Searching...
miércoles, 30 de octubre de 2013

"Nosaltres els valencians", documental de la catalanista Barret Films, en TV3

La nit del 29 d´octubre, el canal autonòmic català, TV3 ha emés el documental "Nosaltres els valencians", produït per la productora catalanista valenciana Barret Films.

El documental, segons els autors, és "una radiografia del valencianisme del segle XXI, a partir de l'esperit de modernitat que va suposar l'obra de Joan Fuster 'Nosaltres, els valencians', publicada el 1962".

Molt al contrari de lo que afirmen els autors del documental, l´obra de Fuster no ha representat mai en absolut a la majoria del poble valencià, ni ha tengut mai cap significat de modernitat, sino més be de la manipulabilitat d´un sector social minoritari, acomplexat per sentiments provincians i ple d´ínfules de "modernor" i progressisme.

Este documental emés per TV3 i produït, per a més inri, per valencians, dóna una visió distorsionada, parcial i sesgada de la realitat social i cultural valenciana, i representa una autèntica felació audiovisual a entitats, colectius i persones del reduït i endogàmic entorn filocatalaniste valencià, com Escola Valenciana, Compromís, Ferran Torrent, i alguns cantautors i grups musicals de la mateixa corda.

El documental s´apropia indecentment del terme "valencianisme", a l´igual que ho fa tota l´esquerra catalanista valenciana, assimilant-lo al fusterianisme clientelar de l´independentisme català més radical.

Per cert: l´expressió anti-estatutària "país valencià" és utilisada en dit documental de forma recurrent, incomplint reiteradament per part del canal català les condicions de l´acort de reciprocitat que l´infaust president Fabra firmà fa uns mesos en el govern català. Prenga nota d´açò l´executiu valencià.

Enllaç al documental: 
https://www.dropbox.com/s/8pxe0t46q7gi9kj/DocumentalTV3-PaisValencia.mpeg

0 comentarios:

 
Back to top!