Searching...
lunes, 2 de junio de 2014

Círcul Cívic, Palma Dorada al Valencianisme 2014 otorgada pel GCI Tonico Sansano d´Elig

En una impecable gala organisada pels amics del Grup Cultural Ilicità Tonico Sansano Mora d´Elig en La Llonja Altabix de la ciutat, el dissabte 31 de maig es lliuraren les Palmes Dorades 2014.

Les Palmes Dorades, que enguany complixen la seua XXXIV edició, són otorgades pel GCI Tonico Sansano Mora d´Elig des de 1980 a personalitats i entitats del Regne de Valéncia, en reconeiximent als seus merits socials i culturals, i a les trayectòries desenrollades en pro de la cultura, l'identitat autòctona, la llengua, l'història, l'investigació, el moviment cívic, la societat, la lliteratura, l'associacionisme jovenil... en definitiva, pel seu intens i demostrat valencianisme. 


PALMA DORADA AL SEU VALENCIANISME, AUTONÒMICA COLECTIVA 2014 A L'ENTITAT CÍRCUL CÍVIC VALENCIÀ: 


En reconeiximent a la seua intensa activitat cívica, 

a la seua gran llavor, 

a la seua trayectòria destacada en la promoció de tot lo valencià i autòcton, especialment en la llengua, historia, cultura i tradicions valencianes,


per la seua numerosa, multicolor, destacada i magnífica participació en la processó del 9 d'Octubre, 

per les seues campanyes socials i ciutadanes en els municipis del Regne de Valéncia per l'eliminació del terme pancatalaniste ' país valencià ', 

per les seues iniciatives en defensa de la normativa autòctona d'El Puig, 

per solicitar a la RAE el reconeiximent del valencià com a llengua, 

per les seues gestions contra la destructiva gestio de l'AVL, 

... entre moltes atres activitats.


Des d´estes llinies, aprofitem per a felicitar efusivament de nou als restants guanyadors de la Palma Dorada 2014, els nostres amics de Plataforma Valencianista (PLV) i Joan Culla, als quals volem i valorem per la seua entrega i compromís en tot lo valencià. També enviem la nostra felicitació als premiats pel seu ilicitanisme: la reconeguda cuinera Susi Díaz, l´Orquesta Sinfònica Ciutat d´Elig i la cantant Sarah Ramos.

Li pese a qui li pese, el treball de CCV ha sigut mereixedor d´este reconeiximent, el més antiu i prestigiós del valencianisme. Aquells que critiquen gratuïtament i ningunejen el nostre progrés i la nostra desinteressada llavor de defensa i reivindicació cívica, i no admitixen ni reconeixen l´èxit de les nostres campanyes i activitats, demostrant un total desconeiximent i despreci del nostre esforç, mos donen més impuls per a seguir practicant un valencianisme inteligent, obert al diàlec, predispost a la colaboració i la unió, un valencianisme obert i reflexiu que es reivindica directament en el cor dels problemes, un valencianisme transparent, pràctic i que vela pels interessos generals de la societat valenciana en la defensa de l´identitat del nostre poble, per damunt d´ideologies i personalismes.

0 comentarios:

 
Back to top!