Searching...
jueves, 18 de diciembre de 2014

Regalar per adoctrinar


Esta vegada el govern català ha regalat a totes les biblioteques, coleges públics i privats un conte a cada chiquet - «1714. Trons, canons i un estel»- on se'ls ensenya una volta més i en el silenci per resposta de tota la classe política d'Espanya una tergiversació de l'història a la que recorre el Govern d'Artur Mas per a justificar les seues folles tesis sobre els «Países Catalanes».

Una volta més els valencians hem d'aguantar sense que cap partit polític nos defenga, dels atacs continuats, plens de mentires i a mida que avança el temps més ofensius -si això és possible- que arriben des de Catalunya.

Senyors del PPCV -per nomenar-los en educació- si vostés no ixen a defendre la nostra terra, llengua, costums, cultura, gastronomia, els nostres camps de taronges i arròs... tot lo que tanta glòria en tot lo món sancer nos ha donat, si vostés no ho fan i els que van a vindre manco encara; mai dubten que des de CCV no deixarem de denunciar públicament estos atropellaments a la nostra image. El valencians, castellonencs i alacantins no tenim perque aguantar que CIU, ERC manipulen, destrossen i s'apropien de tot lo nostre.
Des de CCV instem a la gent a que perga cinc minuts en llegir les mentires que des de Catalunya fan en referència a la “Corona Aragonesa” -ya que no a soles afecta a Valéncia-. Nos afecta a tots.

La manipulació acadèmica i l'amprat de la terminologia “Países Catalanes” és un fet en els coleges, instituts i universitats tant d'allí com d'ací. De fet, en temaris oficials de l'universitat de Lleida trobem que “el cultiu de tarongers és dels principals dels PPCC. En esta llínea, el temari d'Ingenieria Agrari de dita universitat cita localitats com Valéncia, Oriola o Castelló en el àmbit geogràfic de Catalunya.

0 comentarios:

 
Back to top!