Searching...
viernes, 27 de marzo de 2015

97 anys d'història se'n van en la desaparició de l'Alacant CF / 97 años de historia se van con la desaparición del Alicante CF


Rafael Fuentes Devesa, magistrat-juge del Jujat de lo Mercantil número 1 d'Alacant, decretà l'extinció del club, despuix de casi 100 anys d'història, i ya ha quedat ratificada en la publicació de l’ord en el BOE el 23 de març de 2015.

L'entitat celest, coneguda aixina pel color de la seua camiseta, posa punt i final a quasi un centenari d'història, anys en els que va jugar en les categories de Regional Preferent, Tercera Divisió i el seu gran èxit deportiu, moment en el qual el club alacantí competí en Segona Divisió. 

9 i 23 de març de 2015 seran la dates de la desgràcia per ad este club, encara que l'entitat deixà de competir en finalisar la temporada 2013-14, temporada en la qual milità en la categoria Regional Preferent. 

En el text del BOE es declara que “conclòs el concurs d'acreedors del club el deutor queda responsable del pagament dels crèdits restants” “s'acorda també l'extinció de l'Alacant Club  de Fútbol cancelant la seua fulla en el Registre, a on des d'ara ya no està inscrit el Club. 

Precisament fon en l'últim pas per la Segona Divisió, quan el club generà un deute insostenible, la qual cosa el portà a solicitar la seua entrada en un procés concursa'l en 2009.

Des de Círcul Cívic Valencià llamenten esta notícia, puix la nostra associació està al costat de tota la cultura i deport de la Comunitat Valencia i volem transmetre ànims a l'afició i a la ciutat d'Alacant.

¡Quí sap si en els anys podríem vore renàixer este històric club!




Rafael Fuentes Devesa, magistrado-juez de los juzgados de lo Mercantil número 1 de Alicante, decretó la extinción del club,  tras casi 100 años de historia, y ya ha quedado ratificada la orden al ser publicada en el BOE.

La entidad celeste, conocida así por el color de su camiseta, pone punto y final a casi un centenario de historia, años en los que jugó en las categorías de Regional Preferente, Tercera División y su gran éxito deportivo, momento en el que el club alicantino compitió en Segunda División. 9 y 23 de marzo de 2015 serán las fechas de la desgracia para este club, aunque la entidad dejó de competir al finalizar la temporada 2013-14, temporada en la que militó en la categoría Regional Preferente.

En el texto del BOE se declara que "concluido el concurso de acreedores del club el deudor queda responsable del pago de los créditos restantes" "acuerda también la extinción del Alicante Club de Fútbol cancelar su hoja en el Registro, donde desde ahora ya no está inscrito el Club”

Precisamente fue el último paso por la Segunda División, cuando el club generó una deuda insostenible, lo que le llevó a solicitar su entrada en un proceso concursal en 2009.

Desde Círculo Cívico Valenciano lamentos esta noticia, por cuanto nuestra asociación está al lado de toda la cultura y deporte de la Comunidad Valencia y queremos transmitir ánimos a la afición y a la ciudad de Alicante.

¡Quién sabe si con los años podríamos ver renacer este histórico club!

0 comentarios:

 
Back to top!