Searching...
lunes, 30 de junio de 2014

Exposició de CCV en la taula redona "L´Identitat Valenciana" celebrada en Lo Rat Penat

El passat dijous 26 de juny es celebrà en Lo Rat Penat un debat - taula redona que portava per tema principal "L´Identitat Valenciana".
Les intervencions d´Alex Esteve, de PLV, d´Agustí Zacarés de Poble Democràtic, i de Ferran Chiva de CCV, foren clares, lluides, reivindicatives i directes.

Com a anècdotes destacables d´una taula redona correctament moderada pel director del Foro d´Opinió de Lo Rat Penat, Fernando Millán, el regidor socialista Savador Broseta es borrà de la convocatòria utilisant una molt rastrera excusa en un obtús intent d´embrutar l´image del recén elegit president de PLV. L´ex membre d´UV i actualment del PPCV, Alfonso Novo, a soles es dedicà a utilisar com a arguments principals les habituals consignes de partit, en la llínia de: "el PP és l´únic partit que defen l´identitat valenciana"... lo que li granjeà l´aucament del públic.

El Powerpoint en el que el president de CCV, Ferran Chiva, reforçà la seua intervenció, fon criticat per Novo, pel fet de representar "una major crítica al PP que als demés partits", en paraules del mateix Novo:

0 comentarios:

 
Back to top!