Searching...
lunes, 23 de diciembre de 2013

Cïrcul Cívic demana a l´Ajuntament de Paterna que no es sume a la "Ruta Estellés"

Des de Círcul Cívic volem demanar l´Ajuntament de Paterna que s´abstinga d´adherir-se a la "Ruta Estellés", tal i com demana la formació política catalanista Compromís, a través del seu portaveu municipal Juanma Ramón, i de l´alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià.

Estellés és u d´eixos personages funests de perniciosa ideologia, lesiva per a les senyes d´indentitat valencianes, i que han significat l´alienació cultural i llingüística del poble valencià i la seua llaminació social.

Per supost, rebujem de ple el mer plantejament del consistori de Paterna d´afegir-se als festivals catalanistes de l´alcalde de Burjassot. Estimem que eixes polítiques d´ensalzament de les "glòries" lliteràries catalanes i/o catalanistes, són més propies d´ajuntaments gestionats per les opcions fusterianes de l´esquerra catalanista que d´un ajuntament gestionat pel supost "garant de la defensa de les senyes d´identitat valencianes", el PPCV.

En CCV creguem que posar fi al conflicte cultural i a la divisió social que el catalanisme ha inoculat durant dècades al poble valencià no passa per cedir a les seues impossicions ni per fer concessions en pro de normalisar el discurs radical que els bandera, sino, al contrari, per apartar i expulsar dels àmbits socio-culturals i educatius a persones i entitats de l´entorn filocatalaniste valencià.

el sr. Estellés no és mereixedor d´homenages ni mencions honorífiques de cap tipo. Fon un ferm defensor de la catalanitat cultural i llingüística del poble valencià, lo que supón la negació de l´existència de la Llengua Valenciana, parlada per 3 millons de valencians. Estellés no s´amagà mai al proclamar que valencians i catalans formem part d´una mateixa realitat nacional, negant lo promulgat en la Constitució Espanyola i en l´Estatut d´Autonomía de la Comunitat Valenciana. El mateix Estellés arribà a reclamar l´autodeterminació dels inexistents “països catalans”.

Convidem als membres de l´equip de govern de Paterna a llegir este artícul de la publicació digital ¡Ausaes!, i que porta per títul "Estellés, el poeta de la vulgaritat": http://ausaesweb.blogspot.com.es/2013/06/estelles-el-poeta-de-la-vulgaritat.html

0 comentarios:

 
Back to top!