Searching...
viernes, 6 de diciembre de 2013

Èxit del Sopar I Aniversari de CCV i Premi Flama 2013

El dijous 5 de decembre celebràrem en el restaurant Santa Ana d´Albal en Sopar del I Aniversari de la nostra entitat, Círcul Cívic Valencià, en la presència de socis, membres de la secció jovenil Círcul Jove, simpatisants i amics d´atres entitats cíviques, culturals i polítiques valencianistes, com Junts Front a l´AVL, Plataforma Valencianista, Institut d´Estudis Valencians o Renovació Política.


El sopar trancorregué en un gran ambient, intercanvi d´idees i impressions, germanor... el l´aire suraven bones vibracions i idees de vertebració del valencianisme, de predisposició a l´unitat, i de construcció d´un corpus cívic i cultural valencianiste fort i cohesionat.

Les divertides intervencions d´Irene Carmona, presidenta de Círcul Jove, i Dani Delmás, membre de la comissió de formació de Círcul Cívic, que actuaren com a presentadors de l´event, donàren pas a la presentació dels vídeos introductoris, i a les mencions i intervencions dels protagonistes de la nit.

Com a nota d´humor, l´entitat creà el "Premi Calbot", un premi simbòlic que recaigué en la figura de María José Català, per la seua trayectòria al front de la Conselleria d´Educació i Cultura i els seus constants guinyos a l´AVL, a Escola Valenciana o a la figura del poeta catalanista de Burjassot V.A. Estellés.

El "Premi Flama" en esta primera edició fon lliurat a l´equip de Software Valencià, replegat pel seu director, Tomàs Miralles, en reconeiximent a més de 10 anys de creació de ferramentes informàtiques en benefici de la llengua valenciana (traductor, corrector...), o de traducció de programes de software lliure al valencià, permitint aixina que el valencià tinga presència en el món de les noves tecnologíes. El premi fon lliurat per Fernando Chiva, president de Círcul Cívic.

Especialment emotiva fon la menció especial que Círcul Cívic volgué fer a la figura de José Manuel Ricart Lumbreras, u dels referents i inspiradors de la lluita valencianista de les últimes dècades, incondicional del valencianisme, actualment co-fundador i membre de Junts Front a l´AVL, entitat amiga de Círcul Cívic. La menció fon lliurada per Ricardo Alós, co-fundador i membre de la directiva de Círcul, i responsable de l´àrea de formació de l´entitat.

Es tancà l´event oficial en les paraules de Fernando Chiva, qui va agraïr als assistents la seua presència, i parlà dels valors principals de l´entitat: compromís, constància, imaginació, predisposició al diàlec i a la unitat... i dels proyectes i campanyes que Círcul Cívic va a desenrollar en 2014. Despuix es donà pas a la festa en barra lliure, que es prolongà fins a altes hores de la matinada.

0 comentarios:

 
Back to top!