament, dels ajuntaments governats per opcions fusterianes (PSPV, Compromís, EUPV) no esperem ni resposta, encara que l´Ajuntament de L´Alcudia va tindre recentment el detall de respondre, de forma negativa com no podia ser d´atra forma, a la nostra peticio.

Ara, la nostra campanya està centrada en conseguir que els restants ajuntaments governats actualment pel PPCV accedixquen a admetre a votacio plenaria i aprovacio la nostra peticio:



Guardamar del Segura
Elig
Gandia
Bellreguart
Simat
La Salzadella
Atzeneta del Maestrat

Des de Circul Civic animem als alcaldes d´estes poblacions a seguir el cami mampres per Onda, Vinaros i Benicassim.

0 comentarios:

 
Back to top!