Searching...
miércoles, 24 de diciembre de 2014

Llamentable atac a la sèu de FN Círculo Balear / Lamentable ataque a la sede de FN Círculo Balear

Jorge Campos, president de FN Círculo Balear ha denunciat hui davant la Policia Nacional un  nou atac que ha patit la sèu principal de la associació en tot el cor de Palma de Mallorca. La  sèu ha trencat el dia en cristals foradats per pedres i el cartell principal, aixina com panels provisionals -estan d'obres-   cremats. Gràcies que l'intent de pegar foc a la sèu no ha arribar més allà de quedar-se en això, un intent, pero les pedres sí que han trencat cristals, arribant alguna pedra dins de les oficines inclús.

FN Círculo Balear lluita per les llibertats constitucionals, l'identitat balear i una Espanya a on cabem tots. A soles per est motiu, i ya són quatre anys seguits, els pancatalanistes ataquen, amenacen… arribant a ser reconeguts per ells mateixos estos actes vandàlics. Una volta més demostren lo demócrates que són i la que se nos ve damunt en estos energumens campant tan lliurement i impunes davant la llei, tal com explica Jorge Campos si alguna vegada han arribat als jujats, els casos han acabat sobreseïts o en penes massa lleus. 

Des de CCV volem donar tot el nostre recolzament a FN Círculo Balear i condenar les barbaries. ¿Alguna televisió se farà resò d’esta noticia?¿Qué passaria si fora al contrari?...Estem farts d’esta moda instaurada en el nostre país de que els independentistes, ultres, violents, radicals… hagen de tindre els seus drets mentres que els defensors de l'unitat, cultures pròpies i la convivència se nos tracte de espanyolistes com si el delicte fora ser valencià en Valéncia, balear en Mallorca i aixina una llarga llista a on lo pijor que se pot ser hui en dia i per desgracia és ser espanyol en Espanya.

 Círcul Cívic Valencià


Jorge Campos, presidente de FN Círculo Balear ha denunciado ante la Policía Nacional el nuevo ataque que ha sufrido la sede principal de la asociación en pleno centro de Palma de Mallorca. La sede ha  amanecido con cristales rotos y el cartel principal, así como paneles provisionales, ya que están de obras, quemados. Gracias que el intento de prender fuego a la sede no ha llegado  más allá de quedarse en eso, un intento, pero las piedras sí han roto cristales, incluso alguna lo ha atravesado llegando al interior de las oficinas.

FN Círculo Balear lucha por las libertades constitucionales, la identidad Balear y una España donde cabemos todos. Solamente por este motivo, y ya van cuatro años seguidos, los pancatalanistas atacan, amenazan… llegando a ser reconocidos por ellos mismos estos actos de vandálicos. Una vez más demuestran lo demócratas que son y la que se nos viene encima con estos energúmenos campando a sus anchas e impunes ante la ley, tal como explica Jorge Campos si alguna vez se ha llegado a los juzgados, los casos son sobreseídos  o se llevan penas 

Desde CCV queremos mostrar todo nuestro apoyo  a FN Circulo Balear y condenar las barbaries. ¿Alguna televisión se hará eco de esta noticia? ¿Qué pasaría si fuera al revés?... Estamos hartos de esta moda instaurada en España de que los independentistas, ultras, radicales, violentos…tengan derechos mientras que los defensores de la unidad, cultura propias y convivencia se nos tache de españolistas como si el delito fuera ser  valenciano en Valencia, Balear en Mallorca y así una ya demasiado larga lista donde lo peor que se puede ser hoy en día por desgracia es español en España.

 Círculo Cívico Valenciano

0 comentarios:

 
Back to top!