Searching...
jueves, 26 de marzo de 2015

Nova app per a #iphone

Nova app per a #iphone

¡Lo que tot lo món estava esperant! Ya està disponible la nostra App per a iPhone. Tin-ho tot a la mà.
 http://www.circulocivico.org/ també en la nostra pàgina web. 


Degut a les múltiples peticions per a fer una app per a Ipone, Círcul Cívic Valencià ha treballat molt per a afrontar este nou i gran repte. Hui podem dir que hem conseguit lo que tot lo món nos estava demanant. Ací teniu la nova App de CCV per a Iphone.


Fruïu de tota l'actualitat valenciana, del calendari diari a on estareu informats de totes les activitats d'entitats i associacions del món valencià, inclosos els diccionaris i el nou traductor de la RACV.


Twitter: @CCivico_val

Nueva app para #iphon

¡Lo que todo el mundo estaba esperando! Ya está disponible nuestra App para iPhone.  Todo a mano 
http://www.circulocivico.org/ también en nuestra página web.

Debido a las múltiples peticiones para hacer una app para Ipone, Círculo Cívico Valenciano ha trabajado mucho para afrontar este nuevo y gran reto. Hoy podemos decir que hemos conseguido lo que todo el mundo nos estaba pidiendo. Aquí tenéis la nueva App de CCV para Iphone.https://itunes.apple.com/es/app/ccv/id975109076?mt=8
Disfrutad de toda la actualidad valenciana, del calendario diario donde estaréis informados de todas las actividades de entidades y asociaciones del mundo valenciano, incluidos los diccionarios y el nuevo traductor de la RACV.
Twitter: @CCivico_val0 comentarios:

 
Back to top!