Searching...
viernes, 11 de julio de 2014

El Síndic d´Agravis admet la denuncia de CCV a l´Ajuntament de La Vila Joyosa per no utilisar la Real Senyera en la web municipal

L´ajuntament de La Vila Joyosa, governat pel PPCV, encara no ha modificat la bandera en la selecció de llengua de la seua web municipal.


Per este motiu, Círcul Cívic demanà al consistori alacantí la correció d´este erro. La resposta fon que en 1443, la Reina Maria concedí a la Vila el privilegi de Villa Real i, junt a este, la seua bandera (aragonesa), i que per això l´escut de la població porta la corona real.

Churres en merines. Círcul Cívic no qüestiona en cap moment la bandera aragonesa de l´escut heràldic de la població, sino que s´identifique en la selecció de llengua de la web municipal a la valenciana en la bandera aragonesa, passant per alt que el valencià és la llengua pròpia de la Comunitat Valenciana, i la Real Senyera en franja blava i coronada és la vàlida, per tant, per a identificar la llengua dels valencians.

El Síndic d´Agravis ha admés a tràmit la nostra denuncia, i en breu el consistori de La Vila tindrà l´obligació de cenyir-se a lo que dicten l´Estatut i la Llei de Simbols, de la que el partit que governa el municipi, el PPCV, està fent ara utilisació pre-electoral.

Resulta cridaner que gent del mateix partit que reivindica la Llei de Simbols, l´incomplixca sense que des del mateix PPCV els donen un toc d´atenció. 



0 comentarios:

 
Back to top!