Searching...
martes, 24 de junio de 2014

Ridícul victimisme d´ACPV davant l´ONU

Protofascistes al servici del separatisme català denunciant el supremacisme de les institucions espanyoles i valencianes. 

Era d´esperar una resposta del pancatalanisme més ranci i reaccionari representat per l´entorn d´Acció Cultural i Escola Valenciana a l´informe - denúncia pública sobre el pancatalanisme que entitats aragoneses, balears, catalanes i valencianes redactàrem de forma conjunta per a la seua presentació a les institucions europees fa unes semanes.

ACPV denuncia en un informe presentat a l´Alt Comissionat per la Defensa dels Drets Humans de l´ONU "la ideología supremacista de la que está impregnada la administración pública española, y las trabas administrativas que se ponen al uso de las lenguas cooficiales en España, para imponer el castellano".

La pataleta del moment està servida en forma de discurs victimiste, denunciant ni més ni manco que la "vulneració d´un dret humà" per part d´una organisació que es caracterisa per ser principal agent actiu del genocidi cultural i llingüístic que el nacionalisme català, el seu leit motiv principal, porta dècades perpetrant el territori valencià, que discrimina a valencianoparlants i castellanoparlants a través de l´imposició del català, i que ha estat vulnerant la llegislació audiovisual durant llustres propiciant les emissions illegals de TV3 i Catalunya Ràdio en territori valencià.

ACPV denuncia "casos d´agents policials que arriben a pegar a ciutadans per parlar en valencià, meges que es neguen a atendre a pacients valencianoparlants, o juges que deneguen a pares la custòdia dels seus fills per negar-se a parlar-los en castellà"... casos i situacions tretes de context, exagerades i vehiculades de forma tendenciosa i victimista en la finalitat de posar el valor el "principi de l´enemic únic" que enuncià el propagandista Goebbels. Un enemic únic que, en este cas, volen encarnar en les administracions públiques de "l´estat opresor i feixista". I una denúncia que, en molt alta probabilitat, ha segut sugerida i dictada per algun comissariat dependent del govern separatiste d´Artur Mas, principal patró subvencionador d´ACPV i pagarín de l´hipoteca de la sèu que l´entitat radical catalanista poseïx en Valéncia.

0 comentarios:

 
Back to top!