Searching...
jueves, 31 de octubre de 2013

CCV en la presentació del llibre "Els Cavallers del Regne de Valéncia", editat per l´INEV

Moment de la presentació de "Els Cavallers del Regne de Valéncia"
Esta vesprada, membres de CCV hem tengut la satisfacció de poder assistir a la presentació del llibre presentat per l'Institut d'Estudis Valencians "Els Cavallers del Regne de Valencia", un llibre que mos presenten com el primer d´una colecció de llibres de recuperació històrica.


En paraules de l´investigador i escritor Albert Cuadrado, "és necessari recuperar la nostra història degut a la inaccesibilitat que han tengut els archius històrics valencians". 
Detall del llibre

El llibre està basat i documentat en les cartes que es creuaven els cavallers abans de les lluites entre ells. Està dividit en tres parts: "tractats cavallerescs valencians", "lletres de batalla" i una tercera part dedicada a l'orde de Montesa. 


El llibre, com tots els que edita l'INEV, està escrit en Llengua Valenciana, molt llunt de lo que ensenyen hui en dia en coleges e institucions catalanisades per els politics.


Des de CCV aplaudim esta nova actuacio de l´INEV per recuperar la nostra història i cultura. Estarem atents esperant als següents títuls d´esta magnifica colecció.

0 comentarios:

 
Back to top!