Searching...
martes, 25 de agosto de 2015

Llancem una nova campanya de fer valencianisme // Lanzamos una nueva campaña de hacer valencianismo


Tenim el plaer de comunicar una nova campanya de recolzament al valencianisme, esta volta anem a contar en tots aquell taxistes, camioners, conductors de furgonetes, etc... que vullguen donar veu a Círcul Cívic Valencià, i per supost fent-la extensible a tot el valencianisme que de bon cor s'unixquen a totes les propostes bones per a la nostra lluita, ¡la de tots!. Perque cada conductor que pose la pegatina de CCV està fent valencianisme, ¡el de tots!.











La campanya és simple, es tracta de que cada conductor que vullga portar una pegatina -com la de les fotos en el seu vehícul- nos la demane pel mig que més fàcil li resulte, qualsevol valencianiste sap com trobar a CCV i si coneixeu algun taxiste, camioner, etc que s'unixca a la causa valencianista, a soles envieu un correu a prensaccv@gmail.com i vos facilitarem la pegatina.

¡Gràcies als taxistes que ya s'han unit!
¡Esperem s'unixquen molts més!

Círcul Cívic Valencià
Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone



Tenemos el placer de comunicar una nueva campaña de apoyo al valencianismo, esta vez vamos a contar con todos aquellos taxistas, camioneros, conductores de furgonetas, etc ... que quieran dar voz a Círculo Cívico Valenciano, y por supuesto haciéndola extensible a todo el valencianismo que de buen corazón se una a todas las propuestas buenas para nuestra lucha, ¡la de todos !. Porque cada conductor que ponga la pegatina de CCV está haciendo valencianismo, ¡el de todos !.











La campaña es simple, se trata de que cada conductor que quiera llevar una pegatina -como la de las fotos en su vehículo- nos la pida por el medio que más fácil le resulte, cualquier valencianista sabe cómo encontrar a CCV y si conoce algún taxista , camionero, etc que se una a la causa valencianista, solamente envíe un correo a prensaccv@gmail.com y les facilitaremos la pegatina.


¡Gracias a los taxistas que ya se han unido!
¡Esperamos se unan  muchos más!

Círcul Cívic Valencià
Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

0 comentarios:

 
Back to top!