Searching...
viernes, 19 de diciembre de 2014

UN POBLE EN VENDA


UN POBLE EN VENDA

http://www.laveupv.com/noticia/12342/un-poble-en-venda-el-documental-sobre-la-desesperanca-valenciana


¿Segur que sou objectius?
Se superen a ells mateixa i són tan democràtics que en el seu documental a soles ix gent com Salut Alcover, presidenta del comité d’empresa de RTVV, passant per l'actor Ferran Gadea, el professor d'Economia UV Joan Sanchis, Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana o l'escritora menorquina, Esperança Camps, entre d'atres.

Des de CCV com sempre demanen transparència i des de nostra pàgina volem informar als valencians que baix el nom de valencià s'amaguen les verdaderes intencions d'ensenyar als nostres chiquets el català de l'AVL.

Com molt be deya Mònica Oltra en una entrevista fòra del Regne de Valéncia, els termes “país valencià” i “països catalans” a soles els poden gastar en actes íntims perque en Valéncia no estan acceptades estes formes de nomenar a la Comunitat Valenciana.

Quan la gent estiga de veritat informada, quan esta gent del país valencià se lleve la careta i informe als valencians de les seues verdaderes intencions de anexionar la llengua i qui sap si depuix alguna cosa més que la llengua.

Eixe dia s'acabaran les mentires que este poble no se mereix.

0 comentarios:

 
Back to top!