Searching...
lunes, 9 de febrero de 2015

II Aniversari de Plataforma Valencianista PLV

En un gran ambient de germanor i valencianisme, el passat divendres es va celebrar el 2n Aniversari de PLV, contant en la presència de molts socis, simpatisants i associacions amigues entre les quals estava Círcul Cívic Valencià, de la qual varen assistir varis membres encapçalats pel nostre president, José Sanahuja. 


Des de CCV felicitar efusivament a Carmen de Rosa Tornes pel “Premi Senyera 2015”, guardó que reconeix la gran llabor de difusió i defensa de tota l'identitat del Regne, com la Llengua i la Cultura. Carmen és la presidenta del Ateneu Mercantil de Valéncia a la qui se li ha otorgat este mereixcut premi per la seua gran llabor al recuperar l'històrica Institució de l'Ateneu per a la defensa del valencianisme cultural.

En un discurs íntegrament en valencià, donà les gràcies a tots els assistents a la gala per haver-la acompanyat en una nit tan especial i realçà el compromís de lluitar junts per lo que nos fa ser i sentir-nos valencians.

Alex Esteve, president de Plataforma Valencianista PLV i amic ha declarat ad este equip que, “En este sopar del 2n Aniversari nos hem juntat entitats i institucions valencianes per a acompanyar a Carmen de Rosa, Premi Senyera 2015, en agraïment a l’important llabor valencianista que realisa l’Ateneu Mercantil. Sempre estarem al costat d’ells i d’aquelles entitats que difonguen i defenguen l’idioma valencià en la vigent normativa de la RACV”

“Per això, gràcies a tots els presents i a seguir avançant junts per Valéncia”

Com no podia ser d'atra manera l’acte va acabar en l'Himne Regional. Círcul Cívic Valencià li dona l’enhorabona a l'entitat presidida per Alex Esteve, Plataforma Valencianista PLV i en el qual compartim el desig que l’any que ve estem tots junts de nou.

 Círcul Cívic Valencià


0 comentarios:

 
Back to top!