Searching...
martes, 16 de abril de 2013

Círcul Cívic critica durament la gestió cultural en Burjassot i s´opon al concert pro-etarra


En un contundent escrit presentat hui 16 d´abril en el registre d´entrada de l´Ajuntament de Burjassot, Círcul Cívic Valencià ha presentat a l´alcalde d´esta localitat de l´Horta la seua indignació i malestar a causa de la política cultural que està desenrollant eixe consistori, en perjuí d´atres àrees municipals molt més rellevants i de les boljaques dels ciutadans de Burjassot.


Per a Círcul Cívic, l´alcalde de Burjassot i el seu equip, carents d´idees i preparació per a afrontar una gestió municipal plural i responsable, han prés per eix fonamental de la seua llavor el catalanisme, per definició endogàmic i minoritari, deixant de costat els interessos generals de la població.

Círcul Cívic Valencià demana al sr. Sebastià un eixercici de reflexió que li faça atendre responsablement les seues funcions de gestor municipal, i abandone la senda de la radicalitat i el recolç a iniciatives socioculturals i polítiques importades de Catalunya i Euskadi pel partit al que representa, Compromís, i per l´entramat associatiu radical afí, adlàters ideológics de l´esquerra catalanista valenciana, als quals beneïx a diari acollint les seues orgíes nacionalistes i expressions subculturals en Burjassot.

Per supost, Círcul Cívic s´opon fermament a la celebració del concert del pro-etarra Fermín Muguruza, organisat per l´entitat filocatalanista Acció Cultural del País Valencià, que l´àrea de "cultura" de Burjassot té programat per al día 27 d´abril. 

Círcul Cívic Valencià ha prés contacte en la Asociación de Víctimas del Terrorismo (AVT) per a informar d´este concert i emetre pròximament un comunicat de prensa conjunt exigint la suspensió d´este acte.



0 comentarios:

 
Back to top!