Searching...
miércoles, 3 de junio de 2015

El Valéncia CF se politisa i dona l'esquena a la CURVA NORD / El Valencia CF se politiza y da la espalda a la Peña Curva Nord

 CN10

Si entren en la web oficial del Valéncia CF en este enllaç en concret http://www.valenciacf.com/ver/41227/la-millor-aficion-de-espa%C3%B1a.html del dia 17 de maig de 2015, fa a penes dos semanes, el club se mostrava molt content pel guardó rebut 'Jugador 12', a la millor afició de la Lliga BBVA 2014-2015, representada per l'Agrupació de Penyes Valencianistes. Se vanaglorien de que Mestalla ha segut l'estadi de tota Espanya que més ha creixcut en assistència i dona les gràcies a l'afició per ser l'ànima d'esta remontada social i mediàtica. I acaba en esta frase:

“Ya no és Tornem, ara és Junts Tornem perque u sense l'atre no existix”

Puix be, passades eixes dos semanes i just el dia despuix que la CN10 passara la fi de semana en la III edició de la Fira d’Entitats Valencianistes, la mateixa penya ha fet públic el següent comunicat en la seua pàgina web http://www.cn10.es/yoapoyocn10-comunicat-oficial-renovacions/ a on la directiva els ha comunicat, entre atres despropòsits, que els abonaments seran intransferibles, que els aficionats hauran d'accedir al camp per mig de ditada dactilar –els delinqüents reben millor tracte que els abonats d'una directiva que vol politisar el Valéncia CF- a la CN10 l'obliguen a tirar de la penya als majors de 30 anys –no sabem quin delicte exactament és el de ser major de 30 anys- perque un aficionat al fútbol és des de que naix fins a la mort- i per últim i la gran estocada per part d'esta directiva, pretendre fer la renovació de passes a través de les taquilles de Mestalla, posant un mur entre socis i penya i impedint aixina que els ingressos per quotes les gestione la pròpia penya. La CN10 recorda que en esta mida impediran a la mateixa sorprendre, viajar, etc. És com si la directiva volguera que una de les penyes que han conseguit el guardó de millor afició d'Espanya 2015 desapareguera.

Círcul Cívic Valencià vol:

  1. Informar als que vullguen renovar, per favor que ho facen en el següent enllaç, que és el de la Penya, http://cn10.es/renovaciones/ ací recolzeu a la Curva, pero en les taquilles no.
  2. Recolzar a la CN10 en estos difícils temps en els quals una directiva totalment politisada els està fent la vida impossible des de que esta penya va decidir recolzar a la RACV i llançar el soport a la nostra cultura, costums i llengua. Tots recordem les prohibicions dels tifos, injustificats tots.
  3. I no manco important, recordar a Amadeo Salvo que les directives, els jugadors, etc. van i venen, pero lo que sempre queda és el Valéncia CF i vosté també se n'anirà, aixina que deixe de donar punyalades a l'afició del club que representa, perque no és de la seua propietat i perque si “Junts Tornem” no tire d'eixe viage a ningú de forma injusta i injustificada. Recordar que CCV firmà un conveni de colaboració:



Davant les injustícies antivalencianes, siguen del tipo que siguen, ahí estarà CCV. Esta volta vos demanem recolzament per a la CN10 en twitter utilisant #YoApoyoCN10

Nos quedem en una frase de la CN10 que resumix a la perfecció el sentiment dels valencianistes: 

“Nos volen tallar les ales
pero mai deixaré de volar al teu costat”


Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià

 CN10

Si entran en la web oficial del Valencia CF en este enlace en concreto http://www.valenciacf.com/ver/41227/la-mejor-aficion-de-espa%C3%B1a.html del día 17 de mayo de 2015, hace apenas dos semanas, el club se mostraba muy contento con el galardón 'Jugador 12', a la mejor afición de la Liga BBVA 2014-2015, representada por la Agrupación de Peñas Valencianistas. Se vanaglorian de que Mestalla ha sido el estadio de toda España que más ha crecido en asistencia y da las gracias a la afición per ser el alma de esta remontada social y mediática. Y termina con esta frase:

“Ya no es Tornem, ara es Junts Tornem porque lo uno sin lo otro no existe”

Pues bien, pasadas esas apenas dos semanas y justo el día después que la Curva Nord pasará el fin de semana en la III edición de la Fira d’Entitats Valencianistes, la misma peña ha hecho público el siguiente comunicado en su página web http://www.cn10.es/yoapoyocn10-comunicado-oficial-renovaciones/ donde la directiva les ha comunicado, entre otras lindezas, que los abonos serán intransferibles, que los aficionados habrán de acceder al campo mediante huella dactilar –los delincuentes reciben mejor trato que los abonados de una directiva que quiere politizar el Valencia CF- a la Curva la obligan a echar de la peña a los mayores de 30 –no sabemos qué delito exactamente es el de ser mayor de 30 años- porque un aficionado al fútbol es desde que nace hasta que muere- y por último y la gran estocada por parte de esta directiva, pretender hacer la renovación de pases a través de las taquillas de Mestalla, poniendo un muro entre socios y peña e impidiendo así que los ingresos por cuotas las gestione la propia peña. La Curva Nord recuerda que con esta medida impedirán a la misma sorprender, viajar, etc. Es como si la directiva quisiera que una de las peñas que han conseguido el galardón de mejor afición de España 2015 desapareciera.

Circulo Cívico Valenciano quiere:

  1. Informar a los que quieran renovar por favor que lo hagan en el siguiente enlace, que es el de la Peña, http://cn10.es/renovaciones/ aquí apoyáis a la Curva no en las taquillas.
  2. Apoyar a la CURVA NORD en estos difíciles tiempos en los que una directiva totalmente politizada les está haciendo la vida imposible desde que esta peña decidió apoyar a la RACV i lanzar el apoyo a nuestra cultura, costumbres y lengua. Todos recordamos las prohibiciones de los tifos, injustificados todos.
  3. Y  no menos importante, recordar a Amadeo Salvo que las directivas, los jugadores, etc van y vienen, pero lo que siempre queda es el Valencia CF y usted también se irá, así que deje de dar puñaladas a la afición del club que representa, porque no es de su propiedad y porque si “Junts Tornem” no eche de ese viaje a nadie de forma injusta e injustificada. Recordar que CCV ya firmó un convenio de colaboración: 


Ante las injusticias antivalencianas sean del tipo que sean ahí estará CCV. Esta vez os pedimos apoyo a  la Curva en twitter utilizando #YoApoyoCN10

Nos quedamos con una frase de la Curva Nord que resume a la perfección el sentimiento de los valencianistas:

“Nos quieren cortar las alas
pero jamás dejaré de volar a tu lado”


Entrar en Facebook
Perfil de Tuiter
Entrar en Google Plus
Nostre canal de YouTube
Nostre canal en Ivoox
Entra en el nostre Flickr
Blobic
Descarrega't la nostra App per a Android
Descarrega't la nostra App per a Iphone

 Círcul Cívic Valencià

0 comentarios:

 
Back to top!