Searching...
martes, 16 de diciembre de 2014

La consulta del PP és un insult a la inteligència

Pareix que a l'esquerra catalanista no li agrada gens que els pares puguen elegir. La NO democràcia d'estes entitats totalment finançades pel catalanisme més adoctrinador llingüísticament , com són Fapa Castellón, Escola Valenciana, o la Plataforma de Ensenyament en Valencià, als que se sumen ara els sindicats, mai deixaran que la democràcia llingüística arribe a Castelló, Valencia i Alacant simplement perque no els convé ya que pedrien tota credibilitat i deixarien de viure de les mentires pancatalanistes com la falsa història i la llengua pactada per polítics que actualment deprenen els nostres chiquets tant en escoles, instituts i universitats.

Des de CCV com sempre -i coincidint en que la “consulta” del PP és un insult a la inteligència- seguim demanant la supressió de l'AVL, que deixen de finançar a estes entitats ans mencionades, i que la cordura torne a la nostra terra.
Utilisar als chiquets per a viure de les subvencions que arriben de la Catalunya Independentista i l'esquerra més destructiva és molt deplorable i estem farts, molt farts.
¡Per una escola sense adoctrinament llingüístic unix-te a CCV! 
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/castellon/consulta-valencia-colegio-hace-viral_909889.html

 

0 comentarios:

 
Back to top!