Searching...
lunes, 2 de febrero de 2015

Conferència sobre llengua i dialecte en la RACV / Conferencia sobre lengua y dialecto en la RACV

 Real Acadèmia de Cultura Valenciana

La Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, anuncia la celebració d'una conferència sobre la dicotomia entre llengua i dialecte.

Baix el títul “El continu llengua-dialecte. El cas del valencià” Miguel àngel Lledó, Agregat Colaborador de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes de la RACV, serà l'encarregat d'impartir la charrada que dissertarà sobre la llengua i les seues variants.

Serà el pròxim dimecres, 4 de febrer de 2015, a les 19.00 hores, en el Saló d'Actes de la Sèu de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, C/ Avellanes nº 26 de Valéncia.

Twitter : @CCivico_val
 Círcul Cívic Valencià


 Real Academia de Cultura Valenciana

La Sección de Lengua i Literatura Valencianas de la Real Academia de Cultura Valencia, celebrará una conferencia sobre la dicotomía entre lengua y dialecto.

Así, bajo el título “El continuo lengua-dialecto. El caso del valenciano”, Miguel Àngel Lledó, Agregado Colaborador de la Sección de Lengua y Literatura Valencianas de la RACV, impartirá la charla que disertará sobre la lengua y sus variantes.

La cita será el miércoles, 4 de febrero de 2015, a las 19:00 horas en el salón de Actos de la sede de la Real Academia de Cultura Valenciana, situada en la Calle Avellanas, nº 26 de Valencia.

Twitter : @CCivico_val
 Círculo Cívico Valenciano



0 comentarios:

 
Back to top!