Searching...
lunes, 30 de diciembre de 2013

Círcul Cívic recrimina a Català que vullga introduïr a Fuster i Estellés en "Cultura del Poble Valencià"


La consellera d´educació, María Josep Català, anuncià el divendres 27 de decembre davant l´inoperant comissió de senyes d´identitat del PPCV dirigida per Serafí Castellano que en els continguts de l´assignatura de CPV que s´introduirà en el sistema educatiu el pròxim curs, s´estudiarà a alienants agents del pancatalanisme com Joan Fuster o a Vicent Andrés Estellés.

Castellano, per la seua part, assegurà que "el valencianisme forma part de l´ADN del PPCV, únic partit que defén els interessos de la Comunitat Valenciana i del valencianisme, mentres atres partits es dediquen a menysprear els nostres símbols i senyes identitàries".

Des de Círcul Cívic volem recordar al sr. Castellano que són eixos "atres partits" els que tenen per referents culturals i ideológics als individus que la consellera Català vol introduïr en la nova assignatura de CPV.

Recriminem a la sra. Català la seua intenció d´associar els noms de Fuster o Estellés a la cultura valenciana, i de convertir en "més de lo mateix" una assignatura que, ben plantejada i en continguts fidels a l´identitat valenciana, pot ser una gran ferramenta de recuperació i posta en valor de la cultura valenciana. 



2 comentarios:

Otro Victor dijo...

Podrien estudiar a Fuster pero per a denunciar la seua traició.

Admin publisher dijo...

María José, te estás liando... ese camino no es el bueno.

 
Back to top!